το βλεπω.γλυψε εσυ την σοκολατα κανονικα και εγω να γλυψω οτι εχεις βαλει στο ροζ μουνακι σου.Φρανκι,σοκολάτα..γλιφω![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το βλεπω.γλυψε εσυ την σοκολατα κανονικα και εγω να γλυψω οτι εχεις βαλει στο ροζ μουνακι σου.Φρανκι,σοκολάτα..γλιφω![]()
γιατι μου το κανεις τωρα αυτο?γιατι ξερεις οτι δεν μπορω τωρα?κοντευει η μερα που θα σε τακτοποιησω.Φρανκι,σοκολάτα..γλιφω![]()
Ποια ταρατσα ειναι αυτη??ερχοοοοοοοοοοοομαιΆααα ανέβηκα![]()
ναι σοκοφρετα.Σοκοφρετα ητανε???
![]()
![]()
![]()
Στη σειρα.....Ποια ταρατσα ειναι αυτη??ερχοοοοοοοοοοοομαι
καλαυραααα τετοια κανεις..
αχαχαχα ,άσε κάποιος να βρει που είμαιΣτη σειρα.....
Βρισκομαι στην απεναντι ταρατσα και βλεπω κατω υπαρχουν καμια δεκαρια που ψαχνουν τροπο να ανεβουν στην ταρατσα που ειναι η Adrianna!!!!!!!!!!
εγώ εγώαχαχαχα ,άσε κάποιος να βρει που είμαι
.Αυτό κάπου στο σταθμό Αττική πρέπει να ναιΆααα ανέβηκα![]()
αρκετά φενετεεγώ εγώαν σε βρω τι χάνεις
![]()

πανάγο πάρε την Αντριάννα και τον Καρυπίδη και ελάτε αμυγδαλιτσα όλα εξασφαλισμένα.θα κανονίσουμε ειμαι κουρασμένος απο το πολλυ σεξ ευχαριστώ παντως
θα σου ρθω αλλα δε ξερω με ποια να εισαι σίγουρος χαχαπανάγο πάρε την Αντριάννα και τον Καρυπίδη και ελάτε αμυγδαλιτσα όλα εξασφαλισμένα.
το αντίθετο..το έχω δειΆμα αρχίζει και χοροπηδάει πάνω κάποια λες να μη σπάσει;;;
μωρό ..νομίζω σε είδα να πέρνεις φαγητό από ένα εστιατόριο χτες βράδυ.. σωστά..ήμουν έτοιμος να ρθω να σου κανω πρόταση για ραντεβού ;)το αντίθετο..το έχω δει
θα έπαιρνες κλωτσιά..μωρό ..νομίζω σε είδα να πέρνεις φαγητό από ένα εστιατόριο χτες βράδυ.. σωστά..ήμουν έτοιμος να ρθω να σου κανω πρόταση για ραντεβού ;)
αλλάμωρό ..νομίζω σε είδα να πέρνεις φαγητό από ένα εστιατόριο χτες βράδυ.. σωστά..ήμουν έτοιμος να ρθω να σου κανω πρόταση για ραντεβού ;)