anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
ο παιχτης που εκανε την αλεξια ποιος ειναι ρε παιδια ...?Γιατι στο βαιμπερ εσυ πιστευεις πως μιλουσες με την Αλεξια κι οχι με τον κλωνο που ηταν εδω ?
ο παιχτης που εκανε την αλεξια ποιος ειναι ρε παιδια ...?Γιατι στο βαιμπερ εσυ πιστευεις πως μιλουσες με την Αλεξια κι οχι με τον κλωνο που ηταν εδω ?
Έτσι μιλούσε . Και απο το κινητο και απο κοντα.. με τα χιχιχιχι και τα υπόλοιπα χαζοχαρουμεναΑυτός ο κλώνος που το διαχειρίστηκε,στην προσπάθεια του να παρουσιάσει μια κοπέλα που να είναι πιτσιρίκα,το παράκανε και την έκανε να μιλάει σαν έφηβη.Δεν πιστεύω να είναι έτσι από κοντά @stvpaps .Έτσι δεν είναι @Michael Scott ?Για πες
Παίχτη μια μέρα την είχα πάρει τηλ στο 48 και μου έστειλε sms στείλε μου μήνυμα. Της έστειλα sms στο 48 και μου απάντησε με το 43,που πάει να πει δεν είχε άλλες μονάδες η δωρεάν sms στο 48 και μου απάντησε με σμσ από 43. Μπορώ να σου πω όλο το τηλ σε μήνυμα αν θες.το παλαιο της τηλ που ειχε αγγελια τελειωνε σε 43...
ανοιγοντας νημα εδω εφερε και νεο τηλεφωνο σε [48] μαζι με της νεες τιμες ...
τροφη για σκεψη ...
Εμένα φίλε μου έστειλε από μόνη της μυνημα στο βαιμπερ για ραντεβού αν θέλω τότε που είχε κλείσειτα δωμάτια, αλλά ήμουν Βουλγαρία .δηλαδή εννοείς ότι έχει νταβα...Γιατι στο βαιμπερ εσυ πιστευεις πως μιλουσες με την Αλεξια κι οχι με τον κλωνο που ηταν εδω ?
Εμένα φίλε μου έστειλε από μόνη της μυνημα στο βαιμπερ για ραντεβού αν θέλω τότε που είχε κλείσειτα δωμάτια, αλλά ήμουν Βουλγαρία .δηλαδή εννοείς ότι έχει νταβα...
δεν θελω το τηλ το εχω ...Παίχτη μια μέρα την είχα πάρει τηλ στο 48 και μου έστειλε sms στείλε μου μήνυμα. Της έστειλα sms στο 48 και μου απάντησε με το 43,που πάει να πει δεν είχε άλλες μονάδες η δωρεάν sms στο 48 και μου απάντησε με σμσ από 43. Μπορώ να σου πω όλο το τηλ σε μήνυμα αν θες.
Δεν πρέπει να το κοιτάξει αυτό ο admin,να τον μπανάρει και να μας αποκαλύψει ποιος είναι;ο παιχτης που εκανε την αλεξια ποιος ειναι ρε παιδια ...?
κανονικα ναι ...Δεν πρέπει να το κοιτάξει αυτό ο admin,να τον μπανάρει και να μας αποκαλύψει ποιος είναι;
Και στα δύο με σμσ απάντησε δεν σήκωσε κανένα τηλ. Ίσως δεν το διατύπωσα καλά. Η φάση έγινε 12 Σεπτεμβρίου έχω και τα δύο σμς. Την πήρα τηλ δεν το σήκωσε και καπάκι έστειλε σμσ από το 48 και στη συνέχεια από το 43. Οπότε για μένα αυτή ήταν και έπαιζε μαζί μας.δεν θελω το τηλ το εχω ...
δεν μπορει φιλε μου στο ενα τηλεφωνο να απαντα με φωνουλα και στο αλλο τηλεφωνο με σμσ ...
βραχνιασμενη ειναι ...?
Ο εισαγγελάτος,όπως έλεγε ο Μητσικώσταςο ευαγγελατος μην σκασει μυτη ...
την γαμησαμε ...
Μην αποκλείεις να υπάρχει κάποιος “manager” που να έπαιξε αυτός παιχνιδάκι εν αγνοία τηςΚαι στα δύο με σμσ απάντησε δεν σήκωσε κανένα τηλ. Ίσως δεν το διατύπωσα καλά. Η φάση έγινε 12 Σεπτεμβρίου έχω και τα δύο σμς. Την πήρα τηλ δεν το σήκωσε και καπάκι έστειλε σμσ από το 48 και στη συνέχεια από το 43. Οπότε για μένα αυτή ήταν και έπαιζε μαζί μας.
την ειχα και στο παλιο τηλεφωνο και το viber μου ειχε βγαλει μήνυμα οτι αλλαξε ο αριθμος της...για να γινει αυτο σημαίνει οτι ηταν η ιδια συσκευήτο παλαιο της τηλ που ειχε αγγελια τελειωνε σε 43...
ανοιγοντας νημα εδω εφερε και νεο τηλεφωνο σε [48] μαζι με της νεες τιμες ...
τροφη για σκεψη ...
Προφανως το βλακα τον εαυτο σου βλεπεις στον καθρεπτη..Επισης αν εχει μουναρες η θεσσαλονικη προφανως σε αλλη πολη θα ζεις.Τωρα αν δεν εχει μουναρες το μονο σιγουρα εχει επαγγελματιες που ξερουν τι δουλεια κανουν και τι πρεπει να κανουν..Τωρα εσυ γιατι τετοια αντιδραση δεν καταλαβαινω???Την αποψη μου ειπα απλα γιατι ολων τα αρχιδια εχουν πρηχθει..Και τελοσ κακκως απαντησα μαλλον γιατι πεφτω και εγω στην ιδια μαλακια να ασχολουμε...Καλο ειναι βεβαια να εισαι πιο διακριτικος στις εκφρασεις σου..καλη συνεχεια και συνεχισε εδω αυτο το παιχνιδακι..Ευχαριστω και για τον χρονο που αφιερωσες να διαβασεισ..Γιατί ρε βλακα έχει πολλές μουναρες στην σαλονικη....με τις καλόγριες που γαματε
Μας έχεις πρήξει τα αρχιδια
διαφωνω στο εν αγνοια τηςΜην αποκλείεις να υπάρχει κάποιος “manager” που να έπαιξε αυτός παιχνιδάκι εν αγνοία της
ετσιτην ειχα και στο παλιο τηλεφωνο και το viber μου ειχε βγαλει μήνυμα οτι αλλαξε ο αριθμος της...για να γινει αυτο σημαίνει οτι ηταν η ιδια συσκευή
Όχι δεν το αποκλείω και επειδή μιλάω με αποδείξεις έστειλα σκριν σοτ στον anon ας επαλήθευσει τα λεγόμενα μουΜην αποκλείεις να υπάρχει κάποιος “manager” που να έπαιξε αυτός παιχνιδάκι εν αγνοία της
μπορει να κανω και μεγα λαθος ...την ειχα και στο παλιο τηλεφωνο και το viber μου ειχε βγαλει μήνυμα οτι αλλαξε ο αριθμος της...για να γινει αυτο σημαίνει οτι ηταν η ιδια συσκευή
Λες ρε συ να μας δούλευαν ψιλό γαζί μαζί;Τίποτα δεν αποκλείεταιδιαφωνω στο εν αγνοια της
ετσι