Γεια σε όλους. Έχει πάει κανείς να που πει γνώμη για τα κάτωθι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος εδώ. Θα ήθελα να πάω για πρώτη φορά με τρανς, ποια προτείνεται; είμαι ανάμεσα σε:
1)https://distintas.net/deilly-reis
2) Αλίκη petite
1)https://distintas.net/deilly-reis
2) Αλίκη petite
loutsosathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2024
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
η δικια μου ειναι (24) και εχει φοβερη περιεργεια για τραβελια, μου ζηταει να παμε να δουμε απο κοντα και εγω της λεω οτι θα φαμε ξυλο αν απλα παμε να δουμε. αρχικα ειμαι νεος σε αυτο και θελω την βοηθεια σας. ειναι μονο περιεργεια της δικιας μου? οταν της ειπα θα δοκιμαζες μου λεει οχι αλλα εχω περιεργεια να δω απο κοντα. επισης που εχει? και πως να το διαχειριστω
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Πάντε παράδρομο Συγγρού με κατεύθυνση προς Πειραιά μετά τις 22.00 και πείτε μια καλησπέρα....πάρτε και κάνα μπισκοτάκι να τα κερασετε τα κορίτσια..... επίσκεψη πάτε...όχι με άδεια χέρια....,,η δικια μου ειναι (24) και εχει φοβερη περιεργεια για τραβελια, μου ζηταει να παμε να δουμε απο κοντα και εγω της λεω οτι θα φαμε ξυλο αν απλα παμε να δουμε. αρχικα ειμαι νεος σε αυτο και θελω την βοηθεια σας. ειναι μονο περιεργεια της δικιας μου? οταν της ειπα θα δοκιμαζες μου λεει οχι αλλα εχω περιεργεια να δω απο κοντα. επισης που εχει? και πως να το διαχειριστω
adriano2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2017
- Like
- 285
- Πόντοι
- 20
Ρε φιλε αφου και στο αλλο νημα τα ιδια εγραψες,, τις απαντησεις σου τις πηρες,,,, και εδω αντιγραφή&επικολληση κανεις,,,η δικια μου ειναι (24) και εχει φοβερη περιεργεια για τραβελια, μου ζηταει να παμε να δουμε απο κοντα και εγω της λεω οτι θα φαμε ξυλο αν απλα παμε να δουμε. αρχικα ειμαι νεος σε αυτο και θελω την βοηθεια σας. ειναι μονο περιεργεια της δικιας μου? οταν της ειπα θα δοκιμαζες μου λεει οχι αλλα εχω περιεργεια να δω απο κοντα. επισης που εχει? και πως να το διαχειριστω
proedrara55
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ρε καυλιαριδες περιστεριωτες......αυτο εδω σας λεει κατι?
kanesex.com
αντε και καλα γαμησια!!!!!

Έλενα τρανς Γιάννενα 6955997165
Είμαι η Έλενα 30 ετών 1,73 74 κιλά είμαι κυρίως παθητική, φιλιά χάδια 69 κτλ ελεύθερα γλείψιματα παντού, ψάχνω αυστηρά μόνο γενναιόδωρους κυρίους να περάσουμε όμορφα χωρίς βιασύνες

δεν φαίνεται ποια είναι, link?Φίλοι με αυτό το μωρό έχει πάει κανείς;Σκέφτομαι να την επισκεφτώ
δεν φαίνεται ποια είναι, link?
Στο Kanesex βρίσκεταιδεν φαίνεται ποια είναι, link?
όνομα;Στο Kanesex βρίσκεται
Σεξυ ψηλή αισθησιακή. Έχει όνομα προφίλ Evelinόνομα;

6955235616 ΚΩΛΑΡΑ ΚΩΛΟΜΟΥΝΟ
ΚΡΟΣ ΜΑΙΡΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΟΜΟΥΝΟ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΑΔΙΑ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΙΦΩ ΝΑ ΜΕ ΓΛΕΊΦΕΙΣ 69 ΕΡΩΤΑ ΣΕΞ. ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!! Πάρε με τηλέφωνο τώρα για ραντεβού στο 6955235616

Μένω ρεντης
6946822990 ΙΜΕ ενργο παθητική δεν βιαζόμαστε μετο χρόνο χαλαρά απλβανησ κάτι τη στιγμή μάζι μου 6993509437

Κανενασ συναγωνιστης σκληρος παιχτης ξερει κατι?
Εχει επισκεφτεί κανεις την συγκεκριμένη; Διότι με ψήνει να πεταχτω μια βολτα!
kanesex.com

ΤΡΑΝΣ ΙΩΑΝΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΛΊΓΟ
ΠεριγραφήΓεια σου μωρό μου είμαι η Ιωάννα παίζω ενεργοπαθητικα με καλά προσόντα βρίσκομαι θεσσαλονίκη μόνο για λίγο θα με βρεις σε αυτό το τηλέφωνο 6998813040. Και εδώ μπορείς να βρείς βίντεο μου .... https://onlyfans.com/joannatsxl

Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.508
- Πόντοι
- 1.446
Θα σού γνώριζα την γιαγιά μου αλλά έχει πεθάνει εδώ και 35 χρόνια![]()
Μένω ρεντης
6946822990 ΙΜΕ ενργο παθητική δεν βιαζόμαστε μετο χρόνο χαλαρά απλβανησ κάτι τη στιγμή μάζι μου 6993509437kanesex.com
Κανενασ συναγωνιστης σκληρος παιχτης ξερει κατι?
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.508
- Πόντοι
- 1.446
Έχει διάφορα σχόλια εδώ κι εκεί ιδίως από Θεσσαλονίκη νομίζω πού εδρεύει ... Κάτι για ψωνισμένη είχα διαβάσει ; Ψάξε λίγο...Εχει επισκεφτεί κανεις την συγκεκριμένη; Διότι με ψήνει να πεταχτω μια βολτα!
![]()
ΤΡΑΝΣ ΙΩΑΝΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΛΊΓΟ
ΠεριγραφήΓεια σου μωρό μου είμαι η Ιωάννα παίζω ενεργοπαθητικα με καλά προσόντα βρίσκομαι θεσσαλονίκη μόνο για λίγο θα με βρεις σε αυτό το τηλέφωνο 6998813040. Και εδώ μπορείς να βρείς βίντεο μου .... https://onlyfans.com/joannatsxlkanesex.com
καλησπερα στην παρεα..ξερουμε κατι για αυτην Λυδία 6947089733
ΞΑΝΘΗ SAMIRA ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.!! για αυτην ξερουμε κατι.
Ωραίο σώμα και πρέπει να γαμιεται αγριαΞΑΝΘΗ SAMIRA ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.!! για αυτην ξερουμε κατι.
Την πέτυχα στο αττικα στη Βικτωρία τις προαλλες με φίλες της και πιάσαμε κουβέντα...μου είπε εμενε λίγο πιο κάτω....δεν τη δοκίμασα
Τώρα βλέπω έφυγε θεσαλ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K