Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.919
- Πόντοι
- 2.606
πολύ σωστά, είναι πλούσια και σε Ω3Και η ρεγγα.
πολύ σωστά, είναι πλούσια και σε Ω3Και η ρεγγα.
Λάθος τακτική τύπε μου...πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Εχω την εντυπωση οτι μας φωναζεις για μπαχαλο και τρολαρισμα και ξερεις πολυ καλα οτι εγω τουλαχιστον ειμαι σοβαροτατος και δεν συμμετεχω σε μπαχαλεματα,σε αντιθεση βεβαια με αλλο μελος που καλεσες και εχει συνδεσει το νικνειμ του αποκλειστικα με αυτο.
σας ευχαριστω ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ ΜΑΣΕχω την εντυπωση οτι μας φωναζεις για μπαχαλο και τρολαρισμα και ξερεις πολυ καλα οτι εγω τουλαχιστον ειμαι σοβαροτατος και δεν συμμετεχω σε μπαχαλεματα,σε αντιθεση βεβαια με αλλο μελος που καλεσες και εχει συνδεσει το νικνειμ του αποκλειστικα με αυτο.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ μπορει να συμμετεχει λογω επιστημονικης καταρτισης και μονο
Ορθός εμιλησες για άλλη μια φοράσας ευχαριστω ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ ΜΑΣ
λοιπον ΝΑΙ ο ανδρας μπορει να αγαπαει,να ειναι ρομαντικος ΚΑΙ να κλανει,να ρευεται,να χεζει και γενικα να κανει ΚΑΙ γουρουνιες
η ΕΠΙΣΤΗΜΗ εμιλησε![]()
τύπε ακούστηκε σε σολ μείζονα ή σε σολ ελάσσονα? εξαρτάται, για πε...πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??
δε στο συνιστώ, σε κόβω να βγάζεις μερένταΔεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στο πάνελ.Εχω την εντυπωση οτι μας φωναζεις για μπαχαλο και τρολαρισμα και ξερεις πολυ καλα οτι εγω τουλαχιστον ειμαι σοβαροτατος και δεν συμμετεχω σε μπαχαλεματα,σε αντιθεση βεβαια με αλλο μελος που καλεσες και εχει συνδεσει το νικνειμ του αποκλειστικα με αυτο.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ μπορει να συμμετεχει λογω επιστημονικης καταρτισης και μονο
Αφου έφυγε μαζί σου δεν την πείραξε, ήταν κρότου και όχι βρώμας γιατί αλλιώς θα εφευγε τρέχοντας μόνη της.......πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Δεν ξερω καν για τι συζηταμε....Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στο πάνελ.
Για το εν λόγω θέμα τι άποψη έχετε?![]()
κλαβει τουριστες στο αεροδρομιο τωρα
κάνει και τέτοια?κλαβει τουριστες στο αεροδρομιο τωρα![]()