Καλησπερα γνωριζει κανεις τιποτα για την συγκεκριμενη? https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/i-trans-gkomena-soy-patra_i1166811
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 1.196
Μακριά, μάπα το καρπούζι.Καλησπερα γνωριζει κανεις τιποτα για την συγκεκριμενη? https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/i-trans-gkomena-soy-patra_i1166811
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 178
- Πόντοι
- 1

τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μου

Εμπειρία κανεις;
Εαν καταλαβαινω σωστα...οτι ειναι η καρμεν.....ειναι τουμπανο....απο ολες τις αποψεις....ασυζητητη.....
ητ![]()
τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.com
Εμπειρία κανεις;
juanmanuel
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Πάμε πάλι, τι λέει το κομμάτι ρε παιδιά? https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/katerina-trans-athina_i1339896
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.907
- Πόντοι
- 1.666
Φιλαράκι μόνο και μόνο για... τις τιμές... εγώ θα έλεγα μακριά...Πάμε πάλι, τι λέει το κομμάτι ρε παιδιά? https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/katerina-trans-athina_i1339896
Έρχεται και ξενοδοχείο με 100 και κάθεται ώρα γεμάτη,αν δεν είσαι κανένας περίεργος είναι ευγενική πρόθυμη και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, από εμφάνιση ότι βλέπεις παίζει και στους δύο ρόλους είναι Ελληνίδα οπότε λες και καμιά κουβέντα στο ημίχρονο υπάρχουν πιο όμορφες και νεότερες αλλά η Μιχαέλα έχει ατού την όρεξη![]()
Μιχαελα Τρανς Ενεργοπαθητικη Περιστερι
Ειμαι η Μιχαελα,βρισκομαι στο περιστερι (πληρως εμβολιασμενη ) ενεργοπαθητικη Πάντα με πρόσφατες εξετάσεις τις οποίες μπορείς να δεις.(ελέγχομαι κάθε μήνα) προσεχω κ την υγεια μου κ την υγεια των αλλων Αν θες να βρεθουμε καλεσε με ΜΟΝΟ απο κινητο και ΜΟΝΟ κληση , ΟΧΙ στο viber το δωρακι μου 60e...kanesex.com
PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 683
- Πόντοι
- 81
ok ευχαριστωΈρχεται και ξενοδοχείο με 100 και κάθεται ώρα γεμάτη,αν δεν είσαι κανένας περίεργος είναι ευγενική πρόθυμη και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, από εμφάνιση ότι βλέπεις παίζει και στους δύο ρόλους είναι Ελληνίδα οπότε λες και καμιά κουβέντα στο ημίχρονο υπάρχουν πιο όμορφες και νεότερες αλλά η Μιχαέλα έχει ατού την όρεξη
Τελικά βρέθηκε και έκλεισε η συνάντηση. Αλλά δεν πήγε και πολύ καλά, η κοπέλα ήταν άγευστη, θα έλεγα ψυχρή χωρίς προτοβουλία και μάλλον το έτρεξε σαν ξεπέτα. Ίσως έπρεπε να ήμουν λίγο πιο "άγριος" και να οδηγούσα εγώ την κατάσταση. Λόγω πρόωρου τελιώματος, δεν κάθισε μια ώρα που συμφωνήσαμε. Έστω και για μια ακόμα προσπάθεια...Μου έκανε επίσης κακή εντύπωση που ήλθε με μια ολόκληρη ώρα καθυστέρηση. Ετοιμαζόμουν να φύγω αλλά θα έμενα με την ... στο χέρι, θα πλήρωνα και το ξενοδοχείο.Δεν απαντάει στο τηλέφωνο, ξέρουμε κάτι; Είναι ακόμα στις επάλξεις;
Κατά τα άλλα, κορμί πολύ καλό, πρόσωπο καθαρά γυναικείο, όπως μου αρέσει, εργαλείο μικρό, ουσιατικά ατροφικό αλλά δεν με χάλασε, ίσα ίσα. Πεντακάθαρη και αρωματισμένη. Αλλά άχρωμη...
Δεν ξέρω αν τα βάλω όλα αυτά σε μια ζυγαρία προς τα που θα γύρει, στο να ξαναπροσπαθήσω ή να το ξεχάσω.
Godofsex
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Ωραίος!!!Τελικά βρέθηκε και έκλεισε η συνάντηση. Αλλά δεν πήγε και πολύ καλά, η κοπέλα ήταν άγευστη, θα έλεγα ψυχρή χωρίς προτοβουλία και μάλλον το έτρεξε σαν ξεπέτα. Ίσως έπρεπε να ήμουν λίγο πιο "άγριος" και να οδηγούσα εγώ την κατάσταση. Λόγω πρόωρου τελιώματος, δεν κάθισε μια ώρα που συμφωνήσαμε. Έστω και για μια ακόμα προσπάθεια...Μου έκανε επίσης κακή εντύπωση που ήλθε με μια ολόκληρη ώρα καθυστέρηση. Ετοιμαζόμουν να φύγω αλλά θα έμενα με την ... στο χέρι, θα πλήρωνα και το ξενοδοχείο.
Κατά τα άλλα, κορμί πολύ καλό, πρόσωπο καθαρά γυναικείο, όπως μου αρέσει, εργαλείο μικρό, ουσιατικά ατροφικό αλλά δεν με χάλασε, ίσα ίσα. Πεντακάθαρη και αρωματισμένη. Αλλά άχρωμη...
Δεν ξέρω αν τα βάλω όλα αυτά σε μια ζυγαρία προς τα που θα γύρει, στο να ξαναπροσπαθήσω ή να το ξεχάσω.
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.844
- Πόντοι
- 446
Έτσι ακριβώς είναι....η συγκεκριμένη θέλει να της πάρεις τον αέρα απ'την αρχή....Τελικά βρέθηκε και έκλεισε η συνάντηση. Αλλά δεν πήγε και πολύ καλά, η κοπέλα ήταν άγευστη, θα έλεγα ψυχρή χωρίς προτοβουλία και μάλλον το έτρεξε σαν ξεπέτα. Ίσως έπρεπε να ήμουν λίγο πιο "άγριος" και να οδηγούσα εγώ την κατάσταση. Λόγω πρόωρου τελιώματος, δεν κάθισε μια ώρα που συμφωνήσαμε. Έστω και για μια ακόμα προσπάθεια...Μου έκανε επίσης κακή εντύπωση που ήλθε με μια ολόκληρη ώρα καθυστέρηση. Ετοιμαζόμουν να φύγω αλλά θα έμενα με την ... στο χέρι, θα πλήρωνα και το ξενοδοχείο.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Έτσι πρέπει να γίνεται, να γράφονται τα καλά και τα κακά και όποιος ενδιαφέρεται να κρίνει.
Το Στελλάκι ρε παιδιά που βρίσκεται;
kanesex.com
Το Στελλάκι ρε παιδιά που βρίσκεται;

Παθητική ΤΡΑΝΣ 6971735027 120€ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ
Είμαι η Στέλλα 25 χρονών με υψος 1.80 κσι 65 κιλά Μου αρέσει να κάνω τον πελάτη μου να αισθάνεται όμορφα και άνετα είμαι πολύ ευγενική με εχεμύθεια αρκετά καθαρή με βρώμικο μυαλό σε δικό μου χώρο η ξενοδοχείο η στον χώρο σου .... ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ✅ ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ 50€ 15 λεπτά παιχνίδι...

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
ξεπεταααΚαλησπερα γνωριζει κανεις τιποτα για την συγκεκριμενη? https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/i-trans-gkomena-soy-patra_i1166811
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 653
- Πόντοι
- 6.120

Naomy queen
I have one great program with everything incluide .i have also sex camera ..and good fettich if you want take good time ..call me 694 65 80 183 also viber and whatsaap kisss

Εχει κανείς επισκεφθεί την συγκεκριμένη να δώσει τα φωτα του.
Παίρνω εδώ και μέρες τηλέφωνο την Μιχαέλα αλλά δεν το σηκώνει. Ξέρεις κάνεις συναγωνιστής κάτι;;;![]()
Μιχαελα Τρανς Ενεργοπαθητικη Περιστερι
Ειμαι η Μιχαελα,βρισκομαι στο περιστερι (πληρως εμβολιασμενη ) ενεργοπαθητικη Πάντα με πρόσφατες εξετάσεις τις οποίες μπορείς να δεις.(ελέγχομαι κάθε μήνα) προσεχω κ την υγεια μου κ την υγεια των αλλων Αν θες να βρεθουμε καλεσε με ΜΟΝΟ απο κινητο και ΜΟΝΟ κληση , ΟΧΙ στο viber το δωρακι μου 60e...kanesex.com
Έκανε μια μικρή επέμβαση διόρθωση στα φρύδια,( κυριολεκτω δεν είναι υπονοούμενο ??) πριν λίγες μέρες οπότε ακόμα δεν θα δουλεύει πάρε την επόμενη εβδομάδαΠαίρνω εδώ και μέρες τηλέφωνο την Μιχαέλα αλλά δεν το σηκώνει. Ξέρεις κάνεις συναγωνιστής κάτι;;;
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.844
- Πόντοι
- 446
Επιτέλους συμφωνούμε .....ξεπετααα
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
Δεν μπορείς πάντα Ν έχεις τ ίδια άποψη μουτρο
kostas konstantinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
KCaras, vocês conhecem algum para provar e servir?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K