anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
...........................καλισπερα 10ιμερεσ 15 το πολι δεν ειμε εδο σασ αφινο τον κολο μου πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
εδώ είσαι...το έχει κλειστό από προχτές

...........................καλισπερα 10ιμερεσ 15 το πολι δεν ειμε εδο σασ αφινο τον κολο μου πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-*
εδώ είσαι...το έχει κλειστό από προχτές

η οικοδεσποινα λειπη φιλαρακι δεν εχει καφε μονο λουκουμακι ;)μπα περασα ειδα φως και μπηκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποια πεμπτη προχθεςΈγραψα κριτική για την Ανδριάννα Πέμπτη Βράδυ και ακόμα να δημοσιευθεί, είναι φυσιολογικός ο χρόνος ή έχω κάνει μαλακία??
πλακα μας κανεις εγω περιμενω 20 ημερες ;) :-ποια πεμπτη προχθες![]()
![]()
πλακα μας κανεις εγω περιμενω 20 ημερες ;) :-

χαλαρα και περιμενης ;)Άρα δεν έχω κάνει μαλακία και αν έκανα δεν είμαι ο μόνος υπάρχουν και άλλοι χειρότεροι![]()
![]()
Έγραψα κριτική για την Ανδριάννα Πέμπτη Βράδυ και ακόμα να δημοσιευθεί, είναι φυσιολογικός ο χρόνος ή έχω κάνει μαλακία??
ποια πεμπτη προχθες![]()
![]()
πλακα μας κανεις εγω περιμενω 20 ημερες ;) :-
εσυ παλι εξω βγηκες ...αληθεια εσυ πιανου κλωνος εισαι?????Μην μιλάτε μεταξύ σας οι κλώνοι, δεν πρόκειται να δημοσιευτούν οι κριτικές σας.
ρε σάλτα και γαμήσου που θα μου πείς τι θα πω και σε ποιόνΜην μιλάτε μεταξύ σας οι κλώνοι, δεν πρόκειται να δημοσιευτούν οι κριτικές σας.
καλος τον παπαραΜην μιλάτε μεταξύ σας οι κλώνοι, δεν πρόκειται να δημοσιευτούν οι κριτικές σας.
Μην μιλάτε μεταξύ σας οι κλώνοι, δεν πρόκειται να δημοσιευτούν οι κριτικές σας.
αυτο που ειπε σε σενα κανει δεν καταλαβεςΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑς ΠΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ........
εγω ξερω τι κανει και που ανηκει αλλα δεν εχει τα κοτσια να βγη μπροστα μουαυτο που ειπε σε σενα κανει δεν καταλαβες
τασσο τα ειπαμε αυτα μην ασχολησε με παπαρεςεγω ξερω τι κανει και που ανηκει αλλα δεν εχει τα κοτσια να βγη μπροστα μου
Εάν η Ανδριάνα κρέμεται από τα α****** σου κόψτα να πέσει κάτω...Μην μιλάτε μεταξύ σας οι κλώνοι, δεν πρόκειται να δημοσιευτούν οι κριτικές σας.