You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 547
- Πόντοι
- 21
Άγια παρασκευή είναι η Nancy galosΠαίδες παίζει τίποτα σε Παπάγου,Χολαργό,Χαλάνδρι.
Ξέρει κάποιος κάτι σε αυτές τις περιοχές;
PartouzakiasXXL
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2025
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Γεια σου μωράκιΕγώ πάντως σε όσους str8 έχω πάρει πίπα έχουν τρελαθεί και μου λένε τι πίπα είναι αυτή, δεν με έχουν ξανά γλείψει έτσι, ούτε πουτανα δεν με έχει γλείψει έτσι κλπ

Συνημμένα
Thanks.Θα το δω.Αν έχει κάποιος εμπειρία ας πειΆγια παρασκευή είναι η Nancy galos

6940685296 my ass horny i want milk CHALANDIRI
ATHENS.... Super relax... ????Peak of orgasm???? SEX BLOWJOB DEEPTHROAT MASSAGE RIMING 69 DOMINATION HARD SEX KISSING If you are special, come and receive special service +306940685296 WHATSAPP VIBER

Eδω ξέρει κανείς τίποτα;
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.474
- Πόντοι
- 1.446
Τρεχάτε να προλάβετε χωριανοί ! Τώρα στην Αθήνα : ψευτόμουνο μόνο με 150€ από ανακυκλωμένο πούτσο ! Κούκλα αριστοκρατική καλλονή χειρουργημένη post op trans με μουναρα και στραπόν μόνο για παθητικούς
RockTh
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 433
- Πόντοι
- 21
Τέλεια...πάω να κλείσω ένα 3ωρο ή 4ωρο; είμαι σε δίλημμαΤρεχάτε να προλάβετε χωριανοί ! Τώρα στην Αθήνα : ψευτόμουνο μόνο με 150€ από ανακυκλωμένο πούτσο ! Κούκλα αριστοκρατική καλλονή χειρουργημένη post op trans με μουναρα και στραπόν μόνο για παθητικούς
Για πείτε
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 547
- Πόντοι
- 21
Αυτό είναι κάτι που δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν έχει κανένα νόημα, άσε που με φρικάρει ότι απλά είναι μια τρύπα εκεί κάτω. Με τιποταΝόστιμη φαίνεται πάντως. Οκ, καταλαβαίνω πως, απ' το κομμένο πουλί, καλύτερα να πας με βιολογική γυναίκα, αλλά έχουν κι αυτές τους οπαδούς τους.
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 939
- Πόντοι
- 81
Όντως όντως, ανατριχιαζω στην ιδεαΑυτό είναι κάτι που δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν έχει κανένα νόημα, άσε που με φρικάρει ότι απλά είναι μια τρύπα εκεί κάτω. Με τιποτα
200 ζηταειΤον πήρε κανένας τηλ να μας πει τιμές?
Θα γούσταρα να τον σκίσω αλλα φοβάμαι ότι θα θέλει τιμές celebriry
Καταχθόνιος εκδικητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
.βγαζει λιγο αντρουα στη φατσα στο ινστα/Τρεχάτε να προλάβετε χωριανοί ! Τώρα στην Αθήνα : ψευτόμουνο μόνο με 150€ από ανακυκλωμένο πούτσο ! Κούκλα αριστοκρατική καλλονή χειρουργημένη post op trans με μουναρα και στραπόν μόνο για παθητικούς
150 πολλα ειναι γτ ειναι κ σιτεμενη.
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.474
- Πόντοι
- 1.446
Mεταξουργείο προ 40 ετών ,Μυλέρου κλπ ,σοβαρά τώρα ; Την σήμερον ημέρα να πάω σε εγχειρισμένη πλαστικιά να πηδήξει με την ψευτόπουτσα ; λολολλλλλολολολοοοολΝόστιμη φαίνεται πάντως. Οκ, καταλαβαίνω πως, απ' το κομμένο πουλί, καλύτερα να πας με βιολογική γυναίκα, αλλά έχουν κι αυτές τους οπαδούς τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
προτείνω μηνιαίο ραντεβού για να χορτάσειςΤέλεια...πάω να κλείσω ένα 3ωρο ή 4ωρο; είμαι σε δίλημμα
Για πείτε
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 456

Νυξ ξανθιά ενεργιτικ 695 5576354
Έχω χώρο λουξ πεδίο Άρεως είμαι μισή Ελληνίδα κ μισή απο Ισλανδία Μόνο σοβαρά άτομα Όχι άτομα κάτω απο 25 χρ. Ενερ/παθητικά με άνεση χρόνου Οχι μνμ σε εφαρμογές δεν θα απαντάω Εχεμύθεια καθαριότητα υγιέστατη

Πώς σας φαίνεται ???
Νέα αγγελία !!!!!!!!!!!
Χαίρομαι να βλέπω νέες τρανς στην αγορά. !!!!!!!
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.474
- Πόντοι
- 1.446
Δεν πας να μας πεις και εμάς ;![]()
Νυξ ξανθιά ενεργιτικ 695 5576354
Έχω χώρο λουξ πεδίο Άρεως είμαι μισή Ελληνίδα κ μισή απο Ισλανδία Μόνο σοβαρά άτομα Όχι άτομα κάτω απο 25 χρ. Ενερ/παθητικά με άνεση χρόνου Οχι μνμ σε εφαρμογές δεν θα απαντάω Εχεμύθεια καθαριότητα υγιέστατηkanesex.com
Πώς σας φαίνεται ???
Νέα αγγελία !!!!!!!!!!!
Χαίρομαι να βλέπω νέες τρανς στην αγορά. !!!!!!!
Too good to be true μου φαίνεται ...
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 3.003
- Πόντοι
- 446
Ε, είναι και σιτεμένη όμως. 33 γράφει, άρα πρόσθεσε λίγα χρονάκια ακόμη. Μιλφέτο...Δεν πας να μας πεις και εμάς ;
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.474
- Πόντοι
- 1.446
Δεν το πρόσεξα ...Ε, είναι και σιτεμένη όμως. 33 γράφει, άρα πρόσθεσε λίγα χρονάκια ακόμη. Μιλφέτο...
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.831
- Πόντοι
- 746
Τηλ βγαίνουν κάτι γύφτισσες! Μάλλον λάθος αριθμός ποιος ξέρει!Δεν πας να μας πεις και εμάς ;
Εγω φιλε..Θα ερθει καμια καλη;;Κανείς από Πάτρα; Να πάμε δυάδα σε καμία;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K