Νέα

Αγχώνομαι για HIV

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elafromialos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
105
Like
25.491
Πόντοι
26.386

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.835
Πόντοι
206
πήγα για πρώτη φορά σε μσατζάδικο εκει κοντα στο κουκακι. υπήρξε αρχικά handjob χωρις προφυλαξη, μετα στοματικο με προφυλαξη.

ο χωρος καθαρος. η κοπελα φαινοταν καθαρη.

απλα επειδη πρωτη φορα παω σε τετοιο μερος μου παινουν διαφορες σκεψεις τύπου:

1) και αν το προφυλακτικο ΔΕΝ ηταν καλο παρολο που μοιαζε οκ?

2) και αν μου βαλαν προφυλακτικο χρησιμοποιημενο με καποιο τροπο για οικονομια?

3) και αν η κοπελα ειχε καποια πληγη που δεν φαινοταν στα χερια της οταν αγγιξε το πεος ?

4) και αν με το στοματικο κατι καταφερε να παρακαμαψει το προφυλακτικο?
Καλά ρε ασχετε με δικό της σκούφο από China , σου πήρε φιφα ;
Τράβα Συγγρου τώρα στο νοσοκομείο δερματικών παθήσεων για εξετάσεις

Πάντα με δικό σου πιστοποιημένο σκούφο θα πήγαινεις σε αυτά τα μέρη πχ DUREX

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.528
Πόντοι
6.955

3) και αν η κοπελα ειχε καποια πληγη που δεν φαινοταν στα χερια της οταν αγγιξε το πεος ?

Φίλε έτσι όπως τα περιγράφεις δεν έχεις κολλήσει κάτι ακόμα και να είχε η πουτάνα, το πιθανότερο είναι να μην είχε. Ψυχολογικό πρόβλημα είναι το οποίο το έχω περάσει κι εγώ προ δεκαετίας όταν έκανα μια επικίνδυνη πρακτική με γυναίκα του χώρου.

nkido101

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
10.054
Πόντοι
2.246
εγω θα αγχωνομουν μονο και μονο αγκαλια να εδινα σε γυναικα με 3ψηφιο κοντερ :new_shocked:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
πήγα για πρώτη φορά σε μσατζάδικο εκει κοντα στο κουκακι. υπήρξε αρχικά handjob χωρις προφυλαξη, μετα στοματικο με προφυλαξη.

Επιτέλους και ενας που άνοιξε θρεντ οπως πρέπει, για τις προσωπικές ανησυχίες του και δεν μας τα πρήζει κουνοντας δάχτυλα στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδελα.
Κατα τα αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν εχεις να φοβάσαι κάτι.

Takeo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
8
Like
279
Πόντοι
280
Αν δεν τρολλάρεις και όντως έχεις άγχος, υπάρχουν 2 περιπτώσεις.

1) δεν έχεις ιδέα που πάνε τα 4 οπότε οτι και να σου πει κάποιος δεν θα σε σώσει,
2) Αν γενικά έχεις τέτοιες έγνοιες στην ζωή σου έχεις άλλο πρόβλημα που λέγεται γενικευμένο άγχος, αγχώδη διαταραχή κ.λ.π. Αν γενικά έχεις συμπτώματα όπως εμμονές, ανεξήγητο άγχος κ.τ.λ πήγαινε σε έναν ψυχολόγο. Όσο πιο γρήγορα πάς τόσο το καλύτερα για σένα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Κατα τα αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν εχεις να φοβάσαι κάτι.
Εσύ γιατί ομιλείς ως μοναχοφάης και δεν λες ότι πίνοντας μουνόζουμα από ανάλογες κορα$ίδ€ς αποκτάς ανοσία;
Μολαταύτα γκλαφούρνισες (για λίγο) στο εν λόγω νήμα, ΠΛΟΚ :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Εσύ γιατί ομιλείς ως μοναχοφάης και δεν λες ότι πίνοντας μουνόζουμα από ανάλογες κορα$ίδ€ς αποκτάς ανοσία;
Μολαταύτα γκλαφούρνισες (για λίγο) στο εν λόγω νήμα, ΠΛΟΚ :coffee:
Θυμάμαι είχες ανοίξει νήμα για Φάντα αλλά δεν το διάβασε ο παίκτης,
να πάρει οδηγίες :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Ξέχωρα από την αρβάλα ο Τakeo τα είπε σταράτα: ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ;
Ρε ο αλμπάνης απέναντι ήρθε πριν 35 χρόνια ξυπόλυτος και μέχρι εσώρουχα του δώσανε οι χωρικοί, αλλά έπιασε την πέτρα και την έσπασε, τώρα ντρέπονται πολλοί να τον κοιτάζουν στα μάτια...
Όσοι έχετε τέτοιες εμμονές ή τρολάρετε για να παίρνει κίνηση το bou, προτείνω να βγείτε έξω για να μοχθήσετε διότι η ζωή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε εκδικηθεί και τότε θα είναι αργά για να μετανιώσεις.
Αυτά και καλά μυαλά στον κάθεναν...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.682
Πόντοι
2.636
τελικα ζει ο τυπος η οχι?

απο κει και περα. αν ειναι να σε βρει θα σε βρει. ακομη και χωρις καποτα η πιθανοτητα ειναι 1%....

την επομενη φορα που θα παει θα μας λεει ναι αλλα φτερνιστηκε, της επεσε σαλιο στην κοιλια μου, πηγαμε στην ιδια χεστρα. πιασαμε την ιδια ντουζιερα την οποια μπορει να χωνει στο μουνι της. δεν ειχε πλυνει το πομολο στο οποιο μπορει να σκουπισε τα χυσια του προηγουμενου πελατη, χρησιμοποιησαμε παρτουζα την ιδια πετσετα 10 πελατες χωρις να το καταλαβω πριν (σε γαμησα τωρα υποχονδριε με αυτο το τελευταιο)

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
314
Πόντοι
20
Φίλε μου καλησπέρα, σου απαντάω χωρίς να έχω διαβάσει τις προηγούμενες απαντήσεις, οι πιθανότητες να έχεις aids από αυτά που έκανες είναι 0,0000000000.
Αυτά κάνουμε κάθε φορά στους οίκους κάθε φορά και δεν έχουμε κολλήσει τίποτα απολύτως. Και σιγά μην χρησιμοποιήσουν μεταχειρισμένη Καποτά. Μπορείς να έχεις τις δικές αν θέλεις κοντά κάθε φορά. Αγόρασε αυτές που θεωρητικά είναι extra safe. Σου μιλάει ενας με πείρα 20 χρόνια σε οίκους στούντιο μασάζ κλπ και σήμερα πήγα κλπ. Και εξετάσεις έκανα για aids πριν 5 χρόνια και από τις άλλες γενική αίματος κλπ κάνω κάθε δύο.μηνες λόγω χοληστερίνης και χάπιων χοληστερίνης, και όλα καλά και θα ξανακάνω. Και να ξέρεις η ιδέα ότι έχεις Αϊδς είναι κατεμε είναι στάδιο που περνάει ένας νέος που ξεκινάει να επισκέπτεται οικους studios κλπ. Μην σε αγχωνει τίποτα προφύλαξη πάντα και οι οίκοι δικοί σου κάνε της βόλτα σου άφοβα και γάμα όπου θες οποία θες. George speaking

Τελευταία τροποποίηση:

penetron

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
138
Πόντοι
0

Ειπες πολλα αν.... αν ειχε η γιαγια μου αρχιδια θα ηταν ο παπους μου...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.862
Πόντοι
6.030

Ρε φίλε καπου έλεος. Πηγες σε μη πιστοποιημενο πορδελο στο Κουκάκι και περιμένεις να μην έχεις κολλήσει;;;; Ελπιζω να εχεις ηδη παει για εξετάσεις.
Αν είσαι καλά και συνεχίζεις να ζεις, θα πηγαίνεις μόνο στα με iso πιστοποιημενα μπουρδελα του Μεταξουργείου. Εκει που τηρούνται ολες οι απαραίτητες προδιαγραφές iso 9001

Τελευταία τροποποίηση:

Cofebourdeliarhs

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0

Αυτή η εγκεφαλική παράνοια είναι κάτι το λογικό σε όλους έχει τύχει πρώτη φιρα πιστεύω αλλά σε μασάζαδικο ακόμα πιο δύσκολο από μπουρδέλο να αρπάξεις τίποτα είναι όλα στο μυαλό

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.717
Πόντοι
8.345

ειναι στατιστικα απιθανο να εχεις aids. μπορει να εχεις κολλησει οποιοδηποτε αλλο std, αλλα hiv δεν κολλας τοσο ευκολα
μην ασχολεισαι με τον πληρωμενο ερωτα αν φοβασαι τοσο. οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται.

HIVRisk_Chart.jpg

υ.γ. ακομα και κατι με μεγαλυτερη πιθανοτητα μεταδοσης να σου συμβει, πχ σε καρφωσει κανενας φορεας του ιου πας στον συγγρο και παιρνεις prep/pep και μειωνεις τις πιθανοτητες να κολλησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom