Φίλε δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα θα βρεις εύκολα αυτά που ζητάς, δυστυχώς. Δεν είναι όπως έξω όπου αν πληρώσεις μπορείς να βρεις ένα high class έσκορτ απλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο.Στήθος φυσικό.
Τατουαζ μηδέν ή ελάχιστα-διακριτικά.
Χείλια φυσικά, όχι ροφού.
Υψος τουλάχιστον 1.68,
αδύνατη ή με βάρος κανονικό ή με πιασίματα αλλά όχι γεματούλα ή χοντρή.
Μεγαλωμένη εδώ ή να μιλάει Ελληνικά σε επίπεδο καλής συννενόησης ή Αγγλικά σε επίπεδο καλής συννενόησης, μην το παίζει "δεν κατάλαβα".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ακριβές Βίζιτες: Όταν η ώρα χρεώνεται όσο ένα μηνιάτικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.619
- Πόντοι
- 3.506
Και για μένα είναι βασικά κριτήρια τα παραπάνω, γι αυτό και έχω περιορίσει πολύ το άθλημα στην Ελλάδα.έχω συγκεκριμένα κριτήρια.
Ηλικία από την ελάχιστη που μπορεί να είναι έμπειρη (20?) μέχρι τόσο που να μην έχει σπάσει (38?-πραγματικά δηλ. όσες λένε 33).
Στήθος φυσικό.
Τατουαζ μηδέν ή ελάχιστα-διακριτικά.
Χείλια φυσικά, όχι ροφού.
Υψος τουλάχιστον 1.68,
αδύνατη ή με βάρος κανονικό ή με πιασίματα αλλά όχι γεματούλα ή χοντρή.
Δεν θέλω να πληρώσω για να πηδήξω ή να μου κάνει πίπα κάποια κατώτερη από την κοπέλα μου.
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.040
- Πόντοι
- 4.365
ωραία, επομένως αν έβγαζες το πολυτελές ξενοδοχείο και το μυστυριώδες μπαρ, την ατμόσφαιρα που σε προδιέθετε και άφηνες μονο το σεξουαλικό κομμάτι που θα κατέτασσες το ραντεβού αν ήταν για μια ώρα?Δεν έχω σκάσει 10k
Εχω σκάσει όμως 500 ευρώ για κοινωνική (μη-σεξουαλική) συνάντηση στη Γερμανία, σε μπαρ που ήταν κλεισμένο μόνο για την εκδήλωση αυτή, νομιμότατα με απόδειξη και τα λεφτά στην τράπεζα (Γερμανία γαρ).
Μέσα ήταν 25 εργαζόμενες και 25 εμείς οι πελάτες.
Ειχε ποτό δωρεάν, ένα βασικό φαγητό (νόστιμο, αλλά λίγο, σερβιρίστηκε και αναλογούσε από μια μπουκιά από κάθε πιάτο στον καθένα μας) και στο τέλος γλυκάκια.
Μουσική, χορό και συζήτηση.
Τις γνώρισα από κοντά όλες, γιατί οι περισσότερες κρύβανε το πρόσωπό τους στο twitter (απ'όπου και η επαφή).
Για να τις πάρεις μαζί σου εκείνο το βράδυ θέλανε 2-3-4-5 χιλιάρικα όλες και 5άστερο ξενοδοχείο, για κοινή διανυκτέρευση.
Μία που μου άρεσε (ψηλή, αδύνατη, συντηρητικό look, το καλό κορίτσι που... παραστράτησε) είπε ότι δεν κάνει ραντεβού κάτω από 6h 3000 και βασικά προτιμάει 24h στα 10k !!!
Πήρα το επόμενο μεσημέρι μία πανέμορφη, φυσική ομορφιά (μοντέλο), 1.75, στήθος άψογο, με 1000 ευρώ τις 3 ώρες.
Οι οποίες 3 ώρες ήταν μιάμιση στο μπαρ του ξενοδοχείου συζήτηση... για να στρώσει το κλίμα και μιάμιση ώρα στο κρεβάτι (ήταν όρος ότι το 3ωρο δεν είναι όλο σεξ αλλά μισό-μισό).
Απίστευτη πίπα, απίστευτη εικόνα να σε παίρνει αυτό το πλάσμα, σεξ απλώς καλό και δυστυχώς το απίστευτο... τα ρούχα της μύριζαν τηγανητό κρεμμύδι δεν ξέρω που στον π0@τ$0 μαγείρεψε πριν έρθει!!!
Ο μόνος λόγος που δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της ήταν η κρεμμυδίλα.
Δεν ξέρω αν επιτρέπονται στο site τα link από το twitter, θα μπορούσα να σας τις δείξω.
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.040
- Πόντοι
- 4.365
μα αυτό προσπαθώ να προσδιορίσω... τι κάνει να ξεχωρίσει το high class απο το άλλο το ξεμπούρδουλο...Φίλε δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα θα βρεις εύκολα αυτά που ζητάς, δυστυχώς. Δεν είναι όπως έξω όπου αν πληρώσεις μπορείς να βρεις ένα high class έσκορτ απλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο.
Η εξαιρετική εμφάνιση κατά κανόνα χωρίς πλαστικές/τατού, ο χαρακτήρας (να μπορεί να σταθεί δηλαδή σε κάθε περίσταση χωρίς να παραπέμπει σε βίζιτα), και η αναγνωρισιμότητα.μα αυτό προσπαθώ να προσδιορίσω... τι κάνει να ξεχωρίσει το high class απο το άλλο το ξεμπούρδουλο...
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.040
- Πόντοι
- 4.365
η αναγνωρισιμότητα είναι ένα στοιχείο αλλά η εμφάνιση δεν νομίζω.Η εξαιρετική εμφάνιση κατά κανόνα χωρίς πλαστικές/τατού, ο χαρακτήρας (να μπορεί να σταθεί δηλαδή σε κάθε περίσταση χωρίς να παραπέμπει σε βίζιτα), και η αναγνωρισιμότητα.
xaris42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 216
- Πόντοι
- 281
Δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση, απαντώ όσο κατάλαβα.ωραία, επομένως αν έβγαζες το πολυτελές ξενοδοχείο και το μυστυριώδες μπαρ, την ατμόσφαιρα που σε προδιέθετε και άφηνες μονο το σεξουαλικό κομμάτι που θα κατέτασσες το ραντεβού αν ήταν για μια ώρα?
Σεξουαλικά ήταν καλή. Ισως και πολύ καλή.
Δεν ήταν η καλύτερη της ζωής μου, οι καλύτερες της ζωής μου ήταν κάπου από 150 έως 300 ευρώ η συνεύρεση.
Οπως είπε και άλλος φίλος πριν: Πληρώνεις φυσική εμφάνιση, φρεσκάδα, χαρακτήρα.
Στην φρεσκάδα θα βάλω και το χαμόγελο, την σωστή ηθοποιία ότι σε γουστάρει, ότι κάνει 1 το πολύ 2 ραντεβού τη μέρα και οτι δεν πηγαίνει σε ξενοδοχείο κάτω από 4*
Για την συγκεκριμένη δες την μόνος σου www (τελεία) luisa (παύλα) laurent (τελεία) com
Πάντως σε όποιον φίλο, φίλη και εργαζόμενη κοπέλα την έδειξα είπαν -"πανέμορφη", αν και το γούστο είναι προφανώς υποκειμενικό.
Αλλος γουστάρει ψάρι και άλλος ψαρονέφρι.
VagArt12
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Ποιος σκάει 10κ για εσκορτ.οσο πολυτελείας κ να ειναι αυτο ξεφεύγει κατα πολυαυτό πως το λες? έχεις σκάσει 10 000 και το λες ή το υποθέτεις?
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.040
- Πόντοι
- 4.365
Αυτό θέλω να ξέρω. Εμπειριες από τα πολύ ακριβά ραντεβού. Από αυτό που δεν μπορώ να ζήσω!! Το 200ευρω το έχουμε ολοι!!!Ποιος σκάει 10κ για εσκορτ.οσο πολυτελείας κ να ειναι αυτο ξεφεύγει κατα πολυ
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 139
- Like
- 9.203
- Πόντοι
- 24.586
Λοιπόν αδέρφια καλημέρα και καλή Κυριακή.... Μικρή ιστορία που έχει άμεση σχέση με το νήμα....
Επίσκεψη φίλου ελλαδα (Έλληνας που ζει στο Ισραήλ) κολλητού με ΠΟΛΎ ΠΑΧΎ πορτοφόλι ...
Μου λέει το βράδυ σου έχω δωράκι....
Παρτούζα με TOP μοντελακι...
Ασφαλώς σε 5αστερο κτλ....
Λοιπόν για να μην κουράσω (είναι και Κυριακή)
Εμφάνιση: Μοντέλο αυτό τα λέει όλα...από ντύσιμο μέχρι και επιδερμίδα ΑΨΟΓΗ
Στήσιμο και συμπεριφορά: όντως elegant (πριν φτάσουμε στο κρεβάτι)!!!
Πάμε στο ψητό:
Σεξ: πιο αποστειρωμενο πεθαίνεις...
Αφού νόμιζα ότι κάτι έχουμε εγώ και ο φίλος μου...
Τιμή: 5000 για μια νύχτα.... Από της 11 μέχρι της 6...5:15 είχαμε φύγει... ΑΣΦΑΛΏΣ δεν έδωσα μια ούτε τα ποτά μας ΑΣΦΑΛΏΣ μια από τις χειρότερες παρτούζες της ζωής μου και τέλος την επόμενη πήρα τηλέφωνο τον μάγο πήραμε Σοφία και περάσαμε ΤΟΎΜΠΑΝΟ
Επίσκεψη φίλου ελλαδα (Έλληνας που ζει στο Ισραήλ) κολλητού με ΠΟΛΎ ΠΑΧΎ πορτοφόλι ...
Μου λέει το βράδυ σου έχω δωράκι....
Παρτούζα με TOP μοντελακι...
Ασφαλώς σε 5αστερο κτλ....
Λοιπόν για να μην κουράσω (είναι και Κυριακή)
Εμφάνιση: Μοντέλο αυτό τα λέει όλα...από ντύσιμο μέχρι και επιδερμίδα ΑΨΟΓΗ
Στήσιμο και συμπεριφορά: όντως elegant (πριν φτάσουμε στο κρεβάτι)!!!
Πάμε στο ψητό:
Σεξ: πιο αποστειρωμενο πεθαίνεις...
Αφού νόμιζα ότι κάτι έχουμε εγώ και ο φίλος μου...
Τιμή: 5000 για μια νύχτα.... Από της 11 μέχρι της 6...5:15 είχαμε φύγει... ΑΣΦΑΛΏΣ δεν έδωσα μια ούτε τα ποτά μας ΑΣΦΑΛΏΣ μια από τις χειρότερες παρτούζες της ζωής μου και τέλος την επόμενη πήρα τηλέφωνο τον μάγο πήραμε Σοφία και περάσαμε ΤΟΎΜΠΑΝΟ
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 7.316
Από την δική μου μικρή εμπειρία οι βίζιτες πολυτελείας χωρίζονται σε δυο υποκατηγορίες η μια ειναι τα ειδικά γούστα (μυώδεις, bdsm, mature κτλ) και η άλλη ειναι η λεγόμενες courtesan όπου η εμπειρία ειναι εξελικτική και δεν σταματάει σε ένα ραντεβού. Για την δίκη μας χώρα η πρώτη κατηγορία ειναι και η πιο συχνή, η δεύτερη συνηθως δεν ανακοινώνεται πουθενά παρά μόνο δια στόματος σε πολύ συγκεκριμένους κύκλους. Σκεπτόμενος την παραπάνω ιστορία από τον συναγωνιστή θα πω ότι όπου υπάρχουν χρήματα υπάρχει και ο τροπος και οπου υπαρχει αποστειρωση υπαρχει απλα ευκαιριακη απασχοληση). Η ακριβη βιζιτα μονο για να βγει εξω σε ενα ραντεβου χρειαζεται 500 ευρω μαλλια και αλλα μισα σε βαψιμο και δεν χρειαζεται να αναφερθω σε ρουχα, εσωρουχα (που συχνα ειναι ακαταλληλα μετα απο καθε ραντεβου), οποτε ο καθένας κανει τους λογαριασμους του. Επισης το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν υπαρχουν μονοωρα ραντεβου, οποτε παντα αναφερομαστε σε πολυωρα. Κατι που ξεχασα να αναφερω στην προταση με την αποστειρωση ειναι οτι οι πραγματικα και επαγγελματικα ακριβες βιζιτες παντα εχουν μαζι τους rapid test hiv για να μπορεσουν να προσφερουν στον πελατη την πραγματικη εμπειρια χωρις ορια και δεσμευσεις. Μικρη χαζη ιστορια...Καποτε στα χρονια την πολυ νιωτης μου δωθηκε η ευκαιρια να κανω ενα τετοιο ραντεβου (ολο το βραδυ) με μια κυρια απο το Ανατολικο μπλοκ, η εμπειρια ηταν αξεχαστη πλην ομως αρκετα τραυματικη καθως καθε κινηση και καθε πραξη ειχε μια τιμολογηση σε σημειο ξενερωματος. Αργοτερα καταλαβα οτι αυτο το επιπεδο των υπηρεσιων δεν αφορα εμενα αλλα καποιον που ειτε απλα εισπρατει εισοδηματα η εχει πετρελαια και δεν τον απασχολει το κοστος.