gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 16.960
- Πόντοι
- 8.695
Δύσκολο αυτό όταν βλέπουμε εσένα...Να είστε φρόνιμοι![]()
Δύσκολο αυτό όταν βλέπουμε εσένα...Να είστε φρόνιμοι![]()
Καλησπέρα Αλεξία
Που έχω ορθογραφικό ρε;;;;;Κάτι έχεις πάθει εσύ σήμερα......λαθάκια τονάκια.........., ή μήπως όχι
![]()
Έξαλλος είναι σήμεραΚάτι έχεις πάθει εσύ σήμερα......λαθάκια τονάκια.........., ή μήπως όχι
![]()

ΚαλησπέραAλέξιαααααα......
Καλησπέρα!![]()
Εσκεμμένο…για να γίνει το λογοπαίγνιο! Αφου το έπιασες…Θεα ......
Δεν έχω ιδέα αν είναι Αλέξια ή Αλεξία…φαντάστηκα ότι επειδή δεν είναι ελληνίδα, θα είναι Αλέξια!Αλέξια , αλεξία, εκεί θα κολλήσουμε
Καλώς την!!Καλησπέρα![]()
Σε ευχαριστώ !Καλησπέρα παιδιά! Δε γράφω ποτέ, όμως σήμερα θα πω δυο λόγια. Συνάντηση με Αλεξια, πρώτη φορά ένιωσα μια επαγγελματίας του χώρου να με ξεκλειδώνει και να με χαλαρώνει έτσι. Καταλαβαίνεις πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που μπορείς να κάνεις και πολύ όμορφη κουβέντα. Τα του σεξ τα ξέρετε. Αλεξια σ ευχαριστώ, πιστεύω κατάλαβες.
ΑλέξιαΚαλώς την!!
Αλέξια ή Αλεξία είναι τελικά;![]()
.......Αλέξια , αλεξία, εκεί θα κολλήσουμε, χαχαχα. εκτός αν κάνω εγώ λάθος με τα αγαπημένα σου υποννούμενα![]()
Στο' πα???Αλέξια![]()

Αλεξια!αν και εχει περασει καιρος που την συναντησα στην προτείνω ανεπιφύλακταΣτο' πα???
![]()

ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΕΙς, ΟΧΙ!Ε να μην κάνω και γω ένα λαθάκι. Με συνεπήρε το όμορφο θέαμα της κοπελιάς γιορτινές μέρες.
![]()

Αυτό!...ντροπή μου αν το έκανα .
Ισχύει...αλλά ποιός νοιάζεται?ΥΓ: Η παρέλαση ποπών εσίγησε γιορτινες μέρες ή μου φαίνεται![]()