λιγο υπομονη μπεμπεκα και θα ανοιξουν τα ξενοδοχεια.σε υπερ λουξ χοτελ θα καταφθασω.ΠΕΡΙΜΈΝΩ, Φρανκι!!!!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λιγο υπομονη μπεμπεκα και θα ανοιξουν τα ξενοδοχεια.σε υπερ λουξ χοτελ θα καταφθασω.ΠΕΡΙΜΈΝΩ, Φρανκι!!!!!!

ετσι χυνω και εγω ποταμια τα χυσιαααααα θα ερθω στην αγκαλια σου ανδριαννα δε σε χανω με τίποτα
καληνυχτα μπεμπα.Καλό βράδυ, Φρανκι![]()
εσυ εισαι μικρος ρε και εχεις αποθεμα.εμεις οι μεγαλωμενοι που να τα βρουμε τα ποταμια?λες να μην με δεχτει εμενα που βγαζω σταλες?ετσι χυνω και εγω ποταμια τα χυσιαααααα θα ερθω στην αγκαλια σου ανδριαννα δε σε χανω με τίποτα
Της αρέσει να μας παιδεύει. Εδώ που τα λέμε κι εμάς μας αρέσει.Ολο νανι λες αλλα ανεβαζεις φωτο οποτε εμεις δεν βλεπω να κανουμε νανι...
Ρε παππού σε κάθε νήμα τα ίδια κούρασες να πουμε όλο Θα Θα θα και θα θα είσαιαντε μωρ πουτανιτσα και εννοια σου.που θα μου πας,εφτασα.
εεε ,ρε πουτσαααα,μόνο 3 μέρες είχα το Airbnb αυτή εβδομάδα..αλα δεν είχα πολύ όρεξη εχτές και σήμεραΗ Αντριάνα τώρα δεν ανεβάζει και τόσο συχνά φωτογραφίες. Μάλλον έχει πέσει πολύ π... δουλειά!

γεια σου ρε αντριανα οπλοο