Νέα

Ακριβές Βίζιτες: Όταν η ώρα χρεώνεται όσο ένα μηνιάτικο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να δώσω πάνω από 200 την ώρα. Ομως βλέπω ορισμένες κορασίδες που ξεφεύγουν στις τιμές με 300 400 ή και 1000 την ώρα, τιμές απαγορευτικές για μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ζούν στην Ελλάδα. Ορισμένοι δεν αντιλέγω μπορεί να έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυτά τα ποσά. Οι περισσότεροι όμως οχι. Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση? Προσπερνάμε και πάμε σε κάτι πιο οικονομικό? Κάνουμε πέρα τα καβούρια που έχουμε στις τσέπες και για μια φορά στη ζωή μας δοκιμάζουμε? Πηγαίνουμε με την προοπτική οτι θα ζησουμε το τοπ οβ δε τοπ γαμήσι της ζωής μας που έχει βγει από την πιο ευφάνταστη τσόντα του σαλιέρι? Για να ακούσω εμπειρίες από εσας που δεν ανέχεστε να περνάτε έξω από το Μεταξουργείο!!!!

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.121
Πόντοι
24.586
Ότι και αν πούμε εδώ είναι σίγουρος ότι το νήμα θα καταλήξει σε....δώσε καμία πληροφορία....για αυτή εδώ ξέρετε κάτι;;;και όλες θα είναι βίζιτες των 300+++++ η κάθε μία....καλή συνέχεια

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
79
Πόντοι
1
Δεν δινεις τοσα μονο για μια ωρα οσο καλη και να ειναι η τυπισα, παντα υπαρχουν και οι καλυτερες και πιο οικονομικες κιολας, οσο καλα και αν εισαι οικονομικα. Τοσο απλα.
Για περισσοτερες ωρες, ναι. Η για "τριο" με φιλη της επισης.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.270
Πόντοι
3.656
Πορνομεταναστης rule's..
IMG_8458.jpeg

:bigdick:
:confused::confused::confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να δώσω πάνω από 200 την ώρα. Ομως βλέπω ορισμένες κορασίδες που ξεφεύγουν στις τιμές με 300 400 ή και 1000 την ώρα, τιμές απαγορευτικές για μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ζούν στην Ελλάδα.
Τυπάρα .... αν είναι κάτι απίθανες 1.60κάτι ... απλά δεν τα δίνεις, δεν το σκεφτεσαι, στα @@ σου.
Ή κάτι σιλικονάτες . Και κάποιες που έχουν ίδιες φωτογραφίες καμιά 20ετία.
Για τέτοια τιμή ... πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο ....

Αν είναι 1.80κάτι ... φυσική και 25άρα ..... αρχίζεις και μπαίνεις σε σκέψεις ....
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.053
Πόντοι
41.813
Δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να δώσω πάνω από 200 την ώρα. Ομως βλέπω ορισμένες κορασίδες που ξεφεύγουν στις τιμές με 300 400 ή και 1000 την ώρα, τιμές απαγορευτικές για μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ζούν στην Ελλάδα. Ορισμένοι δεν αντιλέγω μπορεί να έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυτά τα ποσά. Οι περισσότεροι όμως οχι. Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση? Προσπερνάμε και πάμε σε κάτι πιο οικονομικό? Κάνουμε πέρα τα καβούρια που έχουμε στις τσέπες και για μια φορά στη ζωή μας δοκιμάζουμε? Πηγαίνουμε με την προοπτική οτι θα ζησουμε το τοπ οβ δε τοπ γαμήσι της ζωής μας που έχει βγει από την πιο ευφάνταστη τσόντα του σαλιέρι? Για να ακούσω εμπειρίες από εσας που δεν ανέχεστε να περνάτε έξω από το Μεταξουργείο!!!!
τυπε το θεμα εχει συζητηθει πληρως σε ολες τις πτυχες του, απο την επιστημονικη ομαδα του μπου,οποτε ειναι ακυρη αλλη μια τετοια συζητηση σε ΑΛΛΟ ενα ''νεο'' νημα τετοιας θεματολογιας. ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω καλυτερα θα βρω κι αλλα τετοια νηματα.

:coffee:

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.613
Πόντοι
486
Κάποιοι αγοράζουν Mercedes και κάποιοι άλλοι αγοράζουν Dacia , δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι...

Αυτό που με τρελαίνει είναι πως το Dacia επειδή έχει 5 κριτικές που λένε τα καλύτερα , το πουλάνε όσο μια mercedes...

Πόσες φορές το έχουμε δει απο 150ε ξαφνικά το ίδιο κορίτσι να το κοστολογούν 200ε...

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
τυπε το θεμα εχει συζητηθει πληρως σε ολες τις πτυχες του, απο την επιστημονικη ομαδα του μπου,οποτε ειναι ακυρη αλλη μια τετοια συζητηση σε ΑΛΛΟ ενα ''νεο'' νημα τετοιας θεματολογιας. ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω καλυτερα θα βρω κι αλλα τετοια νηματα.

:coffee:

καμία απολύτως σχέση με ολα αυτά. Αυτο που λεω είναι κατι τελείως διαφορετικο. Πιθανών εσύ προσωπικά να μην έχεις όρεξη να συζητήσεις. να είσαι κουρασμένος ή δεν ξέρω τι άλλο. Δικαίωμα σου. Καλή ξεκούραση και σε ευχαριστώ που μπήκες στο κοπο να διαβάσεις κάτι που έγραψα.

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.008
Πόντοι
81
Πρέπει το γνωστό κομμουνιστικό ρητό «Από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του» να εφαρμοστεί επειγόντως για τις βίζιτες. Για να γαμάμε κι εμείς οι φτωχοί πουτάνες πολυτελείας.

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Κάποιοι αγοράζουν Mercedes και κάποιοι άλλοι αγοράζουν Dacia , δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι...

Αυτό που με τρελαίνει είναι πως το Dacia επειδή έχει 5 κριτικές που λένε τα καλύτερα , το πουλάνε όσο μια mercedes...

Πόσες φορές το έχουμε δει απο 150ε ξαφνικά το ίδιο κορίτσι να το κοστολογούν 200ε...
μήπως φίλε αγοράζεις Dacia σε τιμές Mercedes. Γιατί εγώ δεν βλέπω και τεράστιες διαφορές . Εξάλλου αυτό που λες είναι μια καλή καραμέλα που την αναφέρουν πολύ εύκολα κα΄ποιοι αλλά δεν έχει κανενα νόημα. Και καλά να έχει 5 καλές κριτικές εδώ μιλάμε για περιπτώσεις που οι κριτικές είναι κακές

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Πρέπει το γνωστό κομμουνιστικό ρητό «Από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του» να εφαρμοστεί επειγόντως για τις βίζιτες. Για να γαμάμε κι εμείς οι φτωχοί πουτάνες πολυτελείας.
μα αυτό λέω και γω, εχω πάρει και με 180 και με 200 αλλά δεν είδα καμια διαφορά. οτι εκανα με τη μια εκανα και με την άλλη. απλά θέλω να ξέρω αν αυτή που χρεώνει 300 ή 1000 την ώρα κάνει κάτι άλλο από αυτή που χρεώνει 200 ή απλά επειδή χρεώνει πολλά σε βάζει στη διαδικασία του οτι .... α αυτή για να χρεώνει πολλά είναι και καλύτερη από τις άλλες!!!!.......

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.558
Πόντοι
3.936
Κοιτάξτε και να τα έπαιρναν όλα στο χέρι για πάρτυ τους λες δε γ@μιεται; Μα αφού το 60% ή το 50% θα το πάρει ο μεσάζων -άρα ο αερολογος τηλεφωνακιας θα γίνεται μάγκας στην πλάτη μου; Εεε όχι ρε, να πα να γ@μηθει. Είναι όπως τα μπαρμπούνια -πας στην βάρκα έχουν 15ε -πας στον ιχθυοπώλη πάρτα 30ε με καπέλο.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.053
Πόντοι
41.813
καμία απολύτως σχέση με ολα αυτά. Αυτο που λεω είναι κατι τελείως διαφορετικο. Πιθανών εσύ προσωπικά να μην έχεις όρεξη να συζητήσεις. να είσαι κουρασμένος ή δεν ξέρω τι άλλο. Δικαίωμα σου. Καλή ξεκούραση και σε ευχαριστώ που μπήκες στο κοπο να διαβάσεις κάτι που έγραψα.
οκ,οτι πεις.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.599
Πόντοι
6.795
mirigogo...άσε το κλάμα, άπατο θα πάει το νήμα.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.550
Πόντοι
736

Που να ξερες καημένε από που ξεκινάνε πολλές "βίζιτες πολυτελείας".
Κάποιοι τις γαμάγανε για 10ρικα κι εσύ νομίζεις ότι αγοράζεις "ferrari".
Το ξέρω από συγκεκριμένη κοπέλα που τη γάμαγα Μετάξι με 10 ευρώ.
Και ήμουν πελάτης.
Μετά πήγε Φυλής, μετά studio, μετά βίζιτα.
Ε μετά την έκοψα γιατί κατάλαβα ότι ήμουν μαλάκας.

Έχει διαμάντια στα μπουρδέλα, αλλά θα φας ποδαρόδρομο για να τα βρεις.
Αυτό που οι άλλοι πληρώνουν σε χρήμα θα το πληρώσεις σε χρόνο.
Αλλά θα βρεις αυτή που π.χ. στα 23 είναι βίζιτα, μπορεί να τη βρεις στα 19 και άβγαλτη.

Δε λέω ότι όλες ακολουθούν αυτή την πορεία, αλλά πιστέψτε με υπάρχουν πολλές.
Αλλά μιλάμε έχω ρίξει 2ωρα και 3ωρα ποδαρόδρομο για να τις βρω.
Δεν έχουν όλοι τέτοιες αντοχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom