https://kanesex.com/transsexual/cro...sser-psaxnoun-antres/orgasmiki-cross_i1142236 γνωριζει καποις κατι γι αυτην?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Γεια σας φιλοι μου! Γνωριζουμε κατι γι αυτη;
kanesex.com
Ευχαριστώ,

REAL TR-GIRL ⭐⭐⭐⭐⭐
TRANS-GIRL VIP MODEL ⭐⭐⭐⭐⭐ Ανωμαλα γουστα, σίγουρα πραγματα. Σε διακριτικό ιδιωτικό διαμερισμα. Περιοχη... Αθήνα κεντρο Κατα αρχη επιτρέψτε μου να σας συστηθώ. Ονομάζομαι Ήριδα και ειμαι Ελληνίδα επαρχιωτισα κάτοικος της όμορφης Αθήνα . Μορφωμένη , ανοιχτόμυαλη , πρόσχαρη με διάθεση τοσο ερωτικη...

Ευχαριστώ,
Τελικά μάθαμε αν αξίζει;Την είχα πάρει πέρυσι νομίζω στη Θεσσαλονίκη, είναι πανέμορφη, Λιβανέζα νομίζω, ΚΑΘΑΡΑ παθητική...
mpourdas35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 696
- Πόντοι
- 311
η λιβανεζα που λεει ο φιλος ειναι μαλλον η Αλεξανδρα που γυρνουσε Αθηνα-Βολο-θεσσαλονικη πριν δυο χρονια.Τελικά μάθαμε αν αξίζει;
και η Ναταλια παντως ειναι καθαρα παθητικη. Υπεροχο στηθος, πολυ καθαρη και φιλοτιμη.
Προσωπικα περασα πολυ καλα.
απο τις πιο θηλυκες παρουσιες που εχω δει στην Ελλαδα.
ikaros86
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 34
- Πόντοι
- 10
https://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/izaura_i1258487 ξέρει κανείς κάτι για αυτήν;;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.701
- Πόντοι
- 456
μακριά... υπάρχει κριτική... https://www.bourdela.com/transexual/chocolatinahttps://kanesex.com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/izaura_i1258487 ξέρει κανείς κάτι για αυτήν;;
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Guys ξερετε καμια που να γουσταρει και να χυνει?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.701
- Πόντοι
- 456
όλες το κάνουν με το κάτι τι τους παραπάνω..Guys ξερετε καμια που να γουσταρει και να χυνει?
γενικα εχεις τα δικια σου αλλα η ναταλι τα αξιζει και με το παραπανω.με 50να παρεις το πιο θυληκο κοριτσι του ειδους (μιλαω βεβαια για τους λατρεις του θυληκου πετιτ υποτακτικου κοριτσιου με λιγο μεγαλυτερη κλειτοριδα) ....και καλο κοριτσιι...γκομενα πραγματικη....Την τιμή την διαμορφώνει η κούτρα του καθενός και οι ανάγκες του..... άστο, ήταν λάθος κίνηση, αλλά φυσικά είναι δικαίωμα σου.
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Thanks τυπε μου αλλα εννοω οντως να γουσταρουν και να χυνουν,οχι με εχτρα λεφτα,οπως πχ το κατερινακι απο πιπινουόλες το κάνουν με το κάτι τι τους παραπάνω..
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.889
- Πόντοι
- 31.618
Έχει αρκετές στα 50 ευρο γι'αυτό που ζητάς.θελει ψάξιμο.μην ακούς αυτά για τα 150 άρια αυτά τα ζιτανε οι Βραζιλιάνες .μια καλή περίπτωση είναι η Φένια αλλά είναι Πάτρα αυτό τον κερο πάρε τηλ. Και θα βρειςκαλησπερα παιδια. θα ανεβω αθηνα οπου να ναι για λιγο καιρο και θελω απεγνωσμενα να παω με μια τρανσ (οχι τραβεστι). δεν μπορω ομως να δωσω πολλα λεφτα (μαξιμουμ 50) θελω πολυ να δοκιμασω πως ειναι να γλυφω πουτσο αρα ψαχνω καποια που να ειναι καθαρη και να μπορω να της τον γλυψω ακαποτο (μαρεσουν και τα γλωσοφιλα) και στη χειροτερη να κανω μονο αυτο εαν τα υπολοιπα ανεβαζουν πολυ την τιμη (εννοειται οτι το ιδανικο θα ηταν να με πηδηξει κιολας αλλα το ποιο σημαντικο ειναι να την πιπωσω). εχετε κατι να προτεινετε;
για δωσε λιγο τα φωτα σουThanks τυπε μου αλλα εννοω οντως να γουσταρουν και να χυνουν,οχι με εχτρα λεφτα,οπως πχ το κατερινακι απο πιπινου
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.701
- Πόντοι
- 456
αν εισαι τυχερος και σε γουστάρει.. σιγουρα..Thanks τυπε μου αλλα εννοω οντως να γουσταρουν και να χυνουν,οχι με εχτρα λεφτα,οπως πχ το κατερινακι απο πιπινου
Δ
Διαγραμμένο μέλος 205621
Επισκέπτης
Αν της αλλάξεις τα φώτα στο σέξ σίγουρα θα χυσει.Guys ξερετε καμια που να γουσταρει και να χυνει?
dimitriso211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0

ΨΗΛΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΠΕΟΣ
6981472100. PFIZER BIONTECH FREE.....ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΠΕΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ H ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ....ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ OYTE BAIPER ΔΕΝ ΕΧΩ. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ ...

dimitriso211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η Φενια τελικά λέει από εμφάνιση γιατί με Άσπα τρόμαξα
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 1.196
και δεν ήσουν ο μόνος...γιατί με Άσπα τρόμαξα
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 1.196
Αυτό που ξέρω είναι ότι η αγγελία της έχει πολύ γέλιο.Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε κάτι ; Αξίζει τον κόπο για παθητική ;![]()
ΨΗΛΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΠΕΟΣ
6981472100. PFIZER BIONTECH FREE.....ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΠΕΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ H ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ....ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ OYTE BAIPER ΔΕΝ ΕΧΩ. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ ...kanesex.com
Εσύ κατέβασες φίλε μου βιβλία που θέλει η λεγάμενη;
Ή θα σε πάει για μεταξεταστέο;
(ρε τι διαβάζουν τα ματάκια μας ρε)
dimitriso211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Όχι όλα τα βιβλία θέλω ακόμα 2-3 ???. Γιατί αυτό που λέει ότι δεν θέλει σχέση μόνο σεξ για αρχή ; Λες και ψάχνουμε για νύφη εδώ μέσαΑυτό που ξέρω είναι ότι η αγγελία της έχει πολύ γέλιο.
Εσύ κατέβασες φίλε μου βιβλία που θέλει η λεγάμενη;
Ή θα σε πάει για μεταξεταστέο;
(ρε τι διαβάζουν τα ματάκια μας ρε)
dionst1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.444
- Πόντοι
- 1.196
Εμ, τελείωσε τα βιβλία, και μετά βλέπουμε. Πάντως, αν πας, τελείωσε.Όχι όλα τα βιβλία θέλω ακόμα 2-3 ???. Γιατί αυτό που λέει ότι δεν θέλει σχέση μόνο σεξ για αρχή ; Λες και ψάχνουμε για νύφη εδώ μέσα
Πρέπει να το αποκαταστήσεις μετά το κορίτσι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K