barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.417
- Πόντοι
- 5.506
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη θα λείπω από Θεσσαλονίκη
Για αυτό δεν θα κάνω ραντεβού
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη θα λείπω από Θεσσαλονίκη
Καλά να περάσεις κοριτσάρα όμορφη!!!!Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη θα λείπω από Θεσσαλονίκη
Μη μου πεις οτι θα κατεβεις Αθηνα!Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη θα λείπω από Θεσσαλονίκη
OxiΜη μου πεις οτι θα κατεβεις Αθηνα!
Εσύ δεν θα κάνεις Only Fans;Πωω σε λάθος νήμα είσαι
Βάλε κορδόνι να μαυρίσει μέχρι και το γκροβεράκι και μοίρασε κανένα υπογλώσσιο στους γύρω που θα παίρνουν μάτι.Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη θα λείπω από Θεσσαλονίκη
Να φερεις και τα παιχνιδια σου μαζι.Και αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Δεν πειράζει συνάδελφε, ας αρχίσει να παίρνει τα μπόσικα και να αρχίσει να της αρέσει ξανά για να το βάλει στο πρόγραμμα. Εμένα μου αρκεί να το κάνει σοκολατί γιατί μου αρέσουν οι σοκολάτεςΚαποιος χαίρεται το κωλαρακι της στην Χαλκιδική
Δν θα ξαναμπεί στο μενού. Λιγοι κ εκλεκτοί τρώνε κωλοΔεν πειράζει συνάδελφε, ας αρχίσει να παίρνει τα μπόσικα και να αρχίσει να της αρέσει ξανά για να το βάλει στο πρόγραμμα. Εμένα μου αρκεί να το κάνει σοκολατί γιατί μου αρέσουν οι σοκολάτες
Έρχεσαι Αρμενιστή?
!!!!!!Δν θα ξαναμπεί στο μενού. Λιγοι κ εκλεκτοί τρώνε κωλο
Κεντας, μπράβο σου. Είσαι δύναμηΚαι αύριο δουλειά και χαρα με το νέο παιχνίδι μου
Τότε πρέπει να γίνουμε εκλεκτοίΔν θα ξαναμπεί στο μενού. Λιγοι κ εκλεκτοί τρώνε κωλο
Που χάθηκες εσύ κούκλα μου; Από Τετάρτη, Σάββατο έδωσες σημεία ζωής. Είπαμε πάει, παντρεύτηκε η ΑλεξίαΕνημερώνω ότι λόγω περίοδου δεν δούλευω
Ξανά μαζί σας Πέμπτη
Ποιόν μορφονιο Μιχάλη μουΌσο ήταν με τον μορφονιο Χαλκιδική δεν είχε περίοδο. Λογικά την πηγε εμπλοκή κ γύρισε με περίοδο