Νέα

Άφραπη ημι-καλοκαιρινή ημισέληνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πραγματικά ξεκινά μιά μακρά περίοδος αφραποσύνης και στριπερικής αποτοξίνωσης με αυτά που συμβαίνουν στα γαμαζά μας!Προτείνω επιθανάτια τελετή επί της συγγρού σαββάτο βράδυ αμέσως μετά τα μεσάνυχτα της 8ης Μαίου 2010.Ο θανών φραπές σε ημιθρυμματισμένο ποτήριον,λίγα λουλούδια εκ δεξιών και μιά φωτογραφία όλων των ένφραπων κορασίδων περιστοιχισμένες του ημιθανόντος ποτηρίου.Επίσης διακοπή της κυκλοφορίας για 5 λεπτά και στα 2 ρεύματα της λεωφόρου απωλείας ώς ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους ιδιοκτήτες που μας βοηθούν στο να κρατάμε λεφτά βλέποντας αυτή τη δύνη της κρίσης να μας ρουφάει στον πάτο του ποτηρίου.. :2on1:.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί να περιοριστούμε μόνο στο χώρο της Λεωφόρου Συγγρού; Υπάρχει και η πλατεία Μπουρναζίου, όπου προσωπικά εκεράσθην φραπέ άπαξ προ 5μήνου πάνω-κάτω σε μία "ιδιωτική" (γαλλιστί: prive) κατάσταση και αργότερα, ίσως, ανηφορίσουμε προς Λεωφόρο Καβάλας στο γνωστό σούπερμάρκετ άνωθεν του οποίου συχνάζουν οι "Βασσίλισες της Αθήνας", αγγλιστί Athens Queens (για ολίγον διάστημα: Μπλε Μύλος, γαλλιστί Moulin Blue ή κάτι τέτοιο). Μπορούμε να πάμε από Εθνική όπου και πιθανώς να μη συναντήσουμε κίνηση και είναι κομμάτι πιο γρήγορο, βρε αδερφέ!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πραγματικά ξεκινά μιά μακρά περίοδος αφραποσύνης και στριπερικής αποτοξίνωσης με αυτά που συμβαίνουν στα γαμαζά μας!Προτείνω επιθανάτια τελετή επί της συγγρού σαββάτο βράδυ αμέσως μετά τα μεσάνυχτα της 8ης Μαίου 2010.Ο θανών φραπές σε ημιθρυμματισμένο ποτήριον,λίγα λουλούδια εκ δεξιών και μιά φωτογραφία όλων των ένφραπων κορασίδων περιστοιχισμένες του ημιθανόντος ποτηρίου.Επίσης διακοπή της κυκλοφορίας για 5 λεπτά και στα 2 ρεύματα της λεωφόρου απωλείας ώς ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους ιδιοκτήτες που μας βοηθούν στο να κρατάμε λεφτά βλέποντας αυτή τη δύνη της κρίσης να μας ρουφάει στον πάτο του ποτηρίου.. :2on1:.

Παθιαρη μου, τι σε στεναχωρησε παλι ? :think:

Αυτα..

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Mεγάλε έχεις πρόβλημα.Μα καλά.Κανένα μαγαζί δεν σου αρέσει?Τι θες να κάνεις δηλαδή σε τέτοια μαγαζιά?Να πηδήξεις?Αυτό δεν γίνεται μεγάλε...ή αν γίνετε πολύ δύσκολα και όχι εκεί μέσα μάλλον.Εν το μεταξύ από ότι μου έχουν πει πολλές γκόμενες σε έχουν πάρει χαμπάρι ποιός είσαι και ότι γράφεις συνέχεια κακές κριτικές για τα μαγαζιά...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
2.157
Mεγάλε έχεις πρόβλημα.Μα καλά.Κανένα μαγαζί δεν σου αρέσει?Τι θες να κάνεις δηλαδή σε τέτοια μαγαζιά?Να πηδήξεις?Αυτό δεν γίνεται μεγάλε...ή αν γίνετε πολύ δύσκολα και όχι εκεί μέσα μάλλον.Εν το μεταξύ από ότι μου έχουν πει πολλές γκόμενες σε έχουν πάρει χαμπάρι ποιός είσαι και ότι γράφεις συνέχεια κακές κριτικές για τα μαγαζιά...
σιγα μη σκισεις κανενα μαγουλο ρε συ..

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

καλά πές ότι εγώ έχω μόνο πρόβλημα.Εξήγησέ μου όμως είναι τυχαίο ότι από τις τελευταίες κριτικές του τελευταίου έτους η συντριπτική πλειοψηφία είναι αρνητική?Αν το βλέπεις αυτό γιατί λές ότι εγώ έχω πρόβλημα?και ναι φιλαράκι αν θές να μάθεις εγώ και πολλοί από εμάς που δεν είμαστε μαλάκες όσο νομίζουν κάποιοι θέλουμε να γαμάμε ή τουλάχιστον να μας πιπώνουμε κωλομπαρούδες και όχι να πληρώνουμε για το τίποτα!Εσένα στη δουλειά σου σε πληρώνουν για το τίποτα?Εν τω μεταξύ αυτές που στο έχουν πεί νομίζουν ότι είναι και γατόνια...μόνο μία είναι γατόνι...

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πες μου κι άλλα [size=10pt]άντρακλα.. [/size] :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

[size=4pt](στα εφαγε χοντρά, ε ????)[/size]

17aa.jpg

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αν κατάλαβα καλά αναφέρεις στις κωλομπαρούδες το Πάθο και αν γνωρίζουν για τις κριτικές που γράφει?????? :idiot:....είναι σοβαρά πράγματα αυτά?από κει και πέρα και ο μόνος να ήταν(που δεν είναι) που δε του αρέσει κανένα μαγαζί(για τους x,y,z λόγους) έχει κάθε δικαίωμα να το λέει και να το υποστηρίζει.

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
έχει κάθε δικαίωμα να το λέει και να το υποστηρίζει.

γιατί ρε?χούντα δεν έχουμε?πώς έχω-έχουμε το δικαίωμα να εκφράζομαι-όμεθα όπως θέλω και θέλουμε όλοι μας εμείς οι "ελεύθεροι" άνθρωποι τούτης της κενωνίας?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
γιατί ρε?χούντα δεν έχουμε?πώς έχω-έχουμε το δικαίωμα να εκφράζομαι-όμεθα όπως θέλω και θέλουμε όλοι μας εμείς οι "ελεύθεροι" άνθρωποι τούτης της κενωνίας?
ω ναι....έχεις δίκιο ελησμόνησαααααα :headbang:....αλλά θα επανορθώσω
γι'αυτο πρόσεχε τί λες Πάθε γιατί "αι προσφερόμεναι υπηρεσίαι των απανταχού χαμαιτυπείων ήσαν,είναι και θα είναι έξοχαι".....αλλιώς  :s&m_1:

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Δεν έχω αναφέρει κανένα.Αυτές μου είπαν ότι υπάρχουν κάποια άτομα που γράφουν συνέχεια κακές κριτικές.Προφανώς ορισμένες θα μπαίνουν στο δίκτυο.Τέλος πάντων και μένα δεν μου αρέσει η κατάσταση στα μαγαζιά,αλλά όποτε πάω κοιτάω μόνο τα θετικά και προσπαθώ να περάσω καλά.Απλά όπου είναι πολύ χάλια,δεν ξαναπάω...Αυτοί χάνουνε παράδες,όχι εμείς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom