Πορνερ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 10
- Like
- 573
- Πόντοι
- 311
Τεράστια καύλα!!!

Τεράστια καύλα!!!
δηλαδη ποσα επρεπε να βγαζει;Τα γάμησε όλα με το ποθεν εσχες, μα καλα χαζη ειναι; Δε το σκεφτηκε οτι θα γινει χαμος;
Σίγουρα παραπάνω από 250 ευρώ το μήνα που δήλωσεδηλαδη ποσα επρεπε να βγαζει;
Φαντάσου ο Χαγιατε βγάζει 5κ τη βδομάδα...Σίγουρα παραπάνω από 250 ευρώ το μήνα που δήλωσε
Τι τη νοιάζει το μπούλινγκ; Ο «μπάρμπας» να είναι καλά να του τα μασάε
μετα το εχει μπαρμπα στη Κορωνη , η εξελιξη ειναι το εχει μπαρπμα σκετο α χα χα χαΤι τη νοιάζει το μπούλινγκ; Ο «μπάρμπας» να είναι καλά να του τα μασάει![]()
![]()
To ειπε αυτο δημοσια?Οχι οτι μου προξενει εντυπωση αλλα οι ψηφοφοροι της λογικα δεν θα αντιληφθηκαν καν τι ειπε.Τελος παντων θα ειμαι ευγενης προς το νημα και αυτα που πρεσβευειΜ'αρέσει που απάντησε ότι τα 3000 τον χρόνο είναι τα κέρδη της, δηλαδή τα έσοδα μείον τα προσωπικά έξοδα του μήνα.
1. Από πότε μειώνεται το φορολογητέο εισόδημα με τα προσωπικά έξοδα; Διατροφή, πάγια, τι λέμε; Σε ποιον πλανήτη ζει και σε ποιους πολίτες μιλάει;;;
2. Εργένισσα χωρίς ενοίκιο, να τρώει 1600€ τον μήνα (τα έξοδα που λέει) συν τα 250€ τον μήνα (τα καθαρά κέρδη που λέει, τα οποίο βέβαια μπορεί να τα αποταμιευσε, ποιος ξέρει), χωρίς να βγαίνει και να κάνει ταξίδια όπως η ίδια είπε. Τα βλέπει αυτά ο Κούλης;
3. Αν δεχτούμε ότι της βγήκαν κάπως παραπάνω τα έξοδα λόγω προεκλογικής περιόδου, τότε στα "προσωπικά έξοδα" μπορούμε να βάλουμε και ό,τι ξοδεύει η κάθε ψωνάρα για να προωθήσει τον εαυτό της; Δεν μιλάω για την Λατινιπούλου συγκεκριμένα, γενικά λέω. Άμα κάνω 50.000 flyers που θα λέω ψηφίστε με, αυτό εκπίπτει από την εφορία;
ΟΙ ψηφοφόροι της Λατινοπούλου προφανώς είναι χαζοβιόληδες. Κάποιος άλλος χαρακτηρισμός δεν υπάρχει για αυτούς.To ειπε αυτο δημοσια?Οχι οτι μου προξενει εντυπωση αλλα οι ψηφοφοροι της λογικα δεν θα αντιληφθηκαν καν τι ειπε.Τελος παντων θα ειμαι ευγενης προς το νημα και αυτα που πρεσβευει![]()
με αυτην την λογικη εμενα το ποθεν εσχες μου ειναι -10.000Μ'αρέσει που απάντησε ότι τα 3000 τον χρόνο είναι τα κέρδη της, δηλαδή τα έσοδα μείον τα προσωπικά έξοδα του μήνα.
1. Από πότε μειώνεται το φορολογητέο εισόδημα με τα προσωπικά έξοδα; Διατροφή, πάγια, τι λέμε; Σε ποιον πλανήτη ζει και σε ποιους πολίτες μιλάει;;;
2. Εργένισσα χωρίς ενοίκιο, να τρώει 1600€ τον μήνα (τα έξοδα που λέει) συν τα 250€ τον μήνα (τα καθαρά κέρδη που λέει, τα οποίο βέβαια μπορεί να τα αποταμιευσε, ποιος ξέρει), χωρίς να βγαίνει και να κάνει ταξίδια όπως η ίδια είπε. Τα βλέπει αυτά ο Κούλης;
3. Αν δεχτούμε ότι της βγήκαν κάπως παραπάνω τα έξοδα λόγω προεκλογικής περιόδου, τότε στα "προσωπικά έξοδα" μπορούμε να βάλουμε και ό,τι ξοδεύει η κάθε ψωνάρα για να προωθήσει τον εαυτό της; Δεν μιλάω για την Λατινιπούλου συγκεκριμένα, γενικά λέω. Άμα κάνω 50.000 flyers που θα λέω ψηφίστε με, αυτό εκπίπτει από την εφορία;
4. Αυτό σημαίνει ότι τα ποσά που ακούμε για τους άλλους πολιτικούς, είναι ΜΕΤΑ τα προσωπικά έξοδα;!!;;! Δηλαδή σε ό,τι διαβάζουμε για τα εισοδήματά τους, να προσθέτουμε και 30-40 χιλιάρικα που τρώνε τον χρόνο; (Είμαι συντηρητικός, βλέπετε. Δεν λέω ότι τρώνε κάνα πεντοχιλιαρο τον μήνα. Αλλά ούτε και 2 χιλιάρικα -όχι, όχι, εκεί που έχουν πάει τα σούπερ μάρκετ και η μαναβική, δεν βγαίνουν με παρακάτω μάνα μου. Εκτός αν κυνηγούν τις προσφορές και πάνε λαϊκή οι υπηρέτριές τους μετά τις 2.)Μ'αρέσει που απάντησε ότι τα 3000 τον χρόνο είναι τα κέρδη της, δηλαδή τα έσοδα μείον τα προσωπικά έξοδα του μήνα.
Χύσιμο μάπα