Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.610
- Πόντοι
- 1.056
Ευχαριστώ πολύ φίλε μουΚαμία σχέση ρε…
Διαφορετικές γυναίκες !!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μουΚαμία σχέση ρε…
Διαφορετικές γυναίκες !!
Που εξαφανιστηκε αυτη δεν απανταει πουθενα ουτε pm ουτε το τηλ. Εσεις την βρισκεται η συμβαινει μονο σε εμενα; Μετα 15 χρονια πρωτη φορα δεν την βρισκω πουθενα.
Πρέπει να σταμάτησε οριστικά από τη ξέρω εγώ τριγύρω !! Λογικά θα το ανακοινώσει η ίδια!! Υπομονή γιατί Αλεξία είναι αυτή χαχαχαχαχα που ξέρειςΤην έχει βρεί κανείς? Την ψάχνω καμιά 20αρια μέρες τωρα...
Πρέπει να την έγραψε τώρα ο άλλος μετά από καιρό την κριτικη . Δεν ξέρω αν σταμάτησε ή έφυγε διακοπές , πάντως στα μηνύματα δεν απαντάει καιρό τώρα .Χαλαρώστε λίγο ρε τύποι και μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Στην κεντρική σελίδα υπάρχει κριτική της Τζίνας από συναγωνιστή όπου μιλάει για duo που έπαιξε με κείνη και την Αλεξία. Πότε λοιπόν σταμάτησε εντελώς το κορίτσι;
Δε νομίζω γιατί αν δεις η ημερομηνία γράφει ότι η συνάντηση έγινε προχθές. Εκτός αν ο τύπος την πραγματοποίησε καιρό πρινΠρέπει να την έγραψε τώρα ο άλλος μετά από καιρό την κριτικη . Δεν ξέρω αν σταμάτησε ή έφυγε διακοπές , πάντως στα μηνύματα δεν απαντάει καιρό τώρα .
Οψόμεθα λοιπόν...Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε .Επειδή και η Τζίνα δεν Μ έχει απαντήσει σε μήνυμα της . Υποθέτω θα έχει περίοδο
Ειναι η Τζινα αριστερα?Χμμμ ποια είναι ποια; Η Τζίνα αριστερά Ε;
Είναι εξαφανισμένη 2,5 μήνες..Που είναι αυτό το κορμί ρε πατριώτες???
Άρχισες να μιλάς και με τα σκυλιά?Είναι εξαφανισμένη 2,5 μήνες..