Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Συνάντηση με την Αντριάνα χθες...τα λόγια είναι περιττά...πολύ δυνατή..!!!
κατι ποο συγκεκριμενο τυπε για εμας που δεν την εχουμε παρειΣυνάντηση με την Αντριάνα χθες...τα λόγια είναι περιττά...πολύ δυνατή..!!!

:-* :-* :-* :-* :-*
Ε ειπε τα λογια περιτττα.
Μηπως να διαγραψει και το σχολιο του ως υπερβολη λόγου?![]()

Ε ειπε τα λογια περιτττα.

δώσε και άλλο βίντεο. Ανδριάνα είσαι υπέροχη:-* :-* :-* :-* :-*
Απο χτες κυλιέμαι στη μαλακια με το βιντεακι της. Η συνάντηση δε θα αργήσει να έρθει. Αλλά μέχρι τότε θέλουμε κι άλλο υλικό!δώσε και άλλο βίντεο. Ανδριάνα είσαι υπέροχη
Απο χτες κυλιέμαι στη μαλακια με το βιντεακι της. Η συνάντηση δε θα αργήσει να έρθει. Αλλά μέχρι τότε θέλουμε κι άλλο υλικό!
Γεια σου κλωνε...Ανεβασε κριτικη να διαβασω...σκεφτομαι να την κανω να τη δω...απο το στομα σου κρεμομαι...Συνάντηση με την Αντριάνα χθες...τα λόγια είναι περιττά...πολύ δυνατή..!!!
Εχεις δίκιο φίλε μου...Είμαι νέο μέλος και δεν έχω γράψει ακόμα κριτική για κάποια κοπέλα...Με άλλες έχω περάσει καλά και με άλλες χαλια...Πιστεύω απ τη στιγμή που δεν έχω γράψει κάποια κριτική θα αδικούσα εκείνες που έχω περσασει καλά..Αν και στις περισσότερες έχουν ειπωθεί όσα πρέπει να ξέρει ο κόσμος...Εφόσον θέλεις να ενημερώσεις για την Ανδριάννα , κάνε το σωστά και ολοκληρωμένα...γράψε δύο λογάκια και ας είναι περιττά ...
Γιατι κλώνος φίλε μου...??Εξήγησε μου το σκεπτικό σου να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος...Λέγοντας αυτά τα λόγια,ίσως μου δημιουργίσεις πρόβλημα γιατί περιμένω τηλ και από άλλες κοπέλες..φιλικά πάντα...Γεια σου κλωνε...Ανεβασε κριτικη να διαβασω...σκεφτομαι να την κανω να τη δω...απο το στομα σου κρεμομαι...
ειμαστε ετοιμοι λοιπον να διαβασουμε την κριτικη σου....Γιατι κλώνος φίλε μου...??Εξήγησε μου το σκεπτικό σου να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος...Λέγοντας αυτά τα λόγια,ίσως μου δημιουργίσεις πρόβλημα γιατί περιμένω τηλ και από άλλες κοπέλες..φιλικά πάντα...
σελίδα 23 παρόντος νήματοςπου είναι το βιντεάκι ? ?
Δεν έχω πρόβλημα...Αν τόσο σε πείραξε η δεν σου άρεσε,μου λες και το διαγράφω...Ε ειπε τα λογια περιτττα.
Οπως έγραψα πιο πάνω, θα πρέπει να γράψω κριτική και για άλλες κοπέλες...αφού δημιουργήθηκε τέτοιο θέμα,θα γράψω..το λάθος θα ήθελα να μου εξηγήσεις...ειμαστε ετοιμοι λοιπον να διαβασουμε την κριτικη σου....