dimsexy__096
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 20
Γιατί ΣΥΡΙΖΑ;Μαλακά μου ελεος πχια forum του ΣΥΡΙΖΑ γιναμε
Γιατί ΣΥΡΙΖΑ;Μαλακά μου ελεος πχια forum του ΣΥΡΙΖΑ γιναμε
Γίναμε δικαιωματιστεςΓιατί ΣΥΡΙΖΑ;
Ρε η κοπελιά είναι καύλα, οι χοντρές έχουν ζουμί...Γίναμε δικαιωματιστες
Αντί να βάζουμε μουνια βάζουμε την κάθε μπαζολα είμαι καλά με το σώμα μου και πουτσες
απιθανες βυζαρες και πιο απιθανες τεραστιες ρωγες....δεν παιζεται...
Μπαζολα για σενα ισως. Το μουνα ειναι θεμα γουστου. Αν δεν σου αρεσει αγνοησε το. Δεν ξερω που κολλαει ο Συριζα, αλλα πρεπει να ειναι φουλ βαρετη η καθημερινοτητα σου για να τα βλεπεις ολα Δεξια και Αριστερα.Γίναμε δικαιωματιστες
Αντί να βάζουμε μουνια βάζουμε την κάθε μπαζολα είμαι καλά με το σώμα μου και πουτσες
Μπάζο του αιώναΜπαζολα για σενα ισως. Το μουνα ειναι θεμα γουστου. Αν δεν σου αρεσει αγνοησε το. Δεν ξερω που κολλαει ο Συριζα, αλλα πρεπει να ειναι φουλ βαρετη η καθημερινοτητα σου για να τα βλεπεις ολα Δεξια και Αριστερα.
Το προβλημα ορασης σου εχει επιδεινωθει Νικ,πρεπει να το κοιταξειςΜπάζο του αιώνα
ΜΠΑΖΟ με κεφαλαία γράμματα και ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ
Μην ντρέπεστε αριστεροί να λέτε έναν άνθρωπο χοντρό όταν ειναξ χοντρό
Η παχυσαρκία είναι ΑΣΘΕΝΙΑ και οδηγεί στο θάνατο
Κλασική ατζέντα αριστερών Συριζαιων τα είμαστε με τον άνθρωπο και αγαπω το σώμα μου
Η παχυσαρκία είναι ασθένεια και χρειάζεται θεραπεία όχι προβολή στα ΜΜΕ
Τυπε είναι ΧΟΝΤΡΗ για να καταλάβεις 2 φορές η έξω από δωΤο προβλημα ορασης σου εχει επιδεινωθει Νικ,πρεπει να το κοιταξεις![]()
ΚΑΥΛΑΡΑΜπαμπατσικη καβλα
Δεν καταλαβαινω σε ποια αναφερεσαι,παντως φερνει λιγο σε ΔαναουλαΤυπε είναι ΧΟΝΤΡΗ για να καταλάβεις 2 φορές η έξω από δω
Eσυ δεν εισαι αθεος?Δεν μας τα λες καλαΕμ βεβαια...Λειπει ο Μαρτης απο τη σαρακοστη????