Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.511
- Πόντοι
- 8.296
οι κοιλαράδες έχουνε το χρήμα αδερφέΣαβουρογάμησα είσαι αδερφούλα.
Που τους βρίσκεις αυτούς ? Στα γαρίδακια ή σε κανα Lidl?
οι κοιλαράδες έχουνε το χρήμα αδερφέΣαβουρογάμησα είσαι αδερφούλα.
Τωρα καταλαβαίνω γιατι εχω ρίξει τα ακαποτα και τους κρεμπιέδες της ζωής μου.οι κοιλαράδες έχουνε το χρήμα αδερφέ
Μ΄λα για τον εαυτό σου broΝαι γιατί οι υπόλοιποι είμαστε σαν τον Τζέισον Στέιθαμ.
........καταλάβαμε ....Τωρα καταλαβαίνω γιατι εχω ρίξει τα ακαποτα και τους κρεμπιέδες της ζωής μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μ΄λα για τον εαυτό σου bro
Με σένα και να ξεκαυλωσουμε, πάλι θα καυλωσουμε!!!καυλώσαμε η ξεκαυλώσαμε?![]()
Δεν ξέρει που να πρωτοχωσει τα χέρια του ο χοντρός
Η πετσέτα που κρέμεται σας αρέσει???![]()
Τι κωλαρα είναι αυτή ΚΑΒΛΑ μου!!! Προσπαθώ να βρω χρόνο να σε δω...
Τι λέτε οι αυτόν
Τυπε είναι ευρέως γνωστό πως ο μέσος μύστης του σαη είναι φουλ γυμνασμενος με 6pack , τουλάχιστον 1.85 με 20ποντη ποοτσα!!!Μην ειστε μαλακες και κοροιδευετε τον ανθρωπο. Γι αυτον τον λογο υπαρχει ο πληρωμενος ερωτας
ελα ρε αδερφε δλδ ολοι μοντελα ειμαστε;ασε τον ανθρωπο να χαρει τις στιγμες της "αποδρασης" του!δε θα το φαει το κοριτσι,μπορεις να τη δεις και εσυΔεν ξέρει που να πρωτοχωσει τα χέρια του ο χοντρός
Διάμετρος!20ποντη ποοτσα!!!
Νάρκισσος;Μ΄λα για τον εαυτό σου bro
Ο ρατσισμός στα καλύτερα του βλέπω...Δεν ξέρει που να πρωτοχωσει τα χέρια του ο χοντρός

Και πώς να τον «χαρακτήριζα» ;Ο ρατσισμός στα καλύτερα του βλέπω...![]()
Δε ντρέπεσαι να σχολιάζεις έτσι, δημόσια, έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις καν? Στο σπίτι σου δεν σου μάθανε κανόνες συμπεριφοράς?Δεν ξέρει που να πρωτοχωσει τα χέρια του ο χοντρός
ΣοβαρέψουΤυπε είναι ευρέως γνωστό πως ο μέσος μύστης του σαη είναι φουλ γυμνασμενος με 6pack , τουλάχιστον 1.85 με 20ποντη ποοτσα!!!
Σίγουρα όχι εραστης του 20ρικου παντωςΝάρκισ
Από τις καλύτερες…Τι κωλαρα είναι αυτή ΚΑΒΛΑ μου!!! Προσπαθώ να βρω χρόνο να σε δω...
Σρεκ, ακάποτο από την Αντριάνοβιτς, δεν έχει που να λυσσάξεις. Τράβα στα Ρωσίδια και στις Ουκρανέζες από κανένα γραφείο που ψαρεύεις και καμαρώνεις ότι τις έβγαλες και γκόμενες.Σαβουρογάμησα είσαι αδερφούλα.
Κολεγκα στο bou.com γράφουμε όχι πτυχιακή στο πολυτεχνείο…Δε ντρέπεσαι να σχολιάζεις έτσι, δημόσια, έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις καν? Στο σπίτι σου δεν σου μάθανε κανόνες συμπεριφοράς?