Που χάθηκες ρε όμορφη
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Που χάθηκες ρε όμορφη
Έχει περίοδο λογικά,για πιο μετά βλέπουμεΠου χάθηκες ρε όμορφη
Αλεξάκι το ΣΚ θα βρίσκομαι στην πόλη. Θα είσαι ετοιμοπόλεμη;;
Μπορει και προστατίτιδαΈχει περίοδο λογικά,για πιο μετά βλέπουμε![]()
Είχα υποχρεώσειςΠου χάθηκες ρε όμορφη
Είμαι ΕίμαιΑλεξάκι το ΣΚ θα βρίσκομαι στην πόλη. Θα είσαι ετοιμοπόλεμη;;
καμμια φωτο οπως παλια ποτε θα ανεβασεισ να σε δουμε?Είχα υποχρεώσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι Είμαι
Τότε να μας δώσει και τίποταΈπιασε το τζόκερ κ σταμάτησε
Τιμουλα και υπηρεσίες???καλησπέρα παιδιά
ξέρω ότι εξαφανίστηκε
αύριο θα έχω χώρο
ραντεβού απο τις 2 έως 8
σε ξενοδοχείο
τηλέφωνο
6980111148 μόνο βαιμπερ![]()
το τηλέφωνο είναι λάθος που δίνεις και στο σωστό δεν απαντάς .............. μάλλον όλο αυτό είναι μια πλάκα που κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!καλησπέρα παιδιά
ξέρω ότι εξαφανίστηκε
αύριο θα έχω χώρο
ραντεβού απο τις 2 έως 8
σε ξενοδοχείο
τηλέφωνο
6980111148 μόνο βαιμπερ![]()
Εκανες κανένα ραντεβού ή πάλι φούμαρα μας πουλάς;Απο την βιασύνη μου έκανα ένα λάθος
6980111248
Άντε ρε κατάφερες να επικοινωνήσεις ? Γιατί εμένα με έχει γραμμένο στο μουνί τηςΣημερα το απόγευμα και αφου πρωτα μου εβγαλε το λαδι για το που θα βρεθουμε απο δυτικά στα ανατολικά και δυο μέρες στα μηνύματα ειχα συνάντηση με την Αλεξία
τα λογια ειναι λίγα το κορίτσι πετάει η φώτο είναι 100% δίκες της σωματαρα κορμαρα βυζακι 2 νούμερο σφιχτό στητό τούμπανο πρόσωπο η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας οχι βαψίματα οπως την εκανε ο θεος, natural
στα του αγωνα ουτε εκει εχω λογια καναμε τα παντα ολα εκτος πρωκτικό
2 φορες σε μια ωρα που κράτησε χωρίς βιασύνες κοντά 1μιση ωρα και αν δεν βιαζόμουνα θα κρατούσε και άλλο .... πίπα ακοποτη και τρελό ρούφηγμα μπάλας μουνάκι στενό μικρο μυρωδάτο
πιστευα οτι το κοριτσι ειναι μια φαρσα και οτι καποιος μας κανει πλακα και παιζει μαζι μας στο φορουμ αλλα τελικα ειναι μια αλήθεια σας το προτείνω
ΥΓ. το κορίτσι εχει οικονομικά προβλήματα πρέπει να το στηρίξουμε τα προβλήματα επικοινωνίας ειναι λογο κακού σήματος στο κινητό της στην περιοχή που μένει
ΥΓ2. μακρια οσοι ψάχνετε πρόστυχες πουτάνες για άρρωστα γούστα .... θελει αγαπη και Προδερμ
Ανηπομονω για το ποτε θα ξαναπάω
αλεξιαα...ποτε κατεβαινεις στην πρωτευουσα ειπαμε ??Διαθέσιμη αύριο αγάπες από της 11 έως της 8 για ραντεβού στείλτε μου μήνυμα 6980111248
Σε ξενοδοχείο τής Θεσσαλονίκη
Ναι είναι λίγο δύσκολα και εγώ μέχρι να την βρω άσε ...... Μου είπε ότι δεν έχει πάντα σήμα εκεί που μένει και για αυτό συμβαίνει αυτοΆντε ρε κατάφερες να επικοινωνήσεις ? Γιατί εμένα με έχει γραμμένο στο μουνί της