Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.πρεπει να παρω αρθμο προκτωκωλου??? χαχαχ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.πρεπει να παρω αρθμο προκτωκωλου??? χαχαχ
Οοοο ,δεν το έχω σκεφτεί αυτό...Αντριάνα μην χάνεσαι.Και ας μην βάζεις φωτογραφίες μπαίνε να μας λες μια καλησπέρα. Καυλώνουμε με την πάρτι σου ακόμα και με αυτό. Μην μας ξεχνάς. Εμείς δεν σε ξεχνάμε.
Μια μέρα θα γράφει εδω γ...και η ΑΝΤΡΙΆΝΑ...ΧΧΧΧΑΧΧΑΑν διαβάσεις πιό πίσω θα δεις ότι κατά κανόνα τα ραντεβού της είναι στο bill.
Αν της στείλεις μνμ μάλλον θα σου το πει και η ίδια
θα μπω απο την πισω πορτα !!!χαχαχαΘα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Εκεί είναι μεγαλύτερη η ουρά. Την πάτησεςθα μπω απο την πισω πορτα !!!χαχαχα

Εδω πίσω πόρτα.
Η πίσω πόρτα είναι πάντα ανοιχτή ή θέλει το κατάλληλο αντικλειδι για το άνοιγμα της , μοντέλοκαυλα μου...Εδω πίσω πόρτα

δωματιακι στο bill και το δωρακι και ανοιγει η πισω πορτα!!!! χαχαχαΗ πίσω πόρτα είναι πάντα ανοιχτή ή θέλει το κατάλληλο αντικλειδι για το άνοιγμα της , μοντέλοκαυλα μου...![]()
![]()
Το ξέρω το έργο, αγαπητέ μου κύριε...δωματιακι στο bill και το δωρακι και ανοιγει η πισω πορτα!!!! χαχαχα
Τι έγινε; Μπήκες;τοκ τοκ

χτυπαω αλλα δεν ανοιγει κανενας , αμα εισαι μεσα ανοιξε εσυ !!! xaxaxaxaΤι έγινε; Μπήκες;![]()
Χαζός είμαι να ανοίξω;χτυπαω αλλα δεν ανοιγει κανενας , αμα εισαι μεσα ανοιξε εσυ !!! xaxaxaxa

ανοιξε θα σπασουμε την πορτα (την ΠΙΣΩ) !!!!! ειμαστε χιλιαδες με μασκες ΝταλιΧαζός είμαι να ανοίξω;![]()