Νέα

Αγορά καρέκλας gaming η γραφείου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.761
Κριτικές
6
Like
3.430
Πόντοι
736
Βασικα τώρα που είδα το βίντεο είχε αρκετη δουλεια , αλλά ο συγκεκριμένος αποφάσισε να κοντύνει την βάση , αν αγόραζε μια καινούργια βάση πιό κοντή θα γλύτωνε αρκετή δουλεια.

Το μόνο που χρειάζεται στην ουσία μετά είναι να ενωσεις κάπως την βάση με την καρέκλα , γίνεται και με ένα κομμάτι ξύλο έχω δεί σε άλλο βίντεο , εδω δεν ξέρω τι έκανε.
 

inner_32

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2019
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Αυτες πρεπει να βγαινουν γυρω στο χιλιάρικο η και λιγο πιο πάνω , η φαση ειναι οτι λίγο καιρό πριν (που δεν είχα ψάξει τιμές απο καρέκλες) αμα με ρωτουσες ποσο πιστευεις οτι κάνει η ακριβότερη καρέκλα , θα έλεγα το πολυ κανενα 500άρικο :P

είχα βρει μία στην xe στα 400, απολαυστική καρέκλα
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 75870

Επισκέπτης
Εγώ επειδή κάνω καθιστική δουλειά και επειδή έχω φάει άπειρες ώρες μπροστά στο PC χρησιμοποιώντας άθλιες καρέκλες, αποφάσισα πριν λίγους μήνες να αγοράσω την Anda Seat AD12 XL () και πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει... η πλάτη μου και η μέση μου με ευγνωμονούν. Στη αρχή (περίπου 1-1μισή εβδομάδα) είχα κάποιες ενοχλήσεις/πόνους στην μέση και στην πλάτη μου, μετά όμως, όταν επιτελούς προσαρμόστηκε το σώμα μου στην καρέκλα οι ενοχλήσεις/πόνοι σταμάτησαν. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα, ναι μεν λίγο τσουχτερή στην τιμή της, άλλα είμαι της άποψης ότι καλό είναι να μην τσιγκουνευόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δυστυχώς γερνάμε και την ταλαιπωρία που τρώει το σώμα μας την θυμάται και όταν έρθει η ώρα σου χτυπά την πόρτα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom