Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νομιζω παλια ειχα πιει Βεργινα Βαις 2-3 φορες και με ειχε αρεσει πολυ. Θυμαμαι οτι ηταν Βαις αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν της Βεργινα η καποιας αλλης μαρκας, ητανε πριν χρονια. Γενικα αξιοπρεπης μπυραΗ πιο value for money Ελληνική μπύρα, είναι η Βεργίνα.
Τσεκάρετε Πορφύρα και Red και θα με θυμηθείτε.
Παίζουν στάνταρ προσφορά -15 & -20% στον ΑΒ.
Δε μιλάμε γι' αυτές, ρε τύπε. Μιλάμε για πραγματικές μπύρες.....ετρεχε εξω και μύριζε όλη η αποθήκη κάτουρο τη σιχάθηκα ακόμα πιό πολύ.
Σορυ φίλε, χειροτερη και απ την αμστελ η αλφα.Η Άλφα είναι καλούτσικη από τις ελληνικές
Η σαγκρια δεν ειναι κρασι ρε φιλεΚαι εγώ της μπύρας είμαι το κρασί δεν μ αρεσει με πονάει το στομάχι αν πιω κρασί.. Σαγκρια και με το ζόρι.. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ήμουνα φίλος του κρασιου
ξαναδοκιμασα στις διακοπες μου την Βεργινα, δυστηχως πιο χαλια μπυρα δεν ξερω, μου ηρθε να ξερασω.Νομιζω παλια ειχα πιει Βεργινα Βαις 2-3 φορες και με ειχε αρεσει πολυ. Θυμαμαι οτι ηταν Βαις αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν της Βεργινα η καποιας αλλης μαρκας, ητανε πριν χρονια. Γενικα αξιοπρεπης μπυρα
oi πραγματικές μπύρες ποιές ειναι δηλαδη;Δε μιλάμε γι' αυτές, ρε τύπε. Μιλάμε για πραγματικές μπύρες.
Αυτές στα κουτάκια, είναι για πλένεις τα τζάμια στ' αυτοκίνητο.![]()
αι επειδή όλοι οι Χρυσαυγίτες φασίστες του bou.com είναι και ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ πιείτε και καμία Μολότοφ.

Παίζεις με τον Ντόναλντ, μικρέ;Εντάξει γνωστή απολαυστική αυτή η βέλγικη,
![]()
τελευταία πάντως πολύ μου άρεσε και αυτή εδώ.
![]()
![]()
8η Μέρα IPA
Βύνη: Marris Otter Pale Malt, Munich Malt, Amber Malt & Aromatic Malt Λυκίσκος: Ολόκληρα άνθη των αμερικάνικων ποικιλιών Mosaic, Citra & Simcoe Ζύμες: Αφροζύμωτες μαγιές, ζύμωση σε θερμοκρασία 18oC, ωρίμανση 6 εβδομάδων σε χαμηλές θερμοκρασίες Αλκοόλη: 7.0% vol Βαθμοί Πικράδας: 65 IBU...shop.septem.gr