Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.553
Πόντοι
456
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΡΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ !
Γεια σας παιδιά, είμαι μια πολύ θηλυκή Λατίνα τρανσέξουαλ και εθισμένη στο σεξ. Μου αρέσει να εκπληρώνω όλες τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και να χαλαρώνω το σώμα και το μυαλό σας. Είμαι ενεργή και παθητική και πολύ κυρίαρχη. Μου αρέσει επίσης να ανταλλάσσω ρόλους και να δίνω εξατομικευμένη προσοχή. Το πέος μου έχει μήκος 21 εκατοστά και στύβεται σαν πέτρα, έτοιμο να γεμίσει τον κώλο σας με γάλα. Μπορείτε επίσης να γαμήσετε τον μεγάλο μου κώλο και να τον καταστρέψετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν ενδιαφέρεστε για την πρόταση γάμου, γράψτε μου μήνυμα στο Viber ή στο WhatsApp.
βασικα χωρις προταση γαμου δεν θα μας αφησει να γαμησουμε? πρεπει να στιψουμε και τη πετρα πριν η μονο με προταση γαμου?.Δεν τα εξηγει καλα και εχουμε και εμεις καποιες αποριερς τελος παντων.

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
198
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά, είμαι μια πολύ θηλυκή Λατίνα τρανσέξουαλ και εθισμένη στο σεξ. Μου αρέσει να εκπληρώνω όλες τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και να χαλαρώνω το σώμα και το μυαλό σας. Είμαι ενεργή και παθητική και πολύ κυρίαρχη. Μου αρέσει επίσης να ανταλλάσσω ρόλους και να δίνω εξατομικευμένη προσοχή. Το πέος μου έχει μήκος 21 εκατοστά και στύβεται σαν πέτρα, έτοιμο να γεμίσει τον κώλο σας με γάλα. Μπορείτε επίσης να γαμήσετε τον μεγάλο μου κώλο και να τον καταστρέψετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν ενδιαφέρεστε για την πρόταση γάμου, γράψτε μου μήνυμα στο Viber ή στο WhatsApp.
αυτη στη φωτογραφία ειναι η kayla biggs πάντως,αμφιβαλλω οτι ειναι εδω

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.087
Πόντοι
201
Εγώ, εγώ. Θα ήθελες να γίνεις γυναίκα μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom