GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.531
- Πόντοι
- 7.636
προκομμένο κορίτσι....λαχταράει να έρθει η μέρα για δουλίτσα....Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό
Πιστεύω σκ θα δουλέψω
προκομμένο κορίτσι....λαχταράει να έρθει η μέρα για δουλίτσα....Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό
Πιστεύω σκ θα δουλέψω
Τι γυρεύεις εσύ εδώ μέσα?Καλησπέρα στην παρέα!
Αλεξία έρχεσαι σε κεντρικό ξενοδοχείο;;

Αυτό θα το χαρακτήριζα "πλεονεξία" από μέρους σαςΤελικά Αθήνα το σκέφτεσαι να έρθεις ή ακόμα?
άσε που είναι "συγκεντρωτισμός" και όλοι παλεύουμε για μια "ισόρροπη ανάπτυξη". 
Σαββατο εχουμε ΤΕΛΙΚΟ!!!Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό
Πιστεύω σκ θα δουλέψω
Σε εμάς θα κάνει έκπτωση 50% ή θα δώσω κωλοΑΛΕΞΙΑ σημερα που γαμησουμε τον παοκ για εμας τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ πρεπει να μας βαλεις αμεσα σε ραντεβου!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαββατο εχουμε ΤΕΛΙΚΟ!!!
Αλεξία να έρθω με φανέλα ΠΑΟΚ να είσαι εσύ με φανέλα Άρη?Αύριο Τρίτη διαθέσιμη για ραντεβού μετά της 3
Σε δικό μου χώρο στο κέντρο στην Θεσσαλονίκη
Για ραντεβού 6980111248
Θα κάνουμε άγριο σεξΑλεξία να έρθω με φανέλα ΠΑΟΚ να είσαι εσύ με φανέλα Άρη?
πρόσεξε φίλε μη κάνει καθυστερήσεις από το 10λπετο όπως χθες που δεν δίνανε μπάλα στα πλάγια τα ball boy. Αν και αυτό το κορίτσι δεν κλέβει, να το πούμε και αυτό.Αλεξία να έρθω με φανέλα ΠΑΟΚ να είσαι εσύ με φανέλα Άρη?
Μα αλλαγές στο 85'πρόσεξε φίλε μη κάνει καθυστερήσεις από το 10λπετο όπως χθες που δεν δίνανε μπάλα στα πλάγια τα ball boy. Αν και αυτό το κορίτσι δεν κλέβει, να το πούμε και αυτό.
Αύριο Τρίτη διαθέσιμη για ραντεβού μετά της 3
Για ραντεβού 6980111248

Δεν κανειAlexia κανεις πρωκτικο;
Δεν κανει
Alexia κανεις πρωκτικο;
Ίσως τα πιο υπέροχα βυζάκια που κυκλοφορούν εκεί έξω..Αύριο Τρίτη διαθέσιμη για ραντεβού μετά της 3
Για ραντεβού 6980111248
Γαλυφιανάκης το καλύτεροΓαλακτομπούρεκο !!!!
Μονο οταν εκδωσει ανακοινωση τυπε θα δωσεις πιπα,ως τοτε ή κοιτα αλλου ή παιξτονΑΛΕΞΙΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΠΩΣΩ!