Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 3.650
- Πόντοι
- 456
Τον καταπίνει ολόκληρο η κωλοτρυπίδα σου! Τυχερός ο παίκτης!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτός δεν με ακούει
Δεν θέλει να τον βάλω τάπα μέρες πριν να ρθω εδώ
Τον καταπίνει ολόκληρο η κωλοτρυπίδα σου! Τυχερός ο παίκτης!![]()
Αυτός δεν με ακούει
Aha κορεάτικη είναιΠολύ καλή εφαρμογή
Παίζει ρόλο στην καλή εφαρμογή?Aha κορεάτικη είναι
Καλημερα γυναικαρα.![]()
Αυτός δεν με ακούει
Κάποτε είχε βγάλει άλλο τιμοκατάλογο σε φίλο μου, τηλεφωνικώς, οπότε έφαγε άκυρο η Αντριάνα.Οι τιμές πως έχουν διαμορφωθεί ; Διάβασα τις 3 τελευταίες κ έχουν 120-140-150 η κάθε μία, ενώ παίζει πάντα πρωκτικό στη μία ώρα σύμφωνα με τα γράπτα

Δεν προλαβαινει να κλεισει μπουτι παιχτη...Α ρε ANDRI σε χάσαμε τελείως.....
Καλημερα γυναικαρα.
Μας ελειψες
Ε όχι ρε babyΔεν προλαβαινει να κλεισει μπουτι παιχτη...
Ε όχι ρε baby
Τα κλείνω τα μπούτια μου
Και όταν κοιμάμαι
![]()
απο τις 2 καλυτερες ανεξάρτητες αυτήν την στιγμή.... μακάρι να εκάναν duo...Με αφορμή το ποστ της Αντριαννας στο νήμα μου πριν λίγες μέρες , θέλω να γράψω μια αλήθεια στο δικό της νήμα . Μια πράξη που θεωρώ σημαντική γιατί δείχνει άνθρωπο καλοσυνάτο, ακομπλεξαριστο, ευγενικό (στοιχεία που εκτιμώ ιδιαίτερα στις καθημερινές μου συναναστροφές, επαγγελματικές και μη). Η Αντριάννα λοιπόν , σε ένα "τρακάρισμα " μας στο ασανσέρ (εγώ έβγαινα , εκείνη έμπαινε ) , μου χαμογέλασε , μου ΚΡΑΤΗΣΕ την πόρτα και περίμενε να βγω .... Αυτή η απλή κίνηση λέει πολλά . @adriannaxxx χρόνια πολλά, καλές γιορτές![]()
Ααααα ευχαριστούμεαπο τις 2 καλυτερες ανεξάρτητες αυτήν την στιγμή.... μακάρι να εκάναν duo...
Πότε έχει γίνει αυτό να πίνω καφέΠιο πολύ μου έλειψαν τα βίντεο που βγάζεις έξω. Όταν πίνεις καφέ και τραβάς κάτω από το τραπέζι!!!
Πότε έχει γίνει αυτό να πίνω καφέ
Βότκα μάλλον τα μπερδευειΠότε έχει γίνει αυτό να πίνω καφέ