Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες. Για όποιον ενδιαφέρεται η Κυρία Vida θα συνεχίσει το μειωμένο κόστος για ένα μικρό διάστημα.
Δε θα ειναι και τόσο μικρό.... κάτσε και θα δεις . Το 150 δεν στεκεται ουτε στην Αθηνα θα σταθεί εδω ;Καλησπέρα μάγκες. Για όποιον ενδιαφέρεται η Κυρία Vida θα συνεχίσει το μειωμένο κόστος για ένα μικρό διάστημα.
η κυρία Βίντα από ότι έχω δει κάνει συχνά τουρ. Ηταν αθηνα κρητη και τωρα παλι Θεσσαλονικη. Ενδιαφέρουσα παρουσία.Καλησπέρα μάγκες. Για όποιον ενδιαφέρεται η Κυρία Vida θα συνεχίσει το μειωμένο κόστος για ένα μικρό διάστημα.
κάποια έγραψαν ότι πήγε Κρήτη. Εγώ την έχω φίλη στο insta (aliki_bad) θα την βρεις. Έχω στείλει πολλές φορές μυνήματα αλλά καμία απάντηση. Αν ξέρει κανείς ας πει έστω και σε PM. Ευχαριστώ.Ξέρουμε που έχει πάει η Αλικη η ανωμαλίαρα που πέρασε για λίγο από bad girls? Ειναι switch με πολυ ανωμαλια
η απολυτη εμπειρια........Καλησπέρα μάγκες. Για όποιον ενδιαφέρεται η Κυρία Vida θα συνεχίσει το μειωμένο κόστος για ένα μικρό διάστημα.
Πόσο είναι το μειωμένο φίλε μουΚαλησπέρα μάγκες. Για όποιον ενδιαφέρεται η Κυρία Vida θα συνεχίσει το μειωμένο κόστος για ένα μικρό διάστημα.
Είναι και sub αυτή η μόνο dom?η απολυτη εμπειρια........
H Vida είναι μόνο κυρίαρχη!Είναι και sub αυτή η μόνο dom?
Καλησπέρα φίλε μου.Στα 100 ευρώ είναι αλλά δεν ξέρω αν ισχύει το μειωμένο κόστος ακόμα ή αν έχει τελειώσει.Πόσο είναι το μειωμένο φίλε μου
ευχαριστω πολυ να εισαι καλα ..Καλησπέρα φίλε μου.Στα 100 ευρώ είναι αλλά δεν ξέρω αν ισχύει το μειωμένο κόστος ακόμα ή αν έχει τελειώσει.
Δε θα τελειώσει ποτέ και αν τελειώσει πάντα θα υπάρχει το ψαλίδι για οποιον το ζητήσει φυσικά και δεν πιαστεί κοροϊδο να σκάσει όσα του πουνεΚαλησπέρα φίλε μου.Στα 100 ευρώ είναι αλλά δεν ξέρω αν ισχύει το μειωμένο κόστος ακόμα ή αν έχει τελειώσει.
Κρίμα και έχει κορμάρα για δυνατά ξεσκισματα και καρφώματα και φάτσα εκφυλη για γούστα τρελά σκληρά και βρώμικαH Vida είναι μόνο κυρίαρχη!
Απόλυτη εμπειρία φίλε μου δεν λες τίποτα.Έχει κάνει και σεμηνάριο πρώτον βοηθειών.Δεν γίνετε πιο επαγγελματίας πραγματικά.Γιατί μέσα σε ένα υπέροχο session έχει σημασία να νιώθει και ο υποτακτικός ασφαλής(πέρα από το να βρίσκεται στον παράδεισο!!)η απολυτη εμπειρια........
100 και για αθηνα;Καλησπέρα φίλε μου.Στα 100 ευρώ είναι αλλά δεν ξέρω αν ισχύει το μειωμένο κόστος ακόμα ή αν έχει τελειώσει.
Αθήνα 100 και πολλά της είναι,δεν το κατέχει παλαιμπεδίζει η βίνταΔε θα τελειώσει ποτέ και αν τελειώσει πάντα θα υπάρχει το ψαλίδι για οποιον το ζητήσει φυσικά και δεν πιαστεί κοροϊδο να σκάσει όσα του πουνε
Δε φτουράει το 150αρι στα μέρη μας ούτε καν στην Αθήνα δε φτουράει πιά
100Πόσο είναι το μειωμένο φίλε μου
Ναι αλλά δεν το κατέχει η Αφροδίτη την βοήθησε100 και για αθηνα;