fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.114
- Πόντοι
- 2.471
Κάτι μου λέει ότι το καλά ξενοδοχεία θα είναι αποκλειστικά bill + prive
Τελευταία τροποποίηση:
Σιγα Καλεε Τι ? Απο Grant Hyatt Athens και ΠΑΝΩ δλδ πας Εσυ...... Φιλεναδα ! Δεν Εχεις ΤΟ Γκωλο για αυτα εσυ..... Αντε κανα Madison κανα Πριαμο ΤΟ Πολυ !!!!Μόνο σε καλα ξενοδοχεία
Αδερφε ! Τι Μας Λεει Η Φιλεναδα !??? Αναξαρτητοποιηθηκε !!!????καλή σας εσπέρα δέσποσύνη εγώ που δέν σας γνωριζω??
Οταν Διαβασα Το Κατεβαινω...... Πηγε Ο Νους στης Εκλογες !??...... Αλλα Οκ............ Αντε ΝΑ Δουμε !???..................με εμπειρία σε πολλά γραφεία κατεβαίνω πλέον σαν ανεξάρτητη
Για τους παλιούς Αλεξάνδρα
ωπα της....Ευχαριστώ τα μέλη του φόρουμ για το καλωσόρισμα
βουλευτης ειναι???Αδερφε ! Τι Μας Λεει Η Φιλεναδα !??? Αναξαρτητοποιηθηκε !!!????
Από ξενοδοχεία τα γνωστά στο κέντρο και προς Νότια προάστια. Όσο για πρόγραμμα τα πάντα όλα (εννοώ αναλ, γλωσόφιλα, να αφήνεις δάκτυλα)Προτείνετε μου ξενοδοχεία κ προγράμματα π θα θέλατε
Α! Θέλει και αυτό; Θα υπάρχει έκπτωση για άνω των 45 και τρίτεκνους;Να προτείνουμε και τον τιμοκατάλογο ?
Κώλο (?)Προτείνετε μου ξενοδοχεία κ προγράμματα π θα θέλατε
Εμείς θα σου πούμε τι θα προσφέρεις;Προτείνετε μου ξενοδοχεία κ προγράμματα π θα θέλατε
Κεντρο,παραλια,βορεια απο ξενοδοχειαΠροτείνετε μου ξενοδοχεία κ προγράμματα π θα θέλατε