Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
380
Πόντοι
21
IMG_0775.jpeg
Παιδιά ξερουμε τίποτα γι αυτήν; Υπάρχει στην πιάτσα;

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
198
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από ραντεβού με christina moraes..ότι έχετε ζήσει μέχρι τώρα ξεχαστε το και πηγαίνετε εκεί,δε θέλω να λέω λεπτομέρειες πρόκειται για διαμάντι.Καντε τον κόπο πριν την κοπανησει από δω!

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
129
Πόντοι
0
Χριστινα σέξι είναι πολύ καλό την έχω πάρει δύο φορές δεν το μετάνιωσα

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
654
Πόντοι
81

Επισκεψη μετα τα μεσανυχτα σε χωρο στο κεντρο. Μου ανοιξε τη πορτα ενας πανηψηλος κουβανος με περουκα, φρεσκοξυρισμενος. Καμμια σχεση με τις φωτο που ουτως ή αλλως φαινεται οτι ειναι κρος. Απο κοντα ομως δεν εχει τη παραμικρη θυληκοτητα.
Βασικα ξενερωσα πολυ και γυρισα να φυγω. Μου ειπε εντονα οτι ειμαι αυτη στη φωτο, και θα μου δωσεις 50 ευρω για να φυγεις. Καταλαβα οτι η φαση ειναι μπλεξιμο, οποτε εκανα ενα παζαρι, μονο για στοματικο στα 40 ευρω, το οποιο και δεχτηκε.

Εδωσα τα λεφτα τα εβαλε στη ντουλαπα της. Και τοτε ξεκινησε να παιζει με το κινητο της και να με σπρωχνει προς τη πορτα. Μου ειπε να της αδειασω τη γωνια και οτι δεν ισχυει το παζαρι.

Ενω προσπαθουσα να μιλησω στραφηκε και πηρε στο χερι της ενα βραστηρα που ειχε εκει διπλα για να με απειλησει. Ασφαλως και εξαφανιστηκα αμεσα.

Ομως δε σταματησε εκει . Οταν εφτασα στο αυτοκινητο , μου εστειλε ενα βιντεο . Ηταν αυτο το οποιο τραβαγε, εν αγνοια μου οσο μιλαγαμε. Μου εγραψε οτι θα δειξει σε ολους αυτο το βιντεο. Πιθανως να νομιζε οτι με εκβιαζει.

Καποιοι ανθρωποι ειναι παραβατικοι . Η συγκεκριμενη νομιζω ειναι και πολυ επικινδυνη. Πως μπορεις αραγε να μπλεξεις χωρις καμμια αιτια!

Επισκεφτηκα το αστυνομικο τμημα της περιοχης και διηγηθηκα στον αξιωματικο υπηρεσιας το περιστατικο, οπου εδωσα ολα τα στοιχεια (διευθυνση, αγγελια κτλ) που ειχα και το βιντεο που μου εστειλε. Ειπε οτι θα επιληφθει του θεματος

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865

Επισκεψη μετα τα μεσανυχτα σε χωρο στο κεντρο. Μου ανοιξε τη πορτα ενας πανηψηλος κουβανος με περουκα, φρεσκοξυρισμενος. Καμμια σχεση με τις φωτο που ουτως ή αλλως φαινεται οτι ειναι κρος. Απο κοντα ομως δεν εχει τη παραμικρη θυληκοτητα.
Βασικα ξενερωσα πολυ και γυρισα να φυγω. Μου ειπε εντονα οτι ειμαι αυτη στη φωτο, και θα μου δωσεις 50 ευρω για να φυγεις. Καταλαβα οτι η φαση ειναι μπλεξιμο, οποτε εκανα ενα παζαρι, μονο για στοματικο στα 40 ευρω, το οποιο και δεχτηκε.

Εδωσα τα λεφτα τα εβαλε στη ντουλαπα της. Και τοτε ξεκινησε να παιζει με το κινητο της και να με σπρωχνει προς τη πορτα. Μου ειπε να της αδειασω τη γωνια και οτι δεν ισχυει το παζαρι.

Ενω προσπαθουσα να μιλησω στραφηκε και πηρε στο χερι της ενα βραστηρα που ειχε εκει διπλα για να με απειλησει. Ασφαλως και εξαφανιστηκα αμεσα.

Ομως δε σταματησε εκει . Οταν εφτασα στο αυτοκινητο , μου εστειλε ενα βιντεο . Ηταν αυτο το οποιο τραβαγε, εν αγνοια μου οσο μιλαγαμε. Μου εγραψε οτι θα δειξει σε ολους αυτο το βιντεο. Πιθανως να νομιζε οτι με εκβιαζει.

Καποιοι ανθρωποι ειναι παραβατικοι . Η συγκεκριμενη νομιζω ειναι και πολυ επικινδυνη. Πως μπορεις αραγε να μπλεξεις χωρις καμμια αιτια!

Επισκεφτηκα το αστυνομικο τμημα της περιοχης και διηγηθηκα στον αξιωματικο υπηρεσιας το περιστατικο, οπου εδωσα ολα τα στοιχεια (διευθυνση, αγγελια κτλ) που ειχα και το βιντεο που μου εστειλε. Ειπε οτι θα επιληφθει του θεματος
Μου έστειλε το post συναγωνιστής. Αυτός ο πούστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς είναι παραβατικός, έχει κάνει ληστείες πελατών , ξυλοδαρμους και φυσικά εκβιασμούς. Να πας στην ασφάλεια στο τμήμα εκβιαστών γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνει ο κάθε βλαμμένος και που μπορεί να φτάσει αυτό το βίντεο. Καλά για ληστεία και την επίθεση δεν το συζητω. Την στιγμή που το έχεις και βίντεο, όρμα.
Δεν ξέρω εκείνη την ώρα πως ήταν η κατάσταση, αλλά έπρεπε να αρχίσεις να φωνάζεις και να φύγεις. Να ουρλιάζεις ότι σε κλέβουν και ότι σε χτυπάνε και να μην κάνεις κανένα παζάρι. Και γενικά συναγωνιστές κανένα παζάρι όταν κάτι δεν είναι όπως το θέλατε ή σας είπαν. Απλά φεύγεις και τέλος, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα.

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
654
Πόντοι
81
Στο βιντεο απλα του λεω δεν ειναι σωστο να παιρνεις τα λεφτα μου και να με διωχνεις.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
654
Πόντοι
81
απανταει οτι σε περιμενα μιση ωρα και γιαυτο πρεπει να με πληρωσεις.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865
Ακόμα καλύτερα. Να πληρώσεις για πορνεία που είναι παράνομη και σίγουρα το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι δηλωμένο;Και δίνει τοι δικαίωμα να σου παίρνει τα λεφτά και να σε σπρώχνει; Έχεις και τον νόμο με το μέρος σου.

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
349
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες , έχει κανεις εμπειρία με τη συγκεκριμένη ;

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.460
Πόντοι
456

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
349
Πόντοι
21
Περιοχή πλατεία Βικτωρίας...η τιμή 70 ευρώ μισή ώρα....και 100 ευρώ την μια ώρα....
Φίλε μου αυτή η Χριστίνα είδα είναι παθητική , για στοματικό έστω της σηκώνεται ; Επίσης χύνει ;

Monaxikoslykos

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Υπάρχει κανένας που να ξέρει τι έγινε η συγκεκριμένη ;
Την είχα για ψιλό σταμταρακι αλλά έχει εξαφανιστεί αρκετό καιρό
Εγώ προσωπικά είχα περάσει καλά όχι κάτι τρελό αλλά καλά

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
129
Πόντοι
0
Φίλε μου αυτή η Χριστίνα είδα είναι παθητική , για στοματικό έστω της σηκώνεται ; Επίσης χύνει ;
Ναι δέχεται στοματικό και χυνει

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.567
Πόντοι
1.336
Γνώμη ( ειδικά για πρωτάρη ενεργητικό);

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.835
Πόντοι
456

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
129
Πόντοι
0
Η κοπέλα παθητική είναι ναι περνει πίπα με προφυλακτικό και χυνει...σε μένα τελείωσε πάνω στην κοιλιά μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom