Προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα στην επικοινωνία. Υπήρξε χημεία απευθείας και χαλαρότητα. Φρέσκο κορμάκι και πρόσωπο, 24 στην ηλικία. Η κοπέλα προσπαθεί από το πρώτο λεπτό να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να ευχαριστηθείς το ραντεβού.
Η αλήθεια είναι ότι έχω τα ψυχολογικά μου το τελευταίο καιρό και είπα να προσπαθήσω με την Αλεξία, μιας και μου άρεσε αυτό το ανέμελο του χαρακτήρα της και μου έκανε κλικ το κορμί της από τις φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεπεράσω τα θέματα μου αλλά η κοπέλα προσπάθησε στο βαθμό που μπορούσε κι αυτό το εκτίμησα ιδιαίτερα. Πίπα υγρή με στόμα και χωρίς χέρια, φιλιά στα πεταχτά αλλά όταν έδινε γλωσσόφιλα το έκανε με ευχαριστήσει. Πεντακάθαρη και μοσχοβολιστή, χαμογελαστή και πάντα με διάθεση. Γούσταρα πολύ που ενώ κατάλαβε ότι υπάρχει θέμα από πλευρά μου, είχε διάθεση και επιμονή. Τίμιο 90αρι. Θα ήθελα τελείωμα στο πρόσωπο τουλάχιστον σ΄αυτή τη τιμή αλλά από τι στιγμή που το κάνει ξεκάθαρο εξ αρχής, ο καθένας ξέρει που πάει και τι πληρώνει. Η κοπέλα είναι ευχάριστη και ευδιάθετη. Κάνει αυτό που γουστάρει με όποιον γουστάρει. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς μη της στείλεις μήνυμά, αν είσαι διατεθειμένος να πας με τα νερά της, από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Εγώ θα την ξαναπροτιμήσω.