giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 503
- Πόντοι
- 311
Δειξε μας ρε φιλεε να δουμεε!!Άμα σου δείξω πως ήταν πριν θα θέλεις να πηδηξεις από το παράθυρο
Δειξε μας ρε φιλεε να δουμεε!!Άμα σου δείξω πως ήταν πριν θα θέλεις να πηδηξεις από το παράθυρο
Απλά ζωγράφισε ένα μουστάκι στο πρόσωπο....γιατί ο Παναγιώτακης εκτός από μικροψωλης είναι και πουστρα της κακιάς ώρας ...Δειξε μας ρε φιλεε να δουμεε!!
Δυστυχώς δεν μπορώ δεν ξέρω γιατί στείλε αν μπορείς εσύ π.μστειλε μου dm
Κάπως έτσι και εγώ, δοκιμασε και δεν θα χάσειςΠαντρεμένος ναι,
παιδιά ναι,
ερωμένες ναι,
μουνάκιας ναι,
στα 40 λέω να χαρώ τη ζωή και να δοκιμάσω νέα κόλπα...
Να ξεκινήσω με τρανς ή να το φάω ορθά;
Τι σημαίνει τον τρωω ορθά?Παντρεμένος ναι,
παιδιά ναι,
ερωμένες ναι,
μουνάκιας ναι,
στα 40 λέω να χαρώ τη ζωή και να δοκιμάσω νέα κόλπα...
Να ξεκινήσω με τρανς ή να το φάω ορθά;
Κάπως έτσι και εγώ, δοκιμασε και δεν θα χάσεις
μια επιλογη που σκεφτομουν ηταν σε νεαρο επι πληρωμηΤι σημαίνει τον τρωω ορθά?
Που είναι τσόντα που έχει παίξει ?
Πολύ κουκλάρα !!!
Έχω πάει με την Ελίνα πολύ μούναρος !!!
Δεν είναι τρανς . Είναι cross, τις είχα δώσει κάποτε 20€ και τώρα βλέπω αγγελία και ζητάει 100Αν ψαξεις εχει παιξει και σε τσοντα
Μέρα με τη νύχτα το βίντεο με τις φωτογραφίες...
Στην Emilly είχα παει πριν 1 χρόνο σε ενα διαμέρισμα πιο μικρο και απο τουαλέτα στον Κολωνο/σεπολια. ειχε κανει πλαστικες τοτε και ηταν γαμησετα. δεν καναμε τιποτα και συκωθηκα και εφυγα γιατι ειχε υφάκι και κατι ελεγε που δεν καταλάβενα. μου έδωσε τα μισα λεφτα πίσω.Το Ναταλακι είναι πολύ Αντρούα με τεράστιο κεφάλι κ πλάτες
Η Ελίνα από 104 πολύ όμορφη αλλά ζητάει 80 σε χοτελ
Δεν έχω πάρει καμία από αυτές
Από την άλλη αυτή η Emily , την είχα στο ινστα φίλη κ δεν ήξερα πως είναι τρανσ, τώρα βρήκα αγγελία και φαίνεται πως έχει κ Πάπαρι, στο ινστα βάζει βίντεο με ένα χουλαχουπ και γιόγκα, έχει κανείς εμπειρία??
Τι λεφτά είχε ζητήσει? Κ Υφακι σχετικά με τις πλαστικές να μη την ακουμπάς ? Γενικά να το επιχειρήσω?Στην Emilly είχα παει πριν 1 χρόνο σε ενα διαμέρισμα πιο μικρο και απο τουαλέτα στον Κολωνο/σεπολια. ειχε κανει πλαστικες τοτε και ηταν γαμησετα. δεν καναμε τιποτα και συκωθηκα και εφυγα γιατι ειχε υφάκι και κατι ελεγε που δεν καταλάβενα. μου έδωσε τα μισα λεφτα πίσω.
Ρε φίλε αυτή ζητάει πολλά απ, οτι θυμάμαι, δεν νομίζω να αξίζειΤι λεφτά είχε ζητήσει? Κ Υφακι σχετικά με τις πλαστικές να μη την ακουμπάς ? Γενικά να το επιχειρήσω?
Οκ, δεν έχω πάρει τηλ. να ρωτήσω τιμή, έχεις πάει μαζί της?Ρε φίλε αυτή ζητάει πολλά απ, οτι θυμάμαι, δεν νομίζω να αξίζει
Οχι γιατί θυμάμαι μου είχε πει μια πολύ υψηλή τιμή. Οπότε δεν....Οκ, δεν έχω πάρει τηλ. να ρωτήσω τιμή, έχεις πάει μαζί της?
τότε είχε πει 100. στις φωτογραφιες εντυπωσιακη και ειπα να παωΡε φίλε αυτή ζητάει πολλά απ, οτι θυμάμαι, δεν νομίζω να αξίζει
100 ευρώ τότε. υφακι του στυλ σας κάνω χάρη. πλαστικες ηταν φρεσκες και στα βυζια αλλα και στο προσωπο ειχε καπως αγριεψει. γουστα ειναι φίλε.Τι λεφτά είχε ζητήσει? Κ Υφακι σχετικά με τις πλαστικές να μη την ακουμπάς ? Γενικά να το επιχειρήσω?