Νομίζω από τις πιο ωραίεςStella Artois βαρέλι .....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νομίζω από τις πιο ωραίεςStella Artois βαρέλι .....
αμα θυμασαι ποσες ηπιες μαξ σε μια μερα, τοτε δεν ηπιες αρκετεςΠόσες έχετε πιει μαξ σε μια μέρα;

Είμαι φαν.Όλες οι μπύρες της Κερκυραικης ζυθοποιιας, και όλες της septem, ελληνικές και για όλα τα γούστα
Έτσι.οποιος εχει παει εξωτερικο (κυριως τσεχια,βελγιο,ολλανδια) και εχει πιει σε εξευτελιστικες τιμες καποιες απτις καλυτερες μπυρες που εχει η ευρωπη (στην ελλαδα πωλουνται σε τριπλη τιμη, αν τις βρεις), μετα ερχεσαι ελλαδα και ολες οι μπυρες μας σου φαινονται ιδιες...
Μπορει να μην εχουν τσιπουρα, ρακες, ουζα, μαυροδαφνες, αλλα τις μπυρες τις εχουν παει σε αλλο επιπεδο εκει.
και εκει στα πειραιωτικα λημερια σου εχει 2 μαγαζακια με ψαγμενες μπυρες (ειχε τουλαχιστον, εχω να παω χρονια).Τις έχει όλες βαρέλι στην Σκωτσέζικη πάμπ στην Πανόρμου.
Δεν μένω Πειραιά τύπε αλλά συχνάζω πλέον.και εκει στα πειραιωτικα λημερια σου εχει 2 μαγαζακια με ψαγμενες μπυρες (ειχε τουλαχιστον, εχω να παω χρονια).
Το Bibere ηταν το πιο κυριλε (με φαι κτλ) και το οινομπυραμα (ροκαδικο φοιτητοστεκι) στο στενακι ακριβως απο πισω ηταν τιγκα στις τσεχικες με μεζε κτλ. Ωραια μαγαζια, ειδικα στο δευτερο επινες το πατο σου και ο λογαριασμος ηταν για γελια.

Real Pro πίσω από την Αθηναϊκή?Εχει ιδεα κανεις πως λεγοταν/λεγεται το μεγαλο σουπερ μαρκετ που ηταν για εμπορους (χοντρικη κτλ) κοντα στο Ρεντη/Κηφισο καπου εκει τριγυρω; Μου διαφευγει το ονομα, που εμπαινες μονο με καρτα και αγοραζες τιμολογιο.
Τελος παντων, ειχε ορισμενες μπυρες που ουτε να τις προφερεις δεν μπορουσες, τεραστια ποικιλια. Ειχαμε παει για χαβαλε και τελικα σηκωσαμε 2 καφασια. Θα σας ελεγα τι ειχα πιει αλλα ειχα χεστει απανω μου μετα την τεταρτη-πεμπτη μπυρα... προφανως δεν ηταν 5% αλκοολ εκεινα τα φαρμακια, κατι μοναστηριακες κατι ουισκομπυρες ουτε ξερω τι επινα
Αν υπαρχει ακομα το μαγαζι αξιζει επισκεψη.
ειχε σιγουρα αλλο ονομα πριν χρονια αν ειναι αυτο. Αλλα αποτι βλεπω σε παρομοιο σημειο ειναι και παρομοια φαση, μονο για επαγγελματιες.Real Pro πίσω από την Αθηναϊκή?
Μακρο λεγοταν! (νομιζω)Real Pro πίσω από την Αθηναϊκή?
Αυτό είναι εκεί από το 2016-17 αν δεν κάνω λάθος.ειχε σιγουρα αλλο ονομα πριν χρονια αν ειναι αυτο. Αλλα αποτι βλεπω σε παρομοιο σημειο ειναι και παρομοια φαση, μονο για επαγγελματιες.
Αυτό είναι απέναντι και λέγεται πλέον MartΜακρο λεγοταν! (νομιζω)