Νέα

Alexander sauna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 436
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
404
Πόντοι
21
Εχθές πήγα για πρώτη φορά στο Μεταξουργείο ντυμένος με φόρμα και με μαύρο στρινκ μου την έπεσαν χοντρά με χουφτωσαν αμέσως και ανέβηκα με τον ένα επάνω στις καμπίνες μπήκαμε άνοιξε τα πορτακια και αμέσως οι άλλοι δύο στήθηκαν και τις έπαιζαν όσο εγώ μπούκωνα μια τεράστια ψωλή κοντή σχετικά αλλά σαν κουτί μπύρας σε πάχος με πήρε στα τέσσερα μετά από πολλές προσπάθειες και κατάφερε και μπήκε όλος .Δάκρυσα αλλά με είχε μπουκωσει ο ένας και έτσι μόνο μούγκρισμα ακουγόταν έχυσε βαθειά μεσα στο προφυλακτικό ντύθηκε και έφυγε με εμένα στα τέσσερα με κατεβασμένο το παντελόνι και τραβηγμένο το στρινκ να αισθάνομαι το κενό μέσα μου .Αμέσως μπήκε ο άλλος που μέχρι εκείνη την στιγμή κοίταγε από το παραθυράκι και με πήρε κατευθείαν όσο εγώ είχα αρχίσει να ξαναπιπωνω τον δεύτερο .Είχα ανοίξει τόσο που ίσα που τον αισθανομουν .Έχυσε βαθειά μέσα μου και έφυγε αφού παραχώρησε την θέση του σε κάποιον που περίμενε έξω .Με πήραν συνολικά πίπα και κώλο σίγουρα πάνω από 7
Που έγιναν όλα αυτά ?

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
558
Πόντοι
81
Πήγα εγώ στο πάρτι και ήταν τοπ . Μπήκα μέσα περίπου 11 και έφυγα 4 παρά . Είχε κρος είχε γυναίκες είχε και γκει γενικά είχε από όλα . Πάνω στις καμπίνες πέτυχα κάτι ψαλίδια από κάτι πιτσιρίκια και κάτω στο νταρκ ρουμ ήταν αυτό που λέμε orgy .. γκει γυναίκες στρειτ ήταν σε ένα κρεβάτι. Γαμουσαν έναν και καπάκι τον έτρωγε η άλλη . Γενικά έχω πάει εκεί πολλές φορές αλλά αυτό το σκηνικό με το πάρτι ήταν καλή ιδέα και καλές φάσης . Άξιζε εντελώς .

The-Boy

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα μπορούσα να έχω πληροφορίες για το πάρτι ;

MasterLiam79

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
71
Πόντοι
0
Όσες φορές έχω πάει άλλες τόσες φορές έχω φύγει με το παράπονο ότι κάθε φορά ζω τα ίδια και τα ίδια.
Μία κυριλε σάουνα, όχι και τόσο προσεγμένη, χωρίς ανακίνηση τα τελευταία χρόνια και ας έχει κοσμοσυρροή κάτι δήθεν τυπακια, ένα γενικό ύφος ότι είναι πολύ για τον κόσμο της και μια διεύθυνση καταστήματος που αν γράψεις κάτι αρνητικό σε βομβαρδίζει με ένα κατεβατό κείμενο με το τι είναι η σάουνα αυτή και ότι πρόκειται να κάνει.
Σε σχέση με αυτό που πουλάει, δεν το θεωρώ λογικό να ζεις άλλη μια ημέρα της μαρμοτας.
Άποψη είναι χωρίς να έχω διάθεση να κοντράρω κάποιον που του αρέσει η σάουνα αυτή αλλά ούτε καινά του αλλάξω άποψη.

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
404
Πόντοι
21
Εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το χώρο γενικότερα αξίζει αποκλειστικά το παιχνίδι που γίνεται στο υπόγειο , στο dark room , κυρίως Παρασκευές και Σάββατα που μαζεύει κόσμο,,,όλοι εντελώς γυμνοί και φουλ παρτουζα

• Like
Αντιδράσεις: banofi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom