Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο ορισμος της ξεκωλιαρας μιλφαρας για τρελο ξεσκισμα...
Απ το 11:25 εως το τελος αξιζει το βιντεο..Κωλαρα,μπουταρες βυζαρες,κουνημα....
Το ιδιο πραγμα λεμε τυπε,δεν ασχολουμαστε μαζι της για τα τραγουδια της η τη μουσικη της,αλλα γιατι ειναι καβλα και μιλφ ξεκωλο..Ε άμα δεν είχε κι αυτά ρε φίλε,δεν θα ασχολιόταν κανεις.Από τραγούδια της ανάθεμα και αν ξέρουμε κανένα.
ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 23 ΛΕΠΤΑ ΧΥΝΩ
:S:oΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 23 ΛΕΠΤΑ ΧΥΝΩ:S

Δειτε το πριν το κατεβασουν
καλα ρε ανωμαλε το μισο ειναι με τσαλικη :S :S :S διορθωσε το ποστ σου αμεσα :S :S :SΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ 23 ΛΕΠΤΑ ΧΥΝΩ:S
Ναι συγνωμη παρασυρθηκακαλα ρε ανωμαλε το μισο ειναι με τσαλικη :S :S :S διορθωσε το ποστ σου αμεσα :S :S :S
Κι απο εδω ενα Pmκαλα ρε ανωμαλε το μισο ειναι με τσαλικη :S :S :S διορθωσε το ποστ σου αμεσα :S :S :S
Φιλε εχει μεγαλη βαση δεδομενων ειναι ο Νεος Napsterπαιδια που στελνουμε πμ για το βιντεο της ηλιαδη? παλι στο Νασο Αθανασιαδη που ζηταει 53ευρω? :S
Αμαν τυπε μη λες τετοια,θα το πιστεψουν ορισμενοι και θα κανουν πουτανα και αυτο το thread ζητωντας pm..!παιδια που στελνουμε πμ για το βιντεο της ηλιαδη? παλι στο Νασο Αθανασιαδη που ζηταει 53ευρω? :S

και σε μενα pm με τα βιντεο της Αγγελικης μαγκεςΑμαν τυπε μη λες τετοια,θα το πιστεψουν ορισμενοι και θα κανουν πουτανα και αυτο το thread ζητωντας pm..!
![]()
![]()
![]()