Νέα

Αγάπη.... υπάρχει;; Έχετε αγαπήσει πραγματικά μια γυναίκα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas2pros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
24.018
Πόντοι
7.046
Υπάρχει αγάπη, μόνο που είναι συνήθως μονόπλευρη, σχεδόν πάντα από την μεριά των ανδρών.

Άλλο ένα ζώον εγώ, πολλάκις ηλιθιος στην ζωή μου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.076
Πόντοι
3.556
πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Λάθος τακτική τύπε μου...
Σε τέτοιες περιπτώσεις, πριν συναντήσουμε την κοπέλα τρώμε δυο σουβλάκια μπιφτέκι πατάτες με έξτρα τζατζίκι !! Οταν λοιπόν θα ξεκινούσες να μιλάς θα λιποθυμούσε κατευθείαν και για σιγουριά θα της έδινες και το φιλί της ζωής !! Κατευθείαν θα το έριχνες το κορίτσι με συνοπτικές διαδικασίες, αμάν πια όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι :cheesy::woldman::confused:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.755
Πόντοι
7.885
Αγάπη μόνο τύποι :rockon::rockon:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.890
Πόντοι
3.656
Εχω την εντυπωση οτι μας φωναζεις για μπαχαλο και τρολαρισμα και ξερεις πολυ καλα οτι εγω τουλαχιστον ειμαι σοβαροτατος και δεν συμμετεχω σε μπαχαλεματα,σε αντιθεση βεβαια με αλλο μελος που καλεσες και εχει συνδεσει το νικνειμ του αποκλειστικα με αυτο.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ μπορει να συμμετεχει λογω επιστημονικης καταρτισης και μονο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
58.922
Πόντοι
12.756
Εχω την εντυπωση οτι μας φωναζεις για μπαχαλο και τρολαρισμα και ξερεις πολυ καλα οτι εγω τουλαχιστον ειμαι σοβαροτατος και δεν συμμετεχω σε μπαχαλεματα,σε αντιθεση βεβαια με αλλο μελος που καλεσες και εχει συνδεσει το νικνειμ του αποκλειστικα με αυτο.
σας ευχαριστω ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ ΜΑΣ
λοιπον ΝΑΙ ο ανδρας μπορει να αγαπαει,να ειναι ρομαντικος ΚΑΙ να κλανει,να ρευεται,να χεζει και γενικα να κανει ΚΑΙ γουρουνιες
η ΕΠΙΣΤΗΜΗ εμιλησε:coffee:

Xaramofais

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
21.167
Πόντοι
5.906
σας ευχαριστω ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ ΜΑΣ
λοιπον ΝΑΙ ο ανδρας μπορει να αγαπαει,να ειναι ρομαντικος ΚΑΙ να κλανει,να ρευεται,να χεζει και γενικα να κανει ΚΑΙ γουρουνιες
η ΕΠΙΣΤΗΜΗ εμιλησε:coffee:
Ορθός εμιλησες για άλλη μια φορά :coffee:

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.655
Πόντοι
4.696
πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??
τύπε ακούστηκε σε σολ μείζονα ή σε σολ ελάσσονα? εξαρτάται, για πε...
Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
δε στο συνιστώ, σε κόβω να βγάζεις μερέντα

• Χαχα
Αντιδράσεις: akis..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.919
Πόντοι
2.606
Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στο πάνελ.
Για το εν λόγω θέμα τι άποψη έχετε?:coffee::coffee::coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
536
Πόντοι
81
πηγα σημερα να κανω ερωτικη εξομολογιση σε μια κοπελα που μ ενδιαφερει αρκετα και την αγαπω ειλικρινα...Εκει που καθομασταν και πιναμε το ποτακι μας μετα το δειπνο,πηγα να την παρω αγκαλιά και να της το πω αυτο που θελω τοσο καιρό....Οτι την αγαπω αληθινα και η καρδιά μου σκιρτάει για εκεινη,αλλα δυστυχως μολις ξεκινησα να μιλαω μια πορδή εφυγε με δυναμη απο τον κόλο μου σοκάροντας την κοπελα και μετα με τροπο της ειπα να φυγουμε....λετε να την πειραξε??Δεν θελω να την χασω,την αγαπω,θα γινομουνα και χαλί να με πατησει...
Αφου έφυγε μαζί σου δεν την πείραξε, ήταν κρότου και όχι βρώμας γιατί αλλιώς θα εφευγε τρέχοντας μόνη της.......
Εφόσον την αγαπάς θα σε συγχωρέσει........πες της οτι εχεις ακούσει ότι στο Ντουμπάι πάνε αλλες και τις χέζουν εσύ για μια κλανιά κάνεις έτσι.....

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
77
Like
3.633
Πόντοι
13.145
Υπηρχε ενα κοριτσι για το οποιο εκανα τις μεγαλυτερες τρελες,καθε δευτερολεπτο,λεπτο,ωρα,μερα νυχτα που ειμουν μαζι της ειμουν συνεχεια
στις 100.000 στροφες οταν χωρισαμε βαρεσα την διαταραχουλα μου και μεγαλη καταθλιψαρα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.890
Πόντοι
3.656
Eγω παλι θα προτεινα,σπο τη στιγμη που κατι πηρε το ματι μου για ρομαντισμο,να καλεσουμε τον φιλτατο @troubakhs να μας δωσει τα φωτα του

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.555
Πόντοι
6.256
Ολη η μουργα μαζεμενη:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories