apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.070
- Πόντοι
- 2.026
Απλά μην δείχνετε ότι είστε τόσο Καραγκιόζηδες και οι δυο. Να συννενόηστε μόνο τι λέτε γιατί πέφτετε σε παγίδες.Τραβα ρε τζιτζιφιογκο...
Απλά μην δείχνετε ότι είστε τόσο Καραγκιόζηδες και οι δυο. Να συννενόηστε μόνο τι λέτε γιατί πέφτετε σε παγίδες.Τραβα ρε τζιτζιφιογκο...
Θα γινεις καποιος αν απαντας συνέχεια? Θα μεγαλωσει το πουλακι σου?Απλά μην δείχνετε ότι είστε τόσο Καραγκιόζηδες και οι δυο. Να συννενόηστε μόνο τι λέτε γιατί πέφτετε σε παγίδες.
Ώπα γαμια. Τοίχο τοίχο μαζί σου.Θα γινεις καποιος αν απαντας συνέχεια? Θα μεγαλωσει το πουλακι σου?
Ναι καλο θα είναιΏπα γαμια. Τοίχο τοίχο μαζί σου.
Σε εχει σβήσει ο αποστόλΘα γινεις καποιος αν απαντας συνέχεια? Θα μεγαλωσει το πουλακι σου?
Ακόμα περίοδο έχεις;Κ τί έλεγες για εμάς μωρη Λουλού μας ξέρεις κ από χθες;Έγινε μεγάλε, απο δω και περα η επιθυμία σου διαταγη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αν δεν έχετε καταλάβει ( φυσικά οχι) για εσας τους μαλακες ελεγα
Τίποτα δεν αποκλείεται φίλε όλα παίζουν.Μπορεί να είναι αγαπουληδεΣ ή να την προωθούν , όντως κ οι δύο την ίδια νευριασμένη κριτική
Πρόσεχε μήν στραβοψωλιασης κατουρα κ λίγο.Ναι καλο θα είναι
Συμφωνώ απόλυτα.Χαλαρώστε ρε παιδιά.
Δε γουστάρουν όλοι να σχολιάζουν το σχήμα του αιδοίου της, ούτε σε πόσες στάσεις πηδήχτηκαν. Κάποια στοιχεία και στις 2 πρώτες κριτικές ήταν περίεργα αλλά μέχρι στιγμής έχουμε 3 ομόφωνα θετικές. Φαίνεται vfm. Εγώ έκλεισα… Θέλει και λίγο ρίσκο η φάση, μην τα περιμένετε στο πιάτο.
Πες μου καλέ μου φίλε τι θες να τις σπικαρω στο εγγλέζικο@Xaramofais έλα να ξεσκονίσουμε τα αγγλικά μας…![]()

Σε στραποναρε η Αλεξάνδρα τύπε? Μιας και σιχαίνεσαι το "αντρικό" φίλο..Για οσους γραφουν για μενα: Ναυάγια της ζωης, τρομπετες, λουζερς, τσιπιδες, οταν εγω γινω αγαπουλης σαν εσας θα αυτοκτονήσω. Είσαστε ο λογος που σιχαίνομαι το "αντρικό" φυλο...
Κάνε της κανένα ωραίο κοπλιμέντοΠες μου καλέ μου φίλε τι θες να τις σπικαρω στο εγγλέζικο![]()

Kol valvid give?
Καλά είσαι θα τού τόν έκανε τόν πάτο φουγάρο φιλαράκι.ΧαχαχαΣε στραποναρε η Αλεξάνδρα τύπε? Μιας και σιχαίνεσαι το "αντρικό" φίλο..