Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
άδικα προσπαθεί να μου χαλάσεις την δουλειά χάχαΚαλό είναι να φτιάξεις την υγιεινή σου...
Είναι αδιανόητο εν έτη 2023 να μην ξέρεις σε τι χρησιμεύει νερό ...
Δεν έχω κανένα όφελος από εσένα...άδικα προσπαθεί να μου χαλάσεις την δουλειά χάχα
συνέχισεΊδια εσώρουχα...
Απεριποίητα νύχια...
Περίεργη αναπνοή ...
Δεν σέβεσαι τον εαυτό σου...
και μιλάς ότι προσπαθώ να σου χαλάσω την δουλειά...?
πραγματικά άδικά. ίσως να μη σε έχει συναντήσει ποτέ.άδικα προσπαθεί να μου χαλάσεις την δουλειά χάχα
Εννοείται ίδια εσώρουχα ,οι φωτογραφίες είναι αρχείο εκτός αν έχει να αλλάξει εσώρουχο από 3 του μήνα .Ίδια εσώρουχα...
Απεριποίητα νύχια...
Περίεργη αναπνοή ...
Δεν σέβεσαι τον εαυτό σου...
και μιλάς ότι προσπαθώ να σου χαλάσω την δουλειά...?
Too complicated I guess....Μπορεί να διαχειρίζεσαι και παραπάνω....
εγώ. για αυτό το ζευγάρι βυζιά, θα τη ξανασυναντήσω. ενώ είναι μικρά, και μου αρέσουν από μεσαία και πάνω, προφανώς επειδή έχουν κάνει μόνο 23 (κατά προσέγγιση) περιφορές γύρω από τον ήλιο είναι τόσο λαχταριστά...αύριο διαθέσιμη 2 με 11 το βράδυ σε γνωστό πορνοξενοδοχειο
για ραντεβού 6980111248
δεν με έχει συνάντηση πότε τουπραγματικά άδικά. ίσως να μη σε έχει συναντήσει ποτέ.
Το εχω απορια... Ειναι cool να γραφεις στα αγγλικα or some shit bruv?Too complicated I guess....
αυτο πως το ξερεις? οσοι ερχονται συστηνονταιδεν με έχει συνάντηση πότε του
Όταν έχει μηδενικά ραντεβού δεν παίζει να τον συνάντησε .αυτο πως το ξερεις? οσοι ερχονται συστηνονταιειμαι ο ταδε απο το bou
τοτε τι κανει εδω μεσα αν δεν εχει ραντεβουΌταν έχει μηδενικά ραντεβού δεν παίζει να τον συνάντησε .
Απλή αναλογική .
Απο την southern London slang που χρησιμοποιείς διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι είσαι αγγλομαθής και μάλιστα με πολυετή διαμονή στο city του Λονδίνου... οπότε μια χαρά μπήκες στο νόημα των υπολοίπων.Το εχω απορια... Ειναι cool να γραφεις στα αγγλικα or some shit bruv?
Αλήθεια το προηγούμενο προφίλ γιατί έφαγε Μπαν...?συνέχισε
αγενή άνθρωπε
μάθε να σέβεσαι
μου πας κόντρα από τότε που ξεκίνησα
φαίνεται πολύ περίεργο
Το έχει δηλώσει μόνο τουαυτο πως το ξερεις? οσοι ερχονται συστηνονταιειμαι ο ταδε απο το bou
καλα οκ και εγω ειμαι ο δελαπατριδηςΤο έχει δηλώσει μόνο του
Μια φορά και γεια σας ...δεν με έχει συνάντηση πότε του