Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο νήμα γιατί τους μάζεψές όλους εκείΤι εννοείς έπεσε το νημα
στην πρωτη σελιδα το εχειΤηλέφωνο έχει η κλείνουμε από δω;
Πολύ καλή ιδέα! ΠροχώραΘέλω να κλείσω δωμάτιο ξενοδοχείου για 6 7 ωρες στο ξενοδοχείο φιλοξενία
Τι λέτε
Έλα μωρό μου ακριβώς στα 30 μέτρα μένω.... Άμα το κάνεις να το ανακοινώσεις στο νήμα σουΘέλω να κλείσω δωμάτιο ξενοδοχείου για 6 7 ωρες στο ξενοδοχείο φιλοξενία
Τι λέτε
Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το ξενοδοχείο εκείΠολύ καλή ιδέα! Προχώρα
Βασικά αυτή είναι η δουλειά τους δεν έχουν λόγω να σου πουν κάτι. Εγώ στην θέση σου θα έκλεινα ένα Airbnb να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχει πολλα στην περιοχή γύρω από το one salonica.Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το ξενοδοχείο εκεί
Λέτε να μου πουν κάτι
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα και γενικά κάρταΤο rbnb είναι καλύτερη λύση Αλεξία ....υπάρχουν ένα σωρό σε διακριτικες πολυκατοικίες ...και πάντα υπάρχει η επιλογή να κλείσεις διαμέρισμα χωρίς να ρθεις σ επαφή με τον ιδιοκτήτη/διαχειριστή
Λέω να δοκιμάσω στο ξενοδοχείο Φιλοξένια για αρχήΑλεξία ότι και να σου πούμε εμεις εδω, εσυ πρέπει να τα βάλεις κατω και να τα ζυγίσεις και να δεις τι σε συμφέρει. Θες να δουλέψεις 6-7 ωρες σερι και μετά τέλος? Δοκιμασε με ενα ξενοδοχείο και δες πως θα παει. Θες να εισαι πιο ανετη απο θεμα χρόνου και να μην βγαινει ο ενας και να μπαινει ο αλλος, δοκιμασε με ενα σπιτι και αραξε εκει και πες απλα ωρες που δέχεσαι κοσμο ωστε να μην πεθανεις και συ. Αν δν εισαι σίγουρη τι σε συμφέρει οικονομικά δοκιμασε και με τα 2 απο 1 μερα και δες πως πήγε και μετα κανε πιο μεγαλες κρατησεις
Αλλά φοβάμαι μην μου πουν κάτιΛέω να δοκιμάσω στο ξενοδοχείο Φιλοξένια για αρχή
Αν θες να δουλέψεις σήμερα σου έχω στείλει μήνυμα σε viber αλλά και pm εδώ. Περιμένω νέα σουΑλλά φοβάμαι μην μου πουν κάτι
Το Filoxenia το βράδυ κλείνει μετά από κάποια ώρα... Ψάξτο λίγο αυτόΑλλά φοβάμαι μην μου πουν κάτι
Δεν γνωρίζω πως δουλεύουν τα ξενοδοχεία με τα διάφορα γραφεια ή city tour για να σε βοηθησω σε αυτο. Σίγουρα υπάρχει διακριτικότητα γτνδν θέλουν να παίξουν κ με το δικό τους ονομα. Τωρα πως το κανονίζεις και πως ζητας εξτρα πετσέτες κτλ. αυτο μονο καμια κοπέλα παλιότερη που δουλεύει με ξενοδοχείο θα μπορούσε να σου πει τι πρέπει να κανειςΑλλά φοβάμαι μην μου πουν κάτι
Λέω να δοκιμάσω στο ξενοδοχείο Φιλοξένια για αρχή
Χαχαχα το ξέρω κάθε μέρα εκεί είμαιναι δώστε οδηγίες, το καυμένο είναι άβγαλτο και δεν ξέρει απο τέτοια......
Στο ανδρομέδα την ξέρουν και τα τασάκια στην είσοδο!!!!!
Ωραίος, την είπες την εξυπνάδα σου. Ευχαριστουμε για την συνεισφορά σου και καλη συνέχεια.ναι δώστε οδηγίες, το καυμένο είναι άβγαλτο και δεν ξέρει απο τέτοια......
Στο ανδρομέδα την ξέρουν και τα τασάκια στην είσοδο!!!!!