Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.656
- Πόντοι
- 28.246
Σε σένα στηριζόμαστε, Ντίμι. Δώστα όλα.Το ίδιο με τον ακριβώς από πάνω ^^^^![]()
![]()
Σε σένα στηριζόμαστε, Ντίμι. Δώστα όλα.Το ίδιο με τον ακριβώς από πάνω ^^^^![]()
![]()
Άντε ακόμα ;; Περιμένει κόσμος, να είσαι συνεπής !!καλησπέρα αγόρια μου (καλημέρα για εμένα) , θα σας τα έχω όλα έτοιμα σήμερα. ναι, είμαι η πρώην Άννα , θα υπάρξουν όμως έξτρα υπηρεσίες φωτογραφίες και τιμές. ευχαριστώ!!!
Περιμένουμεκαλησπέρα αγόρια μου (καλημέρα για εμένα) , θα σας τα έχω όλα έτοιμα σήμερα. ναι, είμαι η πρώην Άννα , θα υπάρξουν όμως έξτρα υπηρεσίες φωτογραφίες και τιμές. ευχαριστώ!!!
Θα επιστρέψω σύντομα δυναμικάΚαλημέρα αγόρια μου
Έχετε δίκιο αλλά κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά σας
Θα επιστρέψω σύντομα δυναμικά![]()
Ναι, άλλα είπες ότι στα Γιάννενα θα είσαι μόνο μέχρι Παρασκευή. Δηλαδή θα φύγεις από Γιάννενα χωρίς να ανεβάσεις καν αγγελία και επομένως χωρίς να έχουμε προλάβει να σε δούμε;Καλημέρα αγόρια μου
Έχετε δίκιο αλλά κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά σας
Θα επιστρέψω σύντομα δυναμικά![]()
Μη μου αγχώνεστε, θα τα φτιάξουμε και θα τα βρούμε όλαΝαι, άλλα είπες ότι στα Γιάννενα θα είσαι μόνο μέχρι Παρασκευή. Δηλαδή θα φύγεις από Γιάννενα χωρίς να ανεβάσεις καν αγγελία και επομένως χωρίς να έχουμε προλάβει να σε δούμε;
ΕλάχισταΘα επιστρέψω σύντομα δυναμικά
AYTΟ να μας ανησυχήσει;;
Κορίτσι πολύ το αργείς να ενημερώσεις και στο χωριο μου λένε ότι καράβι που αργεί, σκατα είναι φορτωμένο.Μη μου αγχώνεστε, θα τα φτιάξουμε και θα τα βρούμε όλα
Δεν σας αφήνω παραπονεμένους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελάχιστα![]()
Ετσι οπως το παει, το βλεπω το καράβι τιτανικό... εκτός άμα ξυγηθει με δωρεάν συνεδρίες ως γνωριμία να την υποδεχτούμε αναλόγως....Κορίτσι πολύ το αργείς να ενημερώσεις και στο χωριο μου λένε ότι καράβι που αργεί, σκατα είναι φορτωμένο.
Τί λες ρε τυπε; Επειδή είναι πουτανες δεν έχουν προσωπική ζωή αυτές;Ρε μαλακες, πουτανες ειναι.. τι περμενετε συνεπεια, επαγγελματισμο, προγραμματισμο και τιμολογιση;
Τυχαια εχουν νταβατζηδες και γραφεια; ειναι διεθνες φαινομενο και διαχρονικο.
Οποιος δεν εχει μυαλο, εχει ποδια... ε αυτες τα ανοιγουν κιολας

....ασυγκρατητοι ειναι, ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙΤί λες ρε τυπε; Επειδή είναι πουτανες δεν έχουν προσωπική ζωή αυτές;
Ή νομίζεις ότι επειδή θά ανοίξουν μια καρτέλα εδώ για προβολή θά είναι καί ή μοναδική πελατεία που έχουν.
Ή πιστεύεις ακόμα ότι ό νταβατζης κανονίζει τά ραντεβού; ή μήπως κρατάει καί σημειώσεις ;![]()
Με τη μαλακια που σε δερνει μην απορησεις οταν σε παρουν χαμπαρι οι «πουτανες» και σε τρελανουν στα ακυρα ουτε για ποτε θα παρεις ποδι απο δω μεσα και θα συνεχισεις τη χειρονακτικη. Ζωο.Ρε μαλακες, πουτανες ειναι.. τι περμενετε συνεπεια, επαγγελματισμο, προγραμματισμο και τιμολογιση;
Τυχαια εχουν νταβατζηδες και γραφεια; ειναι διεθνες φαινομενο και διαχρονικο.
Οποιος δεν εχει μυαλο, εχει ποδια... ε αυτες τα ανοιγουν κιολας
Είχες πει πως θα ανακοινώνεις τιμές κ πρόγραμμα κλπ ...Αρχικά καλημέρα σε όλους.
Σας ενημερωσα ανυπόμονα αγόρια μου πως θα χρειαστώ την υπομονή σας λόγω έκτακτων υποχρεώσεων
Όσο για τα υπόλοιπα θα φανούν τις επόμενες ημέρες.
Μη μου νευριαζετε εγώ είμαι εδώ για σας και για τις φαντασιώσεις σας
Την αγάπη μου και να παραμείνω στις πονηρές σκέψεις σας.
Φιλάκια πολλά![]()