gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!Που παιζεται τις 2 επομενες αγ.? Γιατι την τελευταια ξερω...![]()

Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!Που παιζεται τις 2 επομενες αγ.? Γιατι την τελευταια ξερω...![]()

Που παιζεται τις 2 επομενες αγ.? Γιατι την τελευταια ξερω...![]()
Εμενα με ενδιαφερει να ειναι στο κολπο τελευταια αγ. γιατι πιστευω οτι οι μαλακες θα γκελαρουν στο Περιστερι την Κυριακη...Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!![]()
Εσύ είσαι χειρότερος από τον πλέζουρα!Εμενα με ενδιαφερει να ειναι στο κολπο τελευταια αγ. γιατι πιστευω οτι οι μαλακες θα γκελαρουν στο Περιστερι την Κυριακη...![]()
![]()

Ενα σου λέω...Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!![]()

Ησουν απλος και κατανοητος...!!Λοιπόν στρατηγέ άκου...
Η Αεκ δεν πλήρωνε ένα χρόνο τα λεφτά για τον Λεονάρντο στον κομπότη,γιατί είχε υπολογίσει οτι την προτελευταία αγωνιστική θα είναι αδιάφορη, ο κομπότης θα καίγεται για βαθμούς, οπότε τους δίνει το ματς και ξοφλάει...
Οπως και ο Πανόπουλος "εδωσε" το ματς στη λάρισα,επειδή ήξερε οτι είχε την φοβερή ομαδάρα και θα καθάριζε στη συνέχεια άνετα...
Όπως και η Αεκ έκατσε κι έχασε στη λάρισα για κάποιον ανεξιχνίαστο λόγο...
Και, κυρίως, όπως ο Μάκης έδωσε το ματς στο φιλαράκι του τον Πανόπουλο γιατι ο Πανόπουλος είχε δώσει το ματς στον Πηλαδάκη, ο οποίος είχε κάτσει να χάσει απ'ο τον Χριστοβασίλη αφού ήξερε οτι θα κερδίσει την Αεκ και θα δώσει και το τελευταίο ματς στον Κομπότη ο οποίος θα έχει κερδισει και την Αεκ που του χρωστάει λεφτά και αφού ο ηρακλής θα έχει ήδη σωθεί,θα δώσει και το τελευταίο ματς στον Πανόπουλο για να σωθούμε όλοι και να πέσει μόνο ο Πάνθραξ... :S
Κατάλαβες???![]()
![]()
![]()

Το κύπελλο είναι ή το πρωτάθλημα?Ενα σου λέω...
Μα για έτσ' μα για αλλιώς...
Στις 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 στα Γιάννενα θα έχει κυνήγι λαγού...![]()
![]()
![]()
Εσύ δεν μας είπες...θα την σώσεις την ξανθούλα?Ησουν απλος και κατανοητος...!!![]()

Πρωτάθλημα...Το κύπελλο είναι ή το πρωτάθλημα?
Άστο αυτό...στο έκοψε ο μπουλάκος!Τα αρχιδια μου θα παρει ο Πανοπουλος!!!!
Εγω παω για πρωταθλημα...![]()
Όχι...τι έκανε?Τον ειδες χτες πως εκανε ο Πανοπουλος?![]()
![]()
Μπορεί να γίνει καμμιά μοιρασιά...Πρωτάθλημα...
Για το κύπελλο θα σου πω μετά την τετάρτη...
Κανόνισε να τους τα επιστρέψεις τόσο εύκολα τα τέσσερα χιλιάρια!Το εχω δει ο πουστης το ονειρο, τελευταια αγ. να γινεται παρτυ εις διπλουν... Στον βουρκο των Ζωσιμαδων!!![]()
![]()

Δηλαδή εσύ λες να πάει ο χοντρός και να του πει...Μπορεί να γίνει καμμιά μοιρασιά...![]()

Στις 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 στα Γιάννενα θα έχει κυνήγι λαγού...![]()
![]()
![]()
Σταμάτησαν οι βροχές στα Γιάννενα,μετά από 5 μήνες...Το εχω δει ο πουστης το ονειρο, τελευταια αγ. να γινεται παρτυ εις διπλουν... Στον βουρκο των Ζωσιμαδων!!![]()
![]()

Τις βάζει όμως χύμα και τον χάνω!![]()
![]()
Μαλακας εισαι ρε? Πρωτα περιμενω προβλεψεις παιχτουρα και μετα παιζω πλεον...![]()