Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε παιδια εγω που εχω ζαχαρο μπορω να παω μαζί της η θα θελω μελι μετα να συνελθω
καλως γυρισες αντριαννα

Καυλαρα!!!καλισπερα σασ ζιταο σιγνομι γιρισα λιγο αροστι απο τιν βουλγαρια δεν ιμε ακομι καλα σιντομα μπορι κι αυριο να ιμε κοντα σασ :-* :-* :-*
δηλαδη?Κάτι έχει πάρει το αυτί μου, και τώρα η κοπέλα δηλώνει και μόνη της![]()
![]()
![]()
δηλαδη?
το αυτι σου θελει σερβις ;) τι ακριβως δηλωσε για πες...Κάτι έχει πάρει το αυτί μου, και τώρα η κοπέλα δηλώνει και μόνη της![]()
![]()
![]()
να φροντίσουμε να έχουμε και εμείς οι πελάτες ...τι δεν καταλαβες? Οποίος θα την συναντήσει να να ζητήσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις πρόσφατες
καλα τι υπαινησεσαι φιλε τι στοιχεια εχεις οτι κατι συμβαινει δεν καταλαβαίνω ακομη και με την γκομενα σου να πας θα πρεπει για να την μαμησεις να ζητας εξετασεις πριν τι λες τωραΠάντως απο τη στιγμή που οι κοπέλες σηκώνουν διαφορές φωτο στο σάιτ θα έπρεπε να σηκώνουν καθε φορά και τις εξετάσεις τους. Θα έπρεπε να το ζηταμε εμείς.
με το ονομα τους ...δεν νομιζω ....... οποτε θα φας εξετασεις δρακος απο εδω μεσα ;) ολα απο κονταΔεν υπαινησομαι τιποτα και δεν ξέρω τίποτα. Το εχω ξαναγραψει και παλιότερα σε αλλο νημα. Οι κοπέλες σηκώνουν φώτο ενημερωνοθν για τιμές προγράμματα κτλ γιατί να μην σηκώνουν κια φορά το μήνα και τις εξετασεις τους. Που είναι το κακο? Δεν το λεω συγκεκριμένα για αυτη την κοπέλα. Και φυσικά μην συγκρίνεις μια γκομενα με ενα call girl που παει με 10 τη μερα.
τασουλη και δρακους και μαιμουδες θα φας και οτι αλλο θες λοιπον οποιος θελει παει οποιος νομιζει κατι αλλο δεν παει και την βρησκει αλλιωςμε το ονομα τους ...δεν νομιζω ....... οποτε θα φας εξετασεις δρακος απο εδω μεσα ;) ολα απο κοντα![]()

τι δεν καταλαβες? Οποίος θα την συναντήσει να να ζητήσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις πρόσφατες
σωστος υπαρχουν και αλλες κοπελες και υπαρχει και χειρονακτικη εργασια ;)τασουλη και δρακους και μαιμουδες θα φας και οτι αλλο θες λοιπον οποιος θελει παει οποιος νομιζει κατι αλλο δεν παει και την βρησκει αλλιως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι δεν καταλαβες? Οποίος θα την συναντήσει να να ζητήσε όλες τις ιατρικές εξετάσεις πρόσφατες
ο φούφουτος....τελικά ποιός διαχειρίζεται την Αντριάννα ο Τάσος ή ο Ζαντρέν...???
έχω μπερδευτεί...