chris450gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παίζει να δέχεται σήμερα ή αύριο;
Βρε αγαπούλα μου, βρε αγνη ψυχή μου , σταματα να εισαι βερμπαλιστής και να λες διαστημικές παπαριές.Λιγες μερες πριν ενας αλλος κλωνος εγραφε για το Αλεξακι πως στις αρχες της "βρωμαγε" εκανε ερανε,γαργαρα οι υποστηρικτες της πισω πορτας,...κ ελεγαν σε μας π την συναντησαμε νεοτερα,ποσο τυχεροι ειμαστε που δεν μυρισαμε οσμες της
Χθες σημερα βγαινουν αυτοι που πηραν πισω πορτα,να κοκορευτουν ποσο μαγκες και γνωστες ειναι οταν παιρνουν πισω πορτα και δη μιας μικρης σαν την Αλεξια κ να μην τους αμφισβητει.
Βουρδουλα που θελετε...
Ισχύει ότι στης αρχές έδινα κωλοΟχι βεβαια γλυκια μου , αλλα μην κανουμε το ασπρο μαυρο σχετικα με τον απαγορευμένο καρπό σου.
Τωρα δεν το εχεις στο προγραμμα , στις αρχες σου το είχες και μερικοί εχουμε ιδία άποψη.
Μην αμφισβητούμε τα γεγονότα λοιπόν!
Ετσι μπραβο κοριτσαρα μου η αληθεια παντα λάμπει στο τελος!Ισχύει ότι στης αρχές έδινα κωλο
Αλλά δεν δίνω πλέον και νιώθω καλά με αυτό
Χαχαχαχαχαχα καλοΚαλημέρα, πιστεύω Αλεξία ότι φυσικά είναι δικαίωμα σου να κάνεις πρωκτικό ή όχι, αλλά...τέτοια κωλαρα και να μην την δουλεύεις?????? Ίσως θα πρέπει να αρχίσεις ξανά το anal μόνο για χωρισμένους άνω των 40. ( Που δεν μπορούν να ανοίξουν τις εξώπορτες).
Ίσως θα πρέπει να αρχίσεις ξανά το anal μόνο για χωρισμένους άνω των 40.
Γιατί μόνο για παντρεμένους; Οι άλλοι δεν έχουμε ψυχή; Εσείς αν θέλετε γαμηστε τις γυναίκες σας.Καλημέρα, πιστεύω Αλεξία ότι φυσικά είναι δικαίωμα σου να κάνεις πρωκτικό ή όχι, αλλά...τέτοια κωλαρα και να μην την δουλεύεις?????? Ίσως θα πρέπει να αρχίσεις ξανά το anal μόνο για χωρισμένους άνω των 40. ( Που δεν μπορούν να ανοίξουν τις εξώπορτες).

Καλημέρα, πιστεύω Αλεξία ότι φυσικά είναι δικαίωμα σου να κάνεις πρωκτικό ή όχι, αλλά...τέτοια κωλαρα και να μην την δουλεύεις?????? Ίσως θα πρέπει να αρχίσεις ξανά το anal μόνο για χωρισμένους άνω των 40. ( Που δεν μπορούν να ανοίξουν τις εξώπορτες).
Γιατί μόνο για παντρεμένους; Οι άλλοι δεν έχουμε ψυχή; Εσείς αν θέλετε γαμηστε τις γυναίκες σας.
Έδιωξες βρώμικες πούτσες νικόλ ? Ντροπή να αρνείσαι την προσφορά ευχαρίστησης στους άντρες σε μια σκληρά πατριαρχική κοινωνία. Ο άντρας έχει δικαίωμα να είναι όπως θέλει. Η γυναίκα όχι.Απ οτι καταλαβα αλεξακι μ εμεις θα φταιμε .. που στην αθηνα εχει καλυτερες πουτανες κ μας συγκρινουν παντα , εμεις φταιμε που λεμε οχι στα ακραια που μας ζητανε ενω δε θελουμε ν τα κανουμε κ δε προσφερουμε τοσο εξτρα υπηρεσιες κ το ξεκαθαριζουμε απο την αρχη .. εμεις φταιμε που ερχονται κ δινουν τα λεφτα τους ενω μπορουν ν πανε αλλου.. εμεις φταιμε που το μουνι βρωμαει ενω κανενας δε ζηταει εξετασεις ενω τις εχουμε.. κ εγω το ξερω πρωτη γ εσενα πως εισαι πεντακαθαρη .. ασχημες ημερες θ εχουμε ολες μας .. αλλα ειναι δικαιωμα μας κ εμεις να δεχομαστε οποιον θελουμε στη τελικη .. ας αρχισω κ εγω ν λεω ποσες πουτσες βρωμικες εδιωξα τον τελευταιο μηνα ..
Ντροπη οντως π ερχονται μ τα λεφτα τους κ νομιζουν πως μπορουν ν κανουν τα παντα ..Έδιωξες βρώμικες πούτσες νικόλ ? Ντροπή να αρνείσαι την προσφορά ευχαρίστησης στους άντρες σε μια σκληρά πατριαρχική κοινωνία. Ο άντρας έχει δικαίωμα να είναι όπως θέλει. Η γυναίκα όχι.
ρε συ Νικόλ...είσαι 100 κιλά μουνάρα αλλά κάθε φορά που μπαίνω στο νήμα σου...σκιάζομαι με αυτό το άβαταρ που έχεις επιλέξει!!Ντροπη οντως π ερχονται μ τα λεφτα τους κ νομιζουν πως μπορουν ν κανουν τα παντα ..

Για να σκιαζεσαιρε συ Νικόλ...είσαι 100 κιλά μουνάρα αλλά κάθε φορά που μπαίνω στο νήμα σου...σκιάζομαι με αυτό το άβαταρ που έχεις επιλέξει!!
Γιατί δεν το αλλάζεις κούκλα μου???![]()
Χαχαχα συμφωνω ..Για να σκιαζεσαι![]()
Για να σκιαζεσαι![]()
Χαχαχα συμφωνω ..
Μουναρα σε είπε το παιδί ...Χαχαχα συμφωνω ..

όχι, παρακαλώ μην γίνει παρανόηση!! Δεν αναφέρομαι στο βάρος της κυρίας αλλά χρησιμοποίησα τα κιλά σαν μονάδα μέτρησης ομορφιάς και καύλας!! Ίσως αδόκιμο αλλά για καλό το είπα!Μουναρα σε είπε το παιδί ...
Το 100 κιλά προσπέρασε το![]()

Τι είμαι ??τι είσαι???@Nicole @Alexia9090 @Xaramofais
εντωμεταξύ...νόμιζα ότι γράφω στο νήμα της Νικόλ...ζητώ συγνώμη για το σπαμάρισμα!!
,
![]()