Tzin tonik
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2021
- Like
- 16.351
- Πόντοι
- 2.256
Μουναρα Αdrianna
Ακόμα και μια θεότητα αναγνωρίζει τα κάλλη σου καυλα μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα καλησπέρα καλησπέρα καλησπέρα![]()
Τι μουναρος είσαι ρε @adriannaxxx για πολλά γαμησια από παντού
@adriannaxxx γαμησια στην παραλία να μας βλέπουν όλοι
ποτε θα δουμε footjob απο αυτα τα πανεμορφα ποδαρακια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα καλησπέρα καλησπέρα καλησπέρα![]()

Το καλυτερο στησιμο στα τεσσερα @adriannaxxx πολυ θελω να μπω στην κωλαρα σου
Στά 140€ είναι η το αναιβασε;Πρώτη φορά με την Adrianna. βλέποντας τοσο καιρό τα βιντεακια και γενικα το νημα εδω ειχα μεγαλες προσδοκίες..
Δικαιώθηκα πληρως.. η γυναικα δεν παιζεται.. απόλυτη καβλα.. κορμαρα. ομορφη γενικα μεσα στο νάζι και την κάβλα.. περασα τελεια νομιζω και αυτη.. σεξ σε απιστευτες στασεις.. τσιμπουκι για πανεπιστημιο.. και φυσικα κωλαρακι φουλ....!!!
μετα απο αυτο το ραντεβου αλλαξε η ιεραρχια μου.. μπηκε σιγουρα στο τοπ3 μου.. υπο συζητηση και για νο.1
βασικα θα την εβαζα νουμερο 1 αν ηταν λιγο πιο λιγο το δωρακι.. αλλα χωρις να σημαινει οτι δεν τα αξιζει.. ειναι τουρμπο η γυναικα..!!
Πρώτη φορά με την Adrianna. βλέποντας τοσο καιρό τα βιντεακια και γενικα το νημα εδω ειχα μεγαλες προσδοκίες..
Δικαιώθηκα πληρως.. η γυναικα δεν παιζεται.. απόλυτη καβλα.. κορμαρα. ομορφη γενικα μεσα στο νάζι και την κάβλα.. περασα τελεια νομιζω και αυτη.. σεξ σε απιστευτες στασεις.. τσιμπουκι για πανεπιστημιο.. και φυσικα κωλαρακι φουλ....!!!
μετα απο αυτο το ραντεβου αλλαξε η ιεραρχια μου.. μπηκε σιγουρα στο τοπ3 μου.. υπο συζητηση και για νο.1
βασικα θα την εβαζα νουμερο 1 αν ηταν λιγο πιο λιγο το δωρακι.. αλλα χωρις να σημαινει οτι δεν τα αξιζει.. ειναι τουρμπο η γυναικα..!!