Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι ωραία αυγουλάκια...Σφιχτά σφιχτά!!Καλησπέρα πάλι με τα αυγουλακια μου![]()
![]()

Μη τα μαλώνεις τα παιδιά. Είναι δύσκολες μέρες.Τη με ρωτάνε άμα έχω κάβλες!!?Έχω..δεν έχω-κάθομαι!![]()
![]()
![]()
ναι σιλερτο ξερουμε ρε παναγο.ρε μαγγακο,να σε ρωτησω.την ινα την εχεις περασει κανα χερι?

εσυ ετσι και αλλιως ησουν τρελακιαςζουρλαθικαμε απο τη κλεισουρα ζουρλαθικαμε απο τη κλεισουρα

πολύ σωστά τα λες...μπραβο σουΕ και???Είναι για μήνες?Και άμα το έχω εγώ!?
Καλησπέρα πάλι με τα αυγουλακια μου![]()
![]()
Σύμφωνο απόλυτος , θέλει πάνω από 6 μήνες για να σιγουρευτούμε ..!!! Όποτε καμία κοπέλα δεν θα δουλέψει για 6 μήνες και κάνενας πελάτης καλό θα είναι να μημ ψάχνει για καμία κοπέλα για το επόμενο 6 μηνο ...!!Ε και???Είναι για μήνες?Και άμα το έχω εγώ!?
Δε νομίζω να γίνει αυτό που λες τυπε..Σύμφωνο απόλυτος , θέλει πάνω από 6 μήνες για να σιγουρευτούμε ..!!! Όποτε καμία κοπέλα δεν θα δουλέψει για 6 μήνες και κάνενας πελάτης καλό θα είναι να μημ ψάχνει για καμία κοπέλα για το επόμενο 6 μηνο ...!!
Απευθύνομαι σήμερα σε όλους αυτούς που δεν έχουν καμία λογική στο κεφάλι τους!ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΨΆΧΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΠΈΛΕΣ!!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ!!! ΘΑ ΒΓΟΎΜΕ ΟΠΌΤΕ ΠΡΈΠΕΙ!ΟΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ!ΟΤΑΝ ΠΡΈΠΕΙ!!!![]()
![]()
επιχείρησε πρωτα να δωσεις καμια πληροφοριαΈχοντας διαβάσει τις κριτικές της adrianna οι περισσότεροι λένε πως συστήνεται για pse. Εγώ όμως προτιμώ gfe, τι λέτε να το επιχειρήσω (μετά το τέλος της καραντίνας) ή όχι;

Αρχικά είχα κάνει λογαριασμό για να βλέπω τα προφίλ και έμπαινα πολύ σπάνια, τώρα θέλω να μπορώ να στείλω πμ αλλά πρέπει να στείλω 5 μνμτ και έτσι με την ευκαιρία έκανα και την ερώτησηΜετά το τέ
Ακου για μετά την καραντίνα...
Προσωπικά είμαι 90% του gfe.
Αλλά αυτό που θες να κάνεις είναι σα να βάζεις τον γερμανικό ποιμενικό στον καναπέ για αγκαλίτσες...
(Και να στελνεις το τσιουάουα στη στάνη)
Σε περίπτωση που πέρασε η προηγούμενη απάντηση μου έκανα λάθος πήγαινε για τον tassos. Οπότε με λίγα λόγια μου λες να κάτσω στα αυγά μουΜετά το τέ
Αλλά αυτό που θες να κάνεις είναι σα να βάζεις τον γερμανικό ποιμενικό στον καναπέ για αγκαλίτσες...
Σε περίπτωση που πέρασε η προηγούμενη απάντηση μου έκανα λάθος πήγαινε για τον tassos. Οπότε με λίγα λόγια μου λες να κάτσω στα αυγά μου
και εγω το προφιλ για να βλεπω το εχωΑρχικά είχα κάνει λογαριασμό για να βλέπω τα προφίλ και έμπαινα πολύ σπάνια, τώρα θέλω να μπορώ να στείλω πμ αλλά πρέπει να στείλω 5 μνμτ και έτσι με την ευκαιρία έκανα και την ερώτηση

Οκκ πιστεύω να κατάλαβες τι εννοούσα! Απλά είμαιfan του gfe αλλά η adrianna είναι πολύ όμορφη και ήθελα μια γνώμη!!και εγω το προφιλ για να βλεπω το εχω![]()
![]()
μην πας για αγαπουλες θα ξενερωσεις στο λεει ο συναΓΩΝΙΣΤΗςΟκκ πιστεύω να κατάλαβες τι εννοούσα! Απλά είμαιfan του gfe αλλά η adrianna είναι πολύ όμορφη και ήθελα μια γνώμη!!
Μετά το τέ