καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.829
- Πόντοι
- 736
πρωτη φορα ακουω οτι οταν μια γυναικα περιμενει περιοδο πρηζεται στο κωλο!!!!Πρησμένη είμαι
Περιμένω περίοδο
πρωτη φορα ακουω οτι οταν μια γυναικα περιμενει περιοδο πρηζεται στο κωλο!!!!Πρησμένη είμαι
Περιμένω περίοδο
Ελα να τον δεις από κοντάπρωτη φορα ακουω οτι οταν μια γυναικα περιμενει περιοδο πρηζεται στο κωλο!!!!
Και anime γουσταρει αλλα πιο πολυ γουσταρει την πουτσα.Αλεξία γουστάρεις anime?
Πως με ξέρεις πως με ξέρειςΚαι anime γουσταρει αλλα πιο πολυ γουσταρει την πουτσα.
μιλαμε για κανονικες πουτσες live.Anime + πούτσα = hentai
Αστεράκι είσαι μανάρι μου.. μόλις έχεις βγει και από το μπάνιο, φρεσκοπλυμένο..Αύριο Τρίτη διαθέσιμη σε δικό μου χώρο στο κέντρο
Διαθέσιμη από της 3 έως της 10
6980111248
Μετά θα έχω περίοδο και θα με χάσετε
Ένα λάθος έκανα .IntimissimiΕίναι τα intimacy Χιπικα εσώρουχα;
Δεν είναι θέμα για αντιπαράθεση,απλά είπα(και έτυχε το δικό σου σχόλιο)ότι γίνατε κουραστικοί.Μια χαρά κορίτσι η Αλεξία,πολύ ωραίο το σώμα της αλλά κάπου ωπα.Με το να γίνεστε τέτοιοι σαλιαρηδες απλά έχουμε να λέμε και να γελάμε στα διαλείμματα των ραντεβού.Φιλικα πάνταΌχι ότι υπάρχει από μέρους μου διάθεση αντιπαράθεσης, απαντώ γιατί παραθέτεις το δικό μου μνμ, το καλός ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, εμένα μ΄αρέσει και το λέω ευθαρσώς... μπορεί ο ενθουσιασμός να προέρχεται γιατί πράγματι 1η φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοιο κώλο που σε σύγκριση με το μοναδικό άλλο που έχω δει, τον τριχωτό και αποκρουστικό δικό μου, επιμένω στην άποψή μου ότι είναι θεϊκής ομορφιάς και τέλος ένα βηματάκι αριστερά ή δεξιά και τα απέφυγες τα σάλια, δεν θέλω να σε βάλω σε κίνδυνο. Πάντα φιλικά
Αυτό είναι... συμβάλουμε στην καλοπέρασή σου....Δεν είναι θέμα για αντιπαράθεση,απλά είπα(και έτυχε το δικό σου σχόλιο)ότι γίνατε κουραστικοί.Μια χαρά κορίτσι η Αλεξία,πολύ ωραίο το σώμα της αλλά κάπου ωπα.Με το να γίνεστε τέτοιοι σαλιαρηδες απλά έχουμε να λέμε και να γελάμε στα διαλείμματα των ραντεβού.Φιλικα πάντα![]()
.... πάντα φιλικάχααχα όχι και τόσο. Βλέπω νίκη παναθηναικού πάντως σήμεραΕίσαι γνωστής βλέπω!!
Καλύτερα να μην πας τότε στο Ηράκλειο και δεις της Ελένης με τα τατού.Θα πάθεις συγκοπή αν δεις τα κωλομέρια της και θα σε χάσουμε.Όχι ότι υπάρχει από μέρους μου διάθεση αντιπαράθεσης, απαντώ γιατί παραθέτεις το δικό μου μνμ, το καλός ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, εμένα μ΄αρέσει και το λέω ευθαρσώς... μπορεί ο ενθουσιασμός να προέρχεται γιατί πράγματι 1η φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοιο κώλο που σε σύγκριση με το μοναδικό άλλο που έχω δει, τον τριχωτό και αποκρουστικό δικό μου, επιμένω στην άποψή μου ότι είναι θεϊκής ομορφιάς και τέλος ένα βηματάκι αριστερά ή δεξιά και τα απέφυγες τα σάλια, δεν θέλω να σε βάλω σε κίνδυνο. Πάντα φιλικά
εκεί πήγε; άκουγα για αυτήν αλλά ποτέ δεν την έχω δει.Καλύτερα να μην πας τότε στο Ηράκλειο και δεις της Ελένης με τα τατού.Θα πάθεις συγκοπή αν δεις τα κωλομέρια της και θα σε χάσουμε.
Όχι προς θεού... δεν θέλω να σας ποτίσω τέτοια πίκραΚαλύτερα να μην πας τότε στο Ηράκλειο και δεις της Ελένης με τα τατού.Θα πάθεις συγκοπή αν δεις τα κωλομέρια της και θα σε χάσουμε.
Βάλε λάδι και έλα βράδυ?Αύριο Τρίτη διαθέσιμη σε δικό μου χώρο στο κέντρο
6980111248
Έχεις δίκιο τελικά το μπερδεψα με τον κωλοκουμπαρά που είναι πάντα άδειος και μας γαμαει όλους αδιακρίτως.Βρε παιδιά... βρε παιδιά...κατ΄αρχήν καλημέρα, διαφωνείτε ως προς τον ορισμό της λέξης "κολομπαράς" ή "κωλομπαράς", όντες στο νήμα του ποιο θεϊκού κώλου, Β.Ελλάδος και Ομόρων Κρατών αντί να έχετε επικεντρωθεί.... σ΄αυτό;;;
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αποσπάτε η προσοχή σας ... και ασχολείστε με επουσιώδη.![]()
αθηνα??Αύριο Τρίτη διαθέσιμη σε δικό μου χώρο στο κέντρο
6980111248