pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 556
- Πόντοι
- 21
ανεβασε κανα βιντεο ρε αντριαννα να ξεχαρμανιασουμε
η εδω skyprivateAdrianna, τα πράγματα είναι απλά. Δημιουργείς έναν Skype λογαριασμό (όχι απαραίτητα, μπορείς και μέσω Viber ή ακόμη και facebook/messenger). Στην συνέχεια δημιουργείς έναν λογαριασμό pay pall τον οποίο συνδέεις με την τράπεζά σου (Ελλάδας ή Βουλγαρίας) με δυνατότητα ανωνυμίας και ξεκινάς την χρέωση. Όλα τα παραπάνω έχουν βήμα βήμα οδηγίες για δημιουργία. Εξαιρετική εφαρμογή του Skype έχει κάνει η πανέμορφη Alexis Monroe, δες το link παρακάτω:
Επειδή θα τραβήξει η ιστορία με τον κορωνοιό νομίζω πως η παραπάνω "προσέγγιση" είναι μονόδρομος για δραστηριότητες όπως η δική σου.
Ναι Ευχαριστώ, ξέρω θα τραβιέται πολύ Η κατάσταση, αλά ασ Κάπιος με βοήθησει λίγοAdrianna, τα πράγματα είναι απλά. Δημιουργείς έναν Skype λογαριασμό (όχι απαραίτητα, μπορείς και μέσω Viber ή ακόμη και facebook/messenger). Στην συνέχεια δημιουργείς έναν λογαριασμό pay pall τον οποίο συνδέεις με την τράπεζά σου (Ελλάδας ή Βουλγαρίας) με δυνατότητα ανωνυμίας και ξεκινάς την χρέωση. Όλα τα παραπάνω έχουν βήμα βήμα οδηγίες για δημιουργία. Εξαιρετική εφαρμογή του Skype έχει κάνει η πανέμορφη Alexis Monroe, δες το link παρακάτω:
Επειδή θα τραβήξει η ιστορία με τον κορωνοιό νομίζω πως η παραπάνω "προσέγγιση" είναι μονόδρομος για δραστηριότητες όπως η δική σου.
Ε τορα έχω χρόνο..για να δούμε..βοιθια please tomorrow!δες αυτο ειναι απλο
αλα δυσκολεύτηκα μόνη μου..Δεν θα μπορέσω μαλλον το εχασες θες να πεις ...Το χάσαμε το κορμι πατριώτες!

ίσως..Τασούλη εδώ είμαιμαλλον το εχασες θες να πεις ...