Νέα

Αγαπητέ Αη Βασίλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
168
Πόντοι
166
Ήμουνα καλό παιδάκι φέτος και αυτό που σου ζήτησα μου το έφερες πριν καν να έρθει η ώρα
[glow=red,2,300]το site άνοιξε όπως ήταν[/glow] :rockon: :rockon: :rockon:

Σειρά να γράψει και κανενας άλλος τι θέλει

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
134
Πόντοι
66
τον Αlexxx ξανά κοντά μας!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
551
Πόντοι
146
Ωραιες ευχες οι παραπανω.. τα κλασσικα, υγεια και ευτυχια σε ολο το κοσμο.  :rockon:  :thumbsup:

GIANNIS_KAN

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπημενε Αγιε μου Βασιλη..δεν θελω πολλα..μονο..να εχω ενα αμαξακι με 500++ αλογακια..διπλα για συνοδηγο μια κινεζουλα με ποδαρες..να εχω το μηνα εισοδημα 5000 ευρω..(να κανουμε και λιγο κρατει..)δικο μου σπιτι με γκαραζ..μεσα πισινουλα..και να μου κανουνε οι ξαδερφες της κινεζουλας μασαζακι σπεσιαλ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
Αγιε μου βασιλη δεν θα σου ζητησω πολλα. Μια τετραδα καινουργια ContiSportContact™ Vmax!
Και κατι ακομα....... που αφησα να φυγει απο δικες μου μαλακιες!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Για φέτος, θα λέμε....

Αγαπητέ [size=12pt]Άδειε[/size] Βασίλη!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
τον Αγγιξε και εκεινον η διεθνης οικονομικη κριση?

Όποιος δεν γνώριζε την λέξη "αποταμίευση", αρχίζει και νιώθει ήδη το καυλί και καλό είναι να ετοιμάζεται για πολύ χειρότερα.

Έτσι και ο Άγιος Βασίλης, σαν σπάταλος που ήταν τόσα χρόνια, φέτος, αλλά και για 2-3 χρόνια ακόμη, θα είναι Άδειος Βασίλης.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
Όποιος δεν γνώριζε την λέξη "αποταμίευση", αρχίζει και νιώθει ήδη το καυλί και καλό είναι να ετοιμάζεται για πολύ χειρότερα.

Έτσι και ο Άγιος Βασίλης, σαν σπάταλος που ήταν τόσα χρόνια, φέτος, αλλά και για 2-3 χρόνια ακόμη, θα είναι Άδειος Βασίλης.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εχουν σφυξει οντως πολλα κωλαρακια!
Γι'αυτο λοιπον κι εγω ζηταω τα λαστιχα απο τον αγιο διοτι δεν ειμαι για πολλα πολλα αυτη την περιοδο! Τα γνωριζεις κι εσυ πολυ καλα τα δεδομενα στην αγορα ε?  ;)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εχουν σφυξει οντως πολλα κωλαρακια!
Γι'αυτο λοιπον κι εγω ζηταω τα λαστιχα απο τον αγιο διοτι δεν ειμαι για πολλα πολλα αυτη την περιοδο! Τα γνωριζεις κι εσυ πολυ καλα τα δεδομενα στην αγορα ε?  ;)

Πόσο πάνε? ενδιαφέρομαι και γω.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
166
τπτ δεν θελωω οποτε ζητησα κατι ο αι βασιληας μ δωσε τα @@@ του οποτε φετοσ δεν ζηταω τπτ..... :P :P :P :P :P :P :P

Επισκέπτης
Σύντροφε, άγιε Βασίλη, ήμουν καλός άνθρωπος φέτος. Θα σου ζητήσω ένα κράτος τίμιο, ηθικό, αξιοκρατίας, διαφάνειας και πάνω απ' όλα, δικαιοσύνης. Το ξέρω ότι θα μου πεις να πάρω την τσαπού του τάρανδου και να κόψω το ποτό χωρίς μέτρο, γι' αυτό άκυρο, μια όμορφη νεαρή ρωσίδα ντυμένη αγιοβασιλίνα, το βράδυ των χριστουγέννων ή της πρωτοχρονιάς, μου φτάνει και μου περισσεύει. Αμήν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
60
Πόντοι
4.095
Δεν με πιστεύετε τελικά ότι είναι Άδειος Βασίλης.

Βρε Speed, εξήγησέ τους τους ότι σε εμάς ήρθε ήδη ο Νικολάκης (Νικόλα τον λένε κανονικά, όχι Βασίλη) και ήταν στεγνός ο τύπος.

Ταπί και ψύχραιμος εμφανίστηκε, άδειες έμειναν οι κάλτσες φέτος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom