buzzkill υπαρχουμε εμεις που βλεπουμε αυτα τα βιντεο και γουσταρουμε τρελα.αντριανακι μενω αγγλια μονιμα κοπελαρα συνεχισε δε φανταζεσαι ποσο με φτιαχνεις μολις ερθω τα χριστουγεννα ετομασου για τριωρο ραντεβου πονου παθους και ηδονης.Επισης για ολα τα πικροχολα αρχιδια που σχολιαζετε αρνητικα τη κοπελα .σας αλυσοδεσε κανεις και σας αναγκασε να μπαινετε στο νημα της?τι σχολιαζετε αρνητικα μια οπως βλεπω τοσο μα τοσο καλη επαγγελματια??αντριανα γραψε τα σιχαματα εκει που πρεπει .συνεχισε μωρακι ομορφο να μας ανεβαζεις .Μη ξαναδω σχολια εναντια στη κοπελα.σιχαμενοι αν ε θελετε βγειτε απο το νημα.βρηκαμε μια ττοια επαγγελματια και πατε να μας τη χαλασετε εμειτικοι κομπλξικοι στο διαολο απο το νημα σιχαματα εμετοι βρωμονερα κοπρiεςΟδηγίες προς ναυτιλλομένους :Η Αντριάνα είναι μια κοπέλα συνειδητοποιημένη για το είναι και τι κάνει σ' αυτή την ζωή και οι "υπηρεσίες" που σου προσφέρει απλόχερα είναι επειδή το θέλει η της βγαίνει με κάποιον.Ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε μια γυναίκα που την πληρώνουμε για να απολαμβάνουμε το έρωτα της που δεν μπορούμε η θα θέλαμε να έχουμε από την σχέση μας( θεός φυλάξει αν αρχίσουμε να έχουμε ταμπού στον αγοραίο έρωτα).Επισης δεν μας υποχρεώνει κάνεις να βλέπουμε τα βίντεο που ανεβάζει.Συνοψίζοντας λοιπόν καλό θα ήταν πριν να ξεστομίσουμε βαριές κουβέντες τύπου "ξεφτίλα" "αυτοσεβασμό"αξιοπρέπεια"κλπ να κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας. Αυτα τα ολίγα.
Αλάνια, ούτε ταμπού έχω, ούτε πουριτανός είμαι, τι θα γύρευα εδώ μέσα αν ήμουν άλλωστε. Ούτε έκρινα συνολικά την κυρία την οποία δε γνωρίζω . Έκανα ένα σχόλιο για τα video και τις δικές της λεζάντες που τα συνοδεύουν και εισέπραξα, αναμενόμενο, απάντηση (όπου η κυρία επίσης έβγαζε συμπεράσματα για το άτομο μου) στην οποία ανταπάντησα. Η χρήση της λέξης αξιοπρέπεια ήταν όντως λάθος από μεριάς μου, είναι ζήτημα αισθητικής και τίποτε άλλο.
Τέλος να πω πως όταν ανεβάζει κάποια διάφορα, πρέπει να είναι προετοιμασμένη και για πιθανές αντιδράσεις, θετικές ή αρνητικές. Ζητώ συγνώμη από την κυρία αν την έθιξα και από τους θεράπωντες της αν άγγιξα ευαίσθητες χορδές.
Αυτά και καλό βράδυ με υγεία σε όλους !
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

καθολου ρεεεεεεεεεεε
η μονο μαμ
και 

rose: