Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 13.793
Όταν ο Άρης πάρει κύπελλοΓεια σου Αλεξία!!!
Πότε θα κατέβεις Αθήνα;![]()
Όταν ο Άρης πάρει κύπελλοΓεια σου Αλεξία!!!
Πότε θα κατέβεις Αθήνα;![]()
Δλδ ποτέΌταν ο Άρης πάρει κύπελλο
Βαριά δήλωση κριμασ είναι τόσο μεγάλο το άκυροΌταν ο Άρης πάρει κύπελλο
Όταν τα όνειρα της πάρουν εκδίκησηΌταν ο Άρης πάρει κύπελλο
Ωωωω..., βάζεις ΠΟΛΥ ψηλά τον πήχη... Να το πάμε λίγο στη μέση;Όταν ο Άρης πάρει κύπελλο
Πλάκα κάνω προφανώςΩωωω..., βάζεις ΠΟΛΥ ψηλά τον πήχη... Να το πάμε λίγο στη μέση;
Να το αφήσουμε στο "Δευτεραθλητής Χειμώνα"; Χριστούγεννα στην Πρωτεύουσα είναι ωραία!!!![]()
Το κατάλαβα, και γω πειράζω τα καρντάσια που νομίζουν ότι σας έχουν αποκλειστικότητα.Πλάκα κάνω προφανώς
Μέσα στο καλοκαίρι θα κατέβω κάποια στιγμή
Αλεξια κανε τους Αθηναίους να φέρουν κανεναν επενδυτη στον ΑΡΗ ΜΑΣ!!! γιατι με Καρυ η μονη μας χαρα θα ειναι να κλεισουμε ραντεβου μαζι σου . ραντεβου μαζι σου = ΤΙΤΛΟΣ !Πλάκα κάνω προφανώς
Να τρέξουμε να προλάβουμε ραντεβού δηλαδή (στη Θεσσαλονίκη);Πλάκα κάνω προφανώς
Μάγκες μην μιλάτε άλλο για τον Άρη. Μετά την ήττα στον τελικό ακούω Άρης και μου πέφτειΝα τρέξουμε να προλάβουμε ραντεβού δηλαδή (στη Θεσσαλονίκη);
Οσες φορες εδωσα παντα σε παγοκολωνες επεφτα. Παιζω στανταρακι εδω στα τοπικα studio και αντι για απλο κλεινω 1 ωρα να το ευχαριστηθω. Μου αρεσει η GFE φαση πολυ και την ψαχνω με το κυαλιΣκεφτόμαστε και μετά μιλάμε
Καλή καρδιά
Αν έχεις υψηλά στανταρ βρες καμία Ρωσίδα 2 μέτρα
Και αν έχεις την οικονομική κατάσταση να δώσεις 200 ευρώ κλπ
ΔηλώσειςΠλάκα κάνω προφανώς

σατανικοΝα κατέβεις Αθήνα την βδομάδα που θα έχεις περίοδο

Τι εννοεί ο ποιητήςΟσες φορες εδωσα παντα σε παγοκολωνες επεφτα. Παιζω στανταρακι εδω στα τοπικα studio και αντι για απλο κλεινω 1 ωρα να το ευχαριστηθω. Μου αρεσει η GFE φαση πολυ και την ψαχνω με το κυαλι
Ο ποιητής εννοεί ότι αν μπορούσε να το εξηγήσει πιο απλά δεν θα ήταν ποιητής, αλλά επιστήμοναςΤι εννοεί ο ποιητής
Λιγο η ζέστη λίγο ο κώλος σου. Ε πολυ θέλει να ζαλιστείς?Τι εννοεί ο ποιητής