Σοβαρεψου Γιωργακη.Καλα δεν διαβαζεις οτι προκειται για ενα βρωμιαρικο ρουμανακι αναλωσιμο? Ξερεις εσυ πολλεσ που βγαζουν την μουρη τους εδω ? Προσεχτε μην κολλησετε κατι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καποιες που εγλυψες εσυ ειναι οι πραγματικα επικίνδυνες.
Σοβαρεψου Γιωργακη.Καλα δεν διαβαζεις οτι προκειται για ενα βρωμιαρικο ρουμανακι αναλωσιμο? Ξερεις εσυ πολλεσ που βγαζουν την μουρη τους εδω ? Προσεχτε μην κολλησετε κατι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σοβαρεψου Γιωργακη.
Καποιες που εγλυψες εσυ ειναι οι πραγματικα επικίνδυνες.

Καλα δεν διαβαζεις οτι προκειται για ενα βρωμιαρικο ρουμανακι αναλωσιμο? Ξερεις εσυ πολλεσ που βγαζουν την μουρη τους εδω ? Προσεχτε μην κολλησετε κατι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κατ αρχην κε προμοταρα δεν με λενε Γεωργακη. Αλλος ειπε οτι ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και οτι ΠΟΝΟΥΣΕ . Ρωτηστε τι μπορει να σημαινουν τα πονακια αγορακια μου. Εφτασα στα 60 γιατι προσεχα . καληνυχταΣόρρυ ρε φίλε, δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι επειδή βγάζει την φάτσα της κουβαλάει αρρώστιες; Ώραια λογική/διάγνωση! Για την προσωπική της υγιεινή δεν γνωρίζω, άμα κανονίσω κάτι μαζί της θα ενημερώσω.
δυσπαρευνια απο ενδομητριωσηΚατ αρχην κε προμοταρα δεν με λενε Γεωργακη. Αλλος ειπε οτι ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και οτι ΠΟΝΟΥΣΕ . Ρωτηστε τι μπορει να σημαινουν τα πονακια αγορακια μου. Εφτασα στα 60 γιατι προσεχα . καληνυχτα
Κατ αρχην κε προμοταρα δεν με λενε Γεωργακη. Αλλος ειπε οτι ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και οτι ΠΟΝΟΥΣΕ . Ρωτηστε τι μπορει να σημαινουν τα πονακια αγορακια μου. Εφτασα στα 60 γιατι προσεχα . καληνυχτα
τυπε (Γιωργακη Παπανδρεου) εφτασες τα 60 γιατι γαμας πουτανες που δεν πονουσαν? Η εφτασες τα 60 γιατι τις ερωτευεσαι κιολας? ;)Κατ αρχην κε προμοταρα δεν με λενε Γεωργακη. Αλλος ειπε οτι ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και οτι ΠΟΝΟΥΣΕ . Ρωτηστε τι μπορει να σημαινουν τα πονακια αγορακια μου. Εφτασα στα 60 γιατι προσεχα . καληνυχτα
φιλικά στο λεω, δεν εχω συμφέροντα απο καμια κοπέλα. Είσαι παλιό και αξιόπιστο μέλος. Ο λόγος σου μετράει. Για τις υπηρεσίες, εμφανιση κλπ μπορεί να εχει ο καθένας την αποψη του αλλα για θέματα υγείας ας είμαστε λιγο πιο προσεκτικοί ειδικά για μια κοπέλα που μας δείχνει και το προσωπο της. Μπορεί να πονάει για πολλούς λόγους. Μπορεί να έκανε πολλα ραντεβού, μπορεί να εχει ενδομητριωση (ασθενεια που δεν ειναι μεταδοτική), μπορεί να εχει μύκητες, μπορεί απλα να μη γούσταρε τον συναγωνιστή.Κατ αρχην κε προμοταρα δεν με λενε Γεωργακη. Αλλος ειπε οτι ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και οτι ΠΟΝΟΥΣΕ . Ρωτηστε τι μπορει να σημαινουν τα πονακια αγορακια μου. Εφτασα στα 60 γιατι προσεχα . καληνυχτα
τότε είναι σίγουρο ότι θα την αναζητήσω!...Νομιζω θα χρειαστει δοκιμη!!!! Ωραιο μωρο!
για μια λογική τιμή ΕΜΠ1 ωραίο κωλαρακι εχειπόσο χρεώνει το anal η κοπέλα...?
20 €, 40 €, η όπου πιάσει...?
ναι οκ ωραίο είναι αλλά...για μια λογική τιμή ΕΜΠ1 ωραίο κωλαρακι εχει
τα ατιμα ειναι τα καλυτερα αξιοτιμε συναγωνιστήναι οκ ωραίο είναι αλλά...
άτιμο...![]()
![]()
![]()